Bob napsal:
To, co je zmiňováno, t.j. závěr sleziny, je hlavně záležitostí lokomotiv a taTzn. kdo chce používat stávající - a neodladěné - zvuky a kabiny, může. Přesměrování do common je záležitost cca jedné minuty a trojího (u vozů jednoho) CTRL+C a CTRL+V, které zvládne snad i můj -náctiletý syn.
Bobe, nic proti, ale divil by ses, kolik -cetiletých uživatelů ani neví, co to je Ctrl+C a Ctrl+V......a že jsem jich za těch 12 let profesionální práce programátora našel.......tenhle boj svádím denně a stále neúspěšně....takže uživatele nemůžeš soudit podle Tvého syna....byť s Tebou souhlasím, že tohle by měla být základní uživatelská dovednost......
Bob napsal:
No nic, za tu dobu, co tu píšu, jsem mohl mít zase kus práce za sebou, takže jdu dělat něco, o čem jsem přesvědčen, že je užitečné pro uživatele.
Tak fajn, tak to tu tedy všichni zabalme a jdem každý dělat něco, co je užitečného pro uživatele......a nechci ani vidět, jaký bude výsledek.....totální anarchie.....
Je fakt, že když se diskuse rozjede, tak se toho napíše hodně a občas i zbytečně ( viz rozhovor s LukasemX a podobne diskuse)........ale argumentovat tim, že jsem tady tou diskusi ztratil čas? Nic proti, ale myslim se, že je tohle trochu podůrovňový argument......Pokud bych měl Bobe uvažovat stejně jako Ty ve své poslední větě, tak řeknu jediné....kašlete na trainset, kašlete na značení, tohle forum se prostě zavře a každý si dělejte co chcete......vždyť je demokracie.....ale uvědomte si, jak tady vypadala komunita před tím, neš vpodstatě vznikla Zbyňkova trať......pár známých a šikovných modelářů a skinařů, kteří patří ke špičce, každý si jel podle sebe a nikomu to nevadilo...na co taky, když nebylo kde jezdit, tedy kromě defaultních tratí..aktiivit bylo jako šafránu.....
a dneska? Za dobu 2 let má Zbyňkou trať přes kolikset uživatelů? Komunita se rozrostla o stovky pasivních uživatelů, o kterých ani nevíme a o řádově desítky nových modelářů, skinařů, tvůrců tratí a aktivit a to doslova stylem velkého třesku......a nezlob se Bobe na mne, ale tohle už prostě komunikaci vyžaduje stejně nutně, jako i pravidla, která tady budou vždy jako doporučení....takže IMHO i tahle diskuse má něco do sebe....a nemyslím si, že je tohle tlachání o pi :?: ách....
BTW teĎ mne napadlo, že bych se taky měl vykašlat na moderování a jít dělat něco užitečnějšího.....a přínosnějšího....