Aktivita Mirec+Poison_bardotka

to Pavlík:Těsně před odjezdem z ČT vedle tebe přijede EC 73 Smetana,jelikož je posunem a traffic zabraná celá Třebová tak vlak zůstává stát na stůj a aby byl reálný jeho odjezd tak je tam ještě jednou a to zhruba když my podjedeme vjezdová návěstidla.Do křížení tratí by nás měl předjet.Jinak je tam os od Třebovic,který míjíme cestou k Třebovicům taktéž duhovka jedoucí pro IC 121 Košičan.Pokud ti to pomůže k dojetí aktivity tak je to servis M&P_EC73a a M&P_duhovka

To Pavlík: Ja keď som to testoval tak bolo všetko OK.Dúhovka aj EC 73a pekne zmizli kým sme prišli do Třebovic.To predbehnutie vlakom 73a mi dalo poriadne zabrať...Furt ma nemohla dobehnúť, až kým som jej počiatočnú rýchlosť nedal tuším 160 a potom nás obehla ako sa na EC patrí...Takže po príchode do Třebovic by teoreticky mali byť na scéne 3 vlaky - hráč, a 2 v ČT.

Pani potrebujem pomoct. Hned na samom zaciatku aktivity ked dojdem s Os vlakom do C. Trebovej ludia mi vystupia a zacnem sa pohynat avsak neprejdem ani 5 m a vyhodi ma to k Billovi

to Salynko:sniž si všechno zbrazení na minimum a těsně před tím než začneš s posunem na kolej 3b si hru ulož.Pokud spadneš znovu tak zkus obnovit hru ze save.Jinak v tu chvíly jsou ve hře 3 traffic,jeden fixní vlak a vlak hráče,mělo by to zvládat jakékoli PC.

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
to Salynko:sniž si všechno zbrazení na minimum a těsně před tím než začneš s posunem na kolej 3b si hru ulož.Pokud spadneš znovu tak zkus obnovit hru ze save.Jinak v tu chvíly jsou ve hře 3 traffic,jeden fixní vlak a vlak hráče,mělo by to zvládat jakékoli PC.

Pripájam sa k Poisonovi...V tej chvíli nie je Česká Třebová veľmi zaprataná, takže by to mala zvládnuť takmer každá zostava PC.Ja i Poison sme tu nemali žiadny problém.Ale možno mal PC slabú chvíľku a už to neuťiahol...Preto vždy treba občas ťuknuť do klávesi F2 (aj keď to nikdy nespadlo, alebo aj keď máte 3 GHz CPU a 256 MB grafiku) a hru uložiť...Lebo človek nikdy nevie. Niečo na spôsob záchranných bodov vo Windows XP.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře