Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
neotryx napsal:vypadá opravdu pěkně Vrbame
u nás jezdí na 041,jel jsem v tom zatím jednou,velmi se mě líbí jak je krasně vidět na stanoviště strojvedoucího a taky pěkně ven jakoby z pohledu fíry
Vrbam napsal:S 812+912 to vypada spatne, diky prototypovosti jsou na nich zavady a ted uz hodne dlouhou dobu za ne zaskakuje sestava 714+011+021+011 a Esmeralda s ridicakem se krci v koprivach v Rakovniku
http://www.k-report.net/discus/nahledy/004039.jpg
Hawk napsal:.. i když to čelo zatím působí trochu neautenticky...
Stejny nazor mam i ja, ze to pusobi jako prkno, lec muj nazor je opomijen.JOHNZ napsal:Pikku: Mne (cisto moj subjektivny nazor) pride to celo moc moc pricapene (= malo vypukle), ale neviem, sudim len podla fotiek ...
Vrbam napsal:Stejny nazor mam i ja, ze to pusobi jako prkno, lec muj nazor je opomijen.JOHNZ napsal:Pikku: Mne (cisto moj subjektivny nazor) pride to celo moc moc pricapene (= malo vypukle), ale neviem, sudim len podla fotiek ...
Nevsimol som si, ze by si ho tu niekde formuloval ... JOHNZ
Hawk napsal:2 Pikku> mám dotaz....vzhledem k nové verzi binu a možností nezávislého otevírání dveří....
Neuvažoval jsi o zakomponování anim. dveří do Regionovi? myslim, že by to bylo fakt hustý....!!!!
Pěkná odpověď,ještě jsi měl připsat,že Regionova je rodu ženského,takže na konci by má být tvrdé y,nikoliv měkké i,když je pro něj tak "hustá"...duuso napsal:Ty si z tej "Regionovi" ňáký hustý...Otvor 3dsmax a sprav ju aj s otváracími vrátami a Tvoj problém je vyriešený.
Petře, sorry ale ja ovládam slovenčinu dokonale, skôr by si sa mal pozrieť že som Hawka citoval --""Regionovi""-- - už si to zbadal ? Ale všetko v pohode.Petr Novák napsal:Pěkná odpověď,ještě jsi měl připsat,že Regionova je rodu ženského,takže na konci by má být tvrdé y,nikoliv měkké i,když je pro něj tak "hustá"...duuso napsal:Ty si z tej "Regionovi" ňáký hustý...Otvor 3dsmax a sprav ju aj s otváracími vrátami a Tvoj problém je vyriešený.