814-914

Džordž napsal:
Nová verze CD 814 + 014 +814 a CD 814 +914 na:
http://mstsbin.uktrainsim.com/

Džordži, je tam problém - DOORS_DISPLAY a další (SPEEDLIMIT) ....bez aktualizace Tvé pracovní verze MSTS Bin a bez úpravy cvf nebo engu (je tam toho v cvf víc, co se musí vymazat), tak je nová verze 814 nepoužitelná......

Nechceš už pustit ven i novou verzi MSTS Bin, alespon jako test?

A sakra, mě nenapadlo, že to ostatním ještě nemůže jet, vyremoval jsem speedlimity ale na ty dveře jsem zapoměl.
Díky, hned to opravím.

v Binu chci dotáhnout ty sběrače, ale už to nebude tak dlouho trvat

podívám se, ale bude to chtít asi jen masku na překrytí obrysů, cokoliv jiného v polovičním rozlišení by vypadalo mizerně.

Sakra nedá se něco udělat s tím rozlišením?
:D

Džordž napsal:
podívám se, ale bude to chtít asi jen masku na překrytí obrysů, cokoliv jiného v polovičním rozlišení by vypadalo mizerně.

Sakra nedá se něco udělat s tím rozlišením?
:D

Tak to udělej stejně - na frontu to nechej jako zavřeno a maskuj jenom ty výřezy...ty maskovací čárky by neměly být tak hrozné....

K tomu rozlišení další ve vlákně k MSTS Bin....

Dobrý den, tak jsem si dneska stáhnul poslední verzi Reginovy, ale bohužel jsem model nerozchodil, při ptevření CB mi vyskočí chyba a modely se mi v nabídce vůbec nezobrazí. Nevíte někdo čím to může být? S pozdravem Dan. :?:

Dan J. napsal:
Dobrý den, tak jsem si dneska stáhnul poslední verzi Reginovy, ale bohužel jsem model nerozchodil, při ptevření CB mi vyskočí chyba a modely se mi v nabídce vůbec nezobrazí. Nevíte někdo čím to může být? S pozdravem Dan. :?:
Já vím co tomu je....je to rozbitý......

Ale teĎ vážně......jaká chyba?

Jediná chyba co jsem objevil je špatné označení v sekci Wagon u souboru 014001, u eng souborů je potřeba přesunout nebo zkopírovat název Name (...) na konec souboru do sekce Engine (.. jinak se v CB nebo Convoi chybně zobrazuje název. Na funkci MSTS to však nemá vliv.
Chyba v cvf souboru byla opravena, podívej se na stránky MSTSBin, v návětěvní knize je červeně mé upozornění.

Džordž napsal:
Jediná chyba co jsem objevil je špatné označení v sekci Wagon u souboru 014001, u eng souborů je potřeba přesunout nebo zkopírovat název Name (...) na konec souboru do sekce Engine (.. jinak se v CB nebo Convoi chybně zobrazuje název. Na funkci MSTS to však nemá vliv.
Chyba v cvf souboru byla opravena, podívej se na stránky MSTSBin, v návětěvní knize je červeně mé upozornění.
V Convoi se zobrazuje normálně, v CB se neukáže.
Ve wag sekce Engine normálně není. Jiné vozy ji taky nemají a přitom se zobrazují ve výběru, např cd_WRRm/WRRmic.wag obsahuje
Wagon ( WRRmic
comment( Ppoollll, Jacek - verze 1.0 )
comment( Michal - uprava pro BP )
Type ( Carriage )
Name ( "CD vuz WRRm IC" )
WagonShape ( WRRmic.s )
a v CB se zobrazí CD vuz WRRm IC

Chyba je v souboru cd_814/014001.wag zde
Wagon ( 014
Comment ( Created with EngMexx V1.0.2 CZ )
Type ( Carriage )
Name ( "CD 014.001-2" )
WagonShape ( 014001.s )

je nutno opravit
Wagon ( 014001
a už se zobrazuje ve výběru. :lol: Drobné přehlídnutí.

Díky.
Ano , vím o tom, ale pro "Trio" chci udělat samostatné modely, nebo řešit označení přes "freightanim", protože dostaly značení 814.2xx + 014.2xx + 814.2xx, a možná přidám i samostatné krajové logotypy, aby skinaři nemuseli předělávat všechny textury. Konečnou verzi dám Zbyňkovi do Trainsetu.

Regionovou jsem ještě v reálu nejel, ale připadají mi velmi pomalé dvěře. Nešly by trošku zrychlit(teda, pouze jestli to není takle i v reálu)?

Díky

Já zase u Regionohy nemám interiér, NE pohled cestujícího, ale interiér modelu.

Vrbam napsal:
Já zase u Regionohy nemám interiér, NE pohled cestujícího, ale interiér modelu.
Model má zjednodušený interiér a to zcela záměrně.
Za prvé, má determální zabarvená skla a dovnitř moc vidět není.
Za druhé, vůz byl koncipován jako LOWPOLY aby jej bylo možné zařadit i do traficu bez zátěže počítače.
A za....., já kdyř řídím soupravu, tak mám co dělat se sledováním tratě a dodržováním předpisů a moc si interiér z venku neprohlížím. Pohled cestujícího bych rád udělal fotografický, panorama, ale to až bude příležitost jej nafotit.

Džordž napsal:
Za prvé, má determální zabarvená skla a dovnitř moc vidět není.
Tak to asi potřebuju na prohlídku k očnímu
já teda vidím nejen dovnitř ale totálně skrz
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vrbam.ic.cz/msts/ostatni/814okna.jpg

Džordž napsal:
Za druhé, vůz byl koncipován jako LOWPOLY aby jej bylo možné zařadit i do traficu bez zátěže počítače.
Ono by moc počítače neubylo udělat vnitřek jako další vrstvu
Aha tak 10 tvojich Regionoh cca 2x1000 polys (814+914) = moje hydra cca 20 tisic polys

Džordž napsal:
A za....., já kdyř řídím soupravu, tak mám co dělat se sledováním tratě a dodržováním předpisů a moc si interiér z venku neprohlížím. Pohled cestujícího bych rád udělal fotografický, panorama, ale to až bude příležitost jej nafotit.
To já řídím vedle soupravy, čumět z kabiny je nuda

Ještě k modelu, je docela už standart dát do modelu postavičku strojvedoucího, dále by PC nestrhlo udělat neanimované stěrače.
Na můj vkus je ten model hodně ne okleštěný, ale vykleštěný.

Tak jsem si ze stránek MSTS Bin konečně taky stáhl model CD 814+014+914. Je pěkný, ale nějak tam nemohu najít zvuky x_814_razeni1.wav a x_814_razeni2.wav. Poradí mi někdo, odkud je stáhnout ?

Mikasi napsal:
Tak jsem si ze stránek MSTS Bin konečně taky stáhl model CD 814+014+914. Je pěkný, ale nějak tam nemohu najít zvuky x_814_razeni1.wav a x_814_razeni2.wav. Poradí mi někdo, odkud je stáhnout ?
Nikde, tyto soubory tam ani být nemají. Odkazy jsou jen pozůstatky ze zvuků pro 810, na funkci to nemá vliv. Zítra zveřejním update obsahující i ozvučení vozu 014.

Back
Nahoře