Start MSTS - parametry při spuštění

Lukyn-CZ napsal:
Tak těch čar sem se nakonec zbavil! Neni potřeba nová GK a ani nejnovější ovladač. Pouze sem pro MSTS GK specialně nastavil v menu "spravovat 3D nastavení"... Anizotropní filtrování = řízeno aplikací, Filtrování textur - anizotropní optimalizace vzorku = Zapnuto, Trojité vyrovnávání = Zapnuto, Vyhlazování hran = 8x. Takhle to mam nastavený a funguje to bez čar... ;-)

Ale to ti zrejme rozmazava obraz , napriklad kolaje do dialky atd, kedze nastavenie rizeno aplikaci fakticky AF vypne, pretoze MSTS ziadne nema. Ak ho teda nemas "vynutene" zapisom v parametroch.

Ahoj,vim že to sem asi nepatří,ale mám win7 a při přepnutí pohledu 2 na celou lokomotivu mi bez jakekoliv hlášky spadne msts, msts jsem upravoval podle desatera p.Šemory ,bin mám 1.8.052113,zkoušel jsem i 1.7.051922, díky za odpovědi

Ahoj,
vypni si v nastavení MSTS stíny. Toto jsi určitě neudělal podle p. Šemory.
http://www.semora.cz/msts/ skoro dole, Desatero nastavení v obrazech a je to pod číslem 10.
Přesně tak si to nastav a bude ti to fungovat.

Lukáš

dvacka napsal:
Ahoj,
vypni si v nastavení MSTS stíny. Toto jsi určitě neudělal podle p. Šemory.
http://www.semora.cz/msts/ skoro dole, Desatero nastavení v obrazech a je to pod číslem 10.
Přesně tak si to nastav a bude ti to fungovat.

Lukáš

Ahoj,díky za radu,to sem nějak opoměl,asi je to tím jak stárnu :D ,moderátory prosim o smazání ,díky NM

Zdravím.
Chci se zeptat, tedy pokud píšu na správné místo. Jde o to, jak se má nastavit ten stránkovací soubor na 3500-3500. Zda pouze na tom oddíle kde je instalováno MSTS a u druhého oddílu nechat to na systému? Nebo to na druhém oddíle vypnout (kde je systém)? A také, zda je ta hodnota pevně daná, nebo tam může být i více? Mě to třeba nabízí až 6000.

Moc děkuji za odpověď.

Ahoj,prosim jak mám nastavit větší rozlišení v msts než 1024\768 32bit,graf. kartu mám nVidia GT630M 2GB,v ovladačích graf.karty na to nemůžu přijít,díky moc ,NM

Nic nepíšeš o maximálním rozlišení tvého displeje. Nastavitelné rozlišení v MSTS je závislé na max. rozlišení displeje, a vždy se použije nejbližší nižší tak aby se obraz na displej vešel. Nastavuje se to přímo v MSTS. Vyšší hodnoty, které by MSTS nedokázal zobrazit ani nedá do nabídky. Na běžném NTB s rozlišením 1920x1080 lze použít 1280x1024 32bit. Máš-li základní rozlišení jiné (menší) tak máš smůlu.

Existuje spôsob ako zapísať parametre pre Win7 ? Zakaždým keď to chcem dať uložiť vypíše , že nesedí cesta k exe súboru a neuloží sa to.

Back
Nahoře