Start MSTS - parametry při spuštění

Ono je totiž logické, když si někdo pojmenuje vlastní adresáře, které jsou jen z jednoho slova, tak se uvozovky v zástupci nevytvoří, protože ty se vytváří jen pokud je nějaký adresář ze dvou slov z mezerou, jako například Train simulator.
Takže správná odpověď měla být v tomto případě zrušit uvozovky za train.exe. Ale když se uvozovky udělají jak radí Pavlík, také se nic nepokazí. :D

Hold platí stará zásada, pokud nejsem v počítačovém prostředí sběhlý, tak ponechávám nadefinované cesty od instalátorů a maximálně si změním písmeno jednotky, kam budu instalovat. Jinak si nadělám podobné problémy. Ale abych nedělal chytrého, já to s těmi uvozovkami také celá leta nevěděl a nevšiml si, že někdy se udělají a někdy neudělají :D .

čaute prosím vas prečo mi nejde zapnuť timeacceleration?
moj zapis: "D:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:4096 /anisotropic /fsaa /timecceleration

Dakujem ... mám pocit že by mal byť prvý...

CANDY napsal:
moj zapis: "D:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:4096 /anisotropic /fsaa /timecceleration

Bud si to špatně opsal ze zápisu, nebo Ti tam chybí a - správně je /timeacceleration. Lukáš

lukas matura napsal:
CANDY napsal:

Bud si to špatně opsal ze zápisu, nebo Ti tam chybí a - správně je /timeacceleration. Lukáš

Tak to bude tým "a" Dakujem to som si nevšimol :)

No Lukaš... teraz som skúšal a pri stisknutí klávesi Ctrl+T hra spadne. idem ešte pozreť čo stým.

takže znížil som mem na 2048 a všetko šlape ... vyhodilo mi hlášku o nejde pridať vozidlo do sveta zmenil parameter spať na 3072 a krásne ide aj timeacceleration aj traffic :) tolko odomna. snád sa informacie niekomu zídu.

Zdravím, budu hádat. Používáš integrovanou grafiku a už si zkoušel vše možný nastavení co?
Tak jediná pomoc je pořídit si novou GK.
Tento problém jsem řešil cca před 3 měsíci

mno, tak všechno možné sem ještě nezkoušel. Mam notas a grafarnu Nvidia GeForce GT555M, což neni zrovna špatná grafárna. Jen mi jde o to, co tam mam nastavit aby mi to ty čáry nedělalo....

Vyzkoušel sem různý nastavení a vubec nic.. a procesor mám Intel Core i3-2125 - 3.30 GHz a v něm itegrovanou GK a ta je pro MSTS nevhodná.
Řešil sem uplně stejný problém co máš ty.
Jak už zde bylo řečeno notebook není na msts zrovna vhodný.
Mě pomohla až výměna GK za jinou což u notebooku je asi problém.

Mám na ntb taky integrovanou grafiku a tento problém nemám.Spíš napiš jestli ti to dělá ve všech tratích.

Skôr než začnete písať kdejaké bludy si uvedomte, že integrovaná grafika pre MSTS nie je žiadny problém, zvlášť u procesorov Core i3 a i5. Problémom býva zbernica harddisku, ktorý je úzkym hrdlom celého systému. Významným problémom je aj mdrník v PC a zlý stav OS.
Ovšem najväčším problémom býva to medzi klávesnicou a stoličkou. Treba si uvedomiť, že MSTS nie je user friendly program zvlášť od dôb existencie MSTS Bin.

Tak mám podobný problém jako popisoval Lukin. Textury terénu jsou pokryty čvercovou sítí nebo se textury celé deformují. Mám nový notebook a zkoušel jsem dle rad aktualizovat ovladače a Win 7 nebudou tak moc zasviněný. (instaloval jsem pouze M. Office, antivir a MSTS:-)) Zatím nic nepomohlo.
Tak kdyby jste měli jiný nápad tak se podělte. Díky.
PC mám ACER ASPIRE 5750G, grafika - GeForce GT 540m.

Pájo26,máš uplně stejnej notebook jako já.Dělalo mě to to stejné a na slezině mmouka zjistil,že tam mám ovladače grafické karty od Aceru a po stažení nových ovladačů to bylo OK.
Do vyhledavače si napiš:
http://www.filecluster.com/downloads/Nvidia-WHQL-Notebook-Driver-Windows-Vista-7-64-bit.html
Dej potom prosím vědět,jak jsi dopadl.
Mirek

Back
Nahoře