Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj! Jestli myslíš to samé co já tak je to dané přenosem výkonu. MSTS neumí hydromechanický přenos výkonu, takže tam, pokud vím, je nastaven mechanický přenos, který dělá takovouto neplechu. Někteří to řeší nastavením přenosu výkonu na elektrický.Somatko napsal:vozen je super len ten kontroler ma hneva....
dako mi to skace hociako rychlost dakedy sa ustali dakedy pridava neviem si s tym rady pomozete mi?
Hynďa napsal:Ahoj! Jestli myslíš to samé co já tak je to dané přenosem výkonu. MSTS neumí hydromechanický přenos výkonu, takže tam, pokud vím, je nastaven mechanický přenos, který dělá takovouto neplechu. Někteří to řeší nastavením přenosu výkonu na elektrický.Somatko napsal:vozen je super len ten kontroler ma hneva....
dako mi to skace hociako rychlost dakedy sa ustali dakedy pridava neviem si s tym rady pomozete mi?
Somatko napsal:Hynďa napsal:Ahoj! Jestli myslíš to samé co já tak je to dané přenosem výkonu. MSTS neumí hydromechanický přenos výkonu, takže tam, pokud vím, je nastaven mechanický přenos, který dělá takovouto neplechu. Někteří to řeší nastavením přenosu výkonu na elektrický.Somatko napsal:vozen je super len ten kontroler ma hneva....
Nechapem ale neva..........tak a ako si to mam prehodit??
Není zapotřebí pomalu nic měnit,nech přenos výkonu prázdný a mašina pojede jako by se nic nedělo,bude jen záležet na nastavení motoru.Folcek_ napsal:A co musím přesně v tom engu 814 změnit abych nastavil ten elektrický přenos výkonu?
honzyf04 napsal:Kde stáhnu nějakou Regio?![]()
Myslím, že na stránkách BIN.honzyf04 napsal:Kde stáhnu nějakou Regio?![]()
LUBOS BALUS napsal:Myslím, že na stránkách BIN.honzyf04 napsal:Kde stáhnu nějakou Regio?![]()
honzyf04 napsal:LUBOS BALUS napsal:Myslím, že na stránkách BIN.honzyf04 napsal:Kde stáhnu nějakou Regio?![]()
Ne.
dem napsal:Otík mám dojem,že sa pýtal na model.(ak sa mýlim tak sorry) Ty nemodeluješ, alebo áno?