Mirec
Signalista
Zbyněk Šemora napsal:Konečně jsem stáhnul tuto aktivitu a po update Trainsetu (bude brzy na webu) mi chybí nebo je nesprávně značeno tohle: (Chyby jsou v 70 případech)
...................................................................
můj Trainset/Mirec Trainset
nemám/zssk_Beer ( zssk_beer.wag ) prosím o odkaz
CD_Rils.wag /CDRils_l.wag
nemám/122004.eng (cd_122004.eng ) mohu zařadit
CD_Sgjs_k2.wag/CDSgjs_k2.wag
nemám/Salon.wag (zssk_????) prosím o odkaz
nemám/zssk-wlabm.wag (zssk_wlabm.wag)
cd_151006/151006.eng
rdz_WLABm/rzd_WLABmee (rdz_????.wag)
Apee.wag/CDApee.wag - platí starší značení
nemám/150013.eng (cd_150013.eng ) prosím o odkaz
obb_ ....bohužel tohle mám dočasně v obb_pack, kdyby mi někdo poslal upravené dle systému, rád zveřejním. Ale v zájmu zachování chodu starších aktivit obb_pack zatím zůstává platný, viz dohoda na slezině.
Závěrem bych poprosil tvůrce aktivit pro moji trať, ať dodržují systém
Takže všetky loko a vozne som sťiahol od Filipa Havla.Wag súbor vozeň zssk_Beer mám "zsskbeer".Vozeň cd_Rils som nechal bez úpravy.Pri vozni cd_Sqjs to "k2" znamená počet kontajnerov.Vozeň zssk_Salon mal príliš dlhý wag súbor a teda som ho dal ako "Salon".Eng súbor lokomotívy cd_122 mám opäť ako 122004.Vozeň zssk_WLABme som nechal bez úpravy.Vozeň cd_Apee z DVD nemal pohľad cetujúceho, ja som si dodal svoj a wag súbor som premenoval podľa vozňa cd_Aeel na "CDApee".Vozeň rzd_WLABme je bez úpravy.A lokomotívy 150.013 a 151.006 som si len dodal do zložiek cd_150 a cd_151.
To Hawk: Myslím že terajší princíp "meno autora_misia_označenie xxx" je úplne postačujúce, aspoň ja nemám najmenší problém rozlišovať ktoré súbory patria ku ktorej aktivite...A najrýchlešie zmazanie misie z MSTS používam TrainStore.Spustím si misiu (tým v zložkách zostanú súbory iba tej žiadanej aktivity), potom sa vrátim späť do Windows a zmazanie zložiek Activities,Paths atď je otázkou sekúnd...