Aktivita Mirec+Poison_bardotka

Hawk

Posunovač
Pomozte mi.......Chci si zahrát Mirecovo aktivitu Bardotka, tento pátek jsem obdržel od pana šemory trať i äktuální trainset.... a když jsem chtěl pařit tak těch chyb a nebylo to jenom ZSSK Beer a 151006, ale např. Servis4 obb_Amz cd_rills 122004.eng a mnoho a mnoho dalších!
Tiše jsem doufal že to bude jen zssk_Beer a ta 151006 ale tohle jsem nečekal!
PLS help!

Re: Bardotka - Mirec and Poison

Hawk napsal:
Pomozte mi.......Chci si zahrát Mirecovo aktivitu Bardotka, tento pátek jsem obdržel od pana šemory trať i äktuální trainset.... a když jsem chtěl pařit tak těch chyb a nebylo to jenom ZSSK Beer a 151006, ale např. Servis4 obb_Amz cd_rills 122004.eng a mnoho a mnoho dalších!
Tiše jsem doufal že to bude jen zssk_Beer a ta 151006 ale tohle jsem nečekal!
PLS help!

Servis 4 je ke stažení u Mirece, obb_Amz může být v adresáři OBB_Pack, cd_Rills a 122004 je ke stažení u Havla. Možná bude trošku potřeba upravit eng a wag soubory. :roll:

Takže řikáte, že jediná cesta je doplnit si všechny vlaky?
No to bude dost práce! Jen doufám, že ne zbytečný práce!

to Hawk:Tak jak jsi dopadl s doplněním TRAINSETu?V aktivitě je použito sólo OBB_Bmz i OBB_Amz,což neodpovídá Zbyňkovo TRS kde tyto vozy jsou ve složce OBB_Pack.Za toto se omlouvám.K této chybě došlo z mé strany a v mých dalších počinech se to nebude opakovat. :(

Zatim to jde... ještě pár vagonů a ten servis4.
Jinak se nic neděje....příště už si na to dáš pozor a o tom to je!

Hawk napsal:
Zatim to jde... ještě pár vagonů a ten servis4.
Jinak se nic neděje....příště už si na to dáš pozor a o tom to je!
Na cdservis4 si dej pozor je u Mirece a je tam i update.Download je v příspěvku z 9.7. a update je v příspěvku z 3.8. :wink:

vagony OBBBmz a OBBAmz jsou v packu, stačí je přejmenovat na OBBamz a OBBbmz...ty samý problémy jsem měl já, po týhle úpravě už to je vždy v pohodě

No, odstranil jsem 5 chyb, a ještě asi 6 jich zbývá, především pání jako Rills_I atd. pak to také nenašlo cd_Apee vagon což mě překvapuje.... prostě je toho nějak moc..
Nevydal Pan šemora aktualizovaný trainset teď někdy? Že už bych ho měl a aktivita byla dělaná ještě pro starý?
Přemýšlím jestli to má smysl opravovat když to potom hodim zpátky na TS Z.šemory kvůli aktivitám které chci dělat....
Ale doufám že to za to bude stát :wink:

Ad Hawk: stáhni si Conbuilder, otestuj si aktivitu, místo těch vozidel, které nemáš si dej jakákoliv jiná: místo Rilsů mám Rajky, místo 151006 mám 151004, místo zssk beer mám zssk beer2, místo 122004 mám 121006 a zatím mi to jede po dobrých 24 hodinách souboje a jsem v Pardubicích. Tam jsem zatím skončil, protože při rozjezdu s Košičanem se na výstrahu odjíždí od cesťáku k odjezdu, ale za zhlavím je skryté návěstidlo, bohužel bylo na Stůj a já ho projel. Pápá.

PS: Pozor, je tam mrtvý consist a v něm je taky 151006 a zssk_beer. To byl zdroj mých problémů. A v ČT je taky u soupravy nákladu, který povezeš do Ústí, tam chybí ty Rilsy.

PS2: Autoři, myslíte si, že každý zvládá úpravy eng a wag souborů a nebo přepisování s souborů jako vy?

Už mi z toho jde hlava kolem....
Až budu tento týden tvořit aktivitu, tak si přeinstaluju trainset na zbyňkův který jsem dostal v pátek a mělo by to být snad pro všechny bez problémů!

Jinak nevíte někdo proč neni v Zbňkově trainsetu 714ka a 852-854ka?, dost mi pro aktivity chybí, ale to už jsem zase ulítl od tématu

Hawk napsal:
Už mi z toho jde hlava kolem....
Až budu tento týden tvořit aktivitu, tak si přeinstaluju trainset na zbyňkův který jsem dostal v pátek a mělo by to být snad pro všechny bez problémů!

Jinak nevíte někdo proč neni v Zbňkově trainsetu 714ka a 852-854ka?, dost mi pro aktivity chybí, ale to už jsem zase ulítl od tématu

Protože v době, kdy vznikal tenhle trainset, tak první rozumně vypadající 714 ještě nebyla na světě.....ale pokud dodržíš pravidla značení, tak si ji můžeš do trainsetu upravit, přidat a poslat Zbyňkovi.....:-)

Jj, už jsem mu psal... udělám to 714 mi tam chybí ta půjde, ale k 854 jsem nenašel cabview... je tam dost podobný 471če, už ne s tim volantem ale normalka "hi-tech in czech style" :wink:
Kdyby jste o ňom někdo věděl tak se na mě prosím obraťte!

Taky mi to nešlo. Doplnil jsem všecky vozidla, Conbuilder vypíše nula chyb a MSTS při startu aktivity spadne. Takže se pak nenaserte, že někdo používá jiná vozidla než bylo domluveno.

Už jsem psal jinde že pokud je chyba v definici světel u vozidel tak MSTS padá bez jakéhokoliv upřesňujícího hlášení o tom co se mu nelíbí. Na tohle je třeba si dát pozor. ConBuilder toto nezkoumá!!!! Nelze ho považovat za absolutního hlídače všech možných chyb.

Pelikán napsal:
Taky mi to nešlo. Doplnil jsem všecky vozidla, Conbuilder vypíše nula chyb a MSTS při startu aktivity spadne. Takže se pak nenaserte, že někdo používá jiná vozidla než bylo domluveno.

Prohlídni pořádně i soubor bardotka.act Ten pes je určitě zakopanej v loose consists v tomhle souboru. Když chybí vozidla v consistech, tak řve i MSTS při startu, pokud to chybí v souboru .*act tak to jde k čertu právě při startu aktivity. Kontola CB nestačí, pokud v souboru *.act jsou soupravy a nemají nad sebou napsáno "loose consists" tak to CB nekontroluje.

OK. Pokusím se to zpravit. Chtěl jsem tím jenom říct, že né každého baví obětovat nervy a několik dní ( internet mám pouze v práci ) opravou jedné aktivity.

Pelikán napsal:
OK. Pokusím se to zpravit. Chtěl jsem tím jenom říct, že né každého baví obětovat nervy a několik dní ( internet mám pouze v práci ) opravou jedné aktivity.

Pelikán,

lenže vozne (loko) ktoré ti v aktivite chýbajú si môžeš aj prepísať.Nemusíš ich sťahovať z netu!A potom úprava trebárs "aj jednej" aktivity ti zaberie určite menej času.Ako tu už niekto písal jednoducho keď nemá napr. 151.006, tak si tam dá 151.004.A nemusí tú 151.006 ani hľadať ani sťahovať.Ja to robím bežne a mám pokoj a hlavne celé nervy... 8)

Back
Nahoře