Aktivity Zvolen - Surany

Lubos

Cestující
Nazdar vsetci ,

Prave pracujem na aktivite R 832 Slatina pre trat 150 tajze uz coskoro ju dokoncim a dam na web

??? :roll: že by?
Jinak hlavně ať je aktivita kompatibilní s nějakým trainsetem.....(no jo, ale jakým :) )

Jenže viz toppic activity-všeobecně tak skoro nikdo nemáme stejný trainset :) !
Líbí se mi nápad tvořitelů Bohumín-Přerov že si udělají svůj trainset pro svoji trať :wink:

Hawk napsal:
Líbí se mi nápad tvořitelů Bohumín-Přerov že si udělají svůj trainset pro svoji trať :wink:

Tak tohle je cesta do pekel......pro každou trať zvláštní trainset.....

nechápu....svatá panenko Mariá Podsrpenská.....no uznej, že s takovým materiálem se pracovat nedá......

Dovedeš si domyslet ty důsledky? Nestačí, že dneska u některých tratí musíš přejmenovávat souds, global......ale ještě i trainset a consists.......a ta spousta duplicitních modelů?

No je to pravda...upřímě nedovedu poněvadž jsem ve světě MSTS chvíli(myslim když se snažím jít trochu do hloubky), ale myslím, že když by někdo měl jen tuto trať by to mohlo být good.
Přemýšlím o tom, poněvadž jinak si nezahraju na BP žádnou novou aktivitu kvůli "vagónu" chybějících vagónů bez úprav na den!
Jak pročítám názor Ppoolllla(snad už jsem jeho jméno napsal dobře) Zbyňka Šemory, pana T a dalších tak to na shodu nevypadá v nejbližších 2-3 měsících :(

Hehe,Martensi,dobrý nápad,nech Hawka něco převézt v praxi,alepoň bude nějaká psina,až tady bude skuhrat,že mu nic nefunguje,ačkoliv předělal všechno,co mohl,jinými slovy,že zku**** na co sáhl. :P

Hawk napsal:

No, a jsme tam, kde jsme nechtěli bejt, neboli v prdeli. Dámy mi odpustí a pánové si zapamatují tento můj výraz, ale jinak to nejde.....

Teď nevim co kdo myslí?
1) kdo je potrefený
2) Petře mohl by jsi se uklidnit? Už mám pár aktivit za sebou bez větších problémů, to jsem ještě nevěděl o tomhle fóru, aktivity akorát nespatřili světlo světa, protože jsem měl svůj osobní trainset, který jsem z netu vybral jako nej....byl to vlastně užší výběr trainsetu p.Šemory

A když jsme u toho tak od tebe jsem taky nic neviděl, ale možná že jsem to opravdu jen neviděl a něco z tvé tvorby existuje!
Tak zhruba do dvou týdnů se dočkáš mé práce, tak snad pak utřes slzu a přepneš....

Miran napsal:
Hawk napsal:

No, a jsme tam, kde jsme nechtěli bejt, neboli v prdeli. Dámy mi odpustí a pánové si zapamatují tento můj výraz, ale jinak to nejde.....

Jinak to ani dopadnout nemohlo a nemůže, jestli-že řešíte otázku společného trainsetu už od ledna.......já ji řeším zhruba dva týdny napadlo mě stejné řešení jako vás už asi v tom lednu a dříve, jen se dohodnout :idea: .....

to Hawk
od čeho soudíš,že jsem nervozní?Já se jen velice dobře bavím,to je celé.Něco pro MSTS jsem udělal,ale není to na jezdění,tak to tady nebudu rozvádět,samochvála smrdí.Když už tady dáváš rozumy ohledně trainsetu,tak to všechno sestav,aby to bylo funkční,vyladěné engy a wagy.No jest-li jsi tak dobrý jak píšeš,to posuzovat nehodlám,od toho jsou tady další lidé,kteří tomu rozumí,od nich si dej poradit,než budeš rozdávat své rozumy.Hoď jsem svoje řešení,ať vidíme,v čem jsi lepší než my ostatní.. :?

Kde najdem nejake aktivity k tejto trati??? Mam nejake 3 balicky aktivit ale este by som si rad zahral aj dalsie. Dakujem

Ivan.ps napsal:
Kde najdem nejake aktivity k tejto trati??? Mam nejake 3 balicky aktivit ale este by som si rad zahral aj dalsie. Dakujem
Myslím, že tyhle 3 balíčky je všechno, co k trati existuje.....

Ivan a otázečka...proč ten dotaz na aktivity musíš psát všude, kam Tě napadne?

Mam taku otazocku. Hram aktivitu "Levičan" a tam si musim prist najskor pre vagony na odstavnu kolaj a dotiahnut ich do stanice Levice. Ale ta lokomotiva je otocena smerom na Zvolen a ja mam ist do Surian, takze otazka znie, ako mam otocit lokomotivu, aby som ju mal otocenu na Surany.

p.s: Urcite robim nejaku zbytocnu chybu ale co uz, ked s tymto este nemam skusenosti :eek:

Dakujem

Naposled editoval moderátor:
Ivan.ps napsal:
Mam taku otazocku. Hram aktivitu "Levičan" a tam si musim prist najskor pre vagony na odstavnu kolaj a dotiahnut ich do stanice Levice. Ale ta lokomotiva je otocena smerom na Zvolen a ja mam ist do Surian, takze otazka znie, ako mam otocit lokomotivu, aby som ju mal otocenu na Surany.

p.s: Urcite robim nejaku zbytocnu chybu ale co uz, ked s tymto este nemam skusenosti :eek:

Dakujem

Neviem, aké máš skúsenosti s MSTS, že dávaš takúto otázku ... Zaraď reverz a idéééš ....

orlov napsal:
Neviem, aké máš skúsenosti s MSTS, že dávaš takúto otázku ... Zaraď reverz a idéééš ....
Vďaka MSTS Bin-u má aj reverz "plnohotnotné" stanovište, takže by to malo byť bez problémov.

NO neviem, ale potom mi budu predne svetla vlastne svitit na cerveno a bude hore predny zberac, atd.

Alebo nieeeeeeeee?????????

Ivan.ps napsal:
NO neviem, ale potom mi budu predne svetla vlastne svitit na cerveno a bude hore predny zberac, atd.

Sběrač bude nahoře de facto přední, ale pokud už máš eng upravený pro MSTS Bin 1.5.5. a vyšší, tak už se Ti budou přepínat i světla

Ivan.ps napsal:

Alebo si vymeň mašinu v AE za verziu s predným zberačom a máš to podľa predpisov.

Ivan.ps napsal:

... si nejaký detailista ... MSTS ma svoje hranice ...

Back
Nahoře