Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nejlépe s tím,který máš ve svém počítači,ne?Hawk napsal:???že by?
Jinak hlavně ať je aktivita kompatibilní s nějakým trainsetem.....(no jo, ale jakým)
Hawk napsal:Jenže viz toppic activity-všeobecně tak skoro nikdo nemáme stejný trainset!
Líbí se mi nápad tvořitelů Bohumín-Přerov že si udělají svůj trainset pro svoji trať![]()
Hawk napsal:Jenže viz toppic activity-všeobecně tak skoro nikdo nemáme stejný trainset!
Líbí se mi nápad tvořitelů Bohumín-Přerov že si udělají svůj trainset pro svoji trať![]()
Miran napsal:Hawk napsal:Jenže viz toppic activity-všeobecně tak skoro nikdo nemáme stejný trainset!
No, a jsme tam, kde jsme nechtěli bejt, neboli v prdeli. Dámy mi odpustí a pánové si zapamatují tento můj výraz, ale jinak to nejde.....
Myslím, že tyhle 3 balíčky je všechno, co k trati existuje.....Ivan.ps napsal:Kde najdem nejake aktivity k tejto trati??? Mam nejake 3 balicky aktivit ale este by som si rad zahral aj dalsie. Dakujem
Ivan.ps napsal:Mam taku otazocku. Hram aktivitu "Levičan" a tam si musim prist najskor pre vagony na odstavnu kolaj a dotiahnut ich do stanice Levice. Ale ta lokomotiva je otocena smerom na Zvolen a ja mam ist do Surian, takze otazka znie, ako mam otocit lokomotivu, aby som ju mal otocenu na Surany.
p.s: Urcite robim nejaku zbytocnu chybu ale co uz, ked s tymto este nemam skusenosti![]()
Dakujem
Vďaka MSTS Bin-u má aj reverz "plnohotnotné" stanovište, takže by to malo byť bez problémov.orlov napsal:Neviem, aké máš skúsenosti s MSTS, že dávaš takúto otázku ... Zaraď reverz a idéééš ....
Sběrač bude nahoře de facto přední, ale pokud už máš eng upravený pro MSTS Bin 1.5.5. a vyšší, tak už se Ti budou přepínat i světlaIvan.ps napsal:NO neviem, ale potom mi budu predne svetla vlastne svitit na cerveno a bude hore predny zberac, atd.
Alebo nieeeeeeeee?????????
Alebo si vymeň mašinu v AE za verziu s predným zberačom a máš to podľa predpisov.Ivan.ps napsal:NO neviem, ale potom mi budu predne svetla vlastne svitit na cerveno a bude hore predny zberac, atd.
Ivan.ps napsal:NO neviem, ale potom mi budu predne svetla vlastne svitit na cerveno a bude hore predny zberac, atd.