Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdravím. Parametr -mem:3072 jsem zkusil na Martinovu Liběň směrem od hl.n. Projel jsem bez save a zmizel až most před Kyjema. Bylo to v rychlosti 170 km/h. Luboš.bobor napsal:Ja som skúšal rôzne varianty či už 2048, 3072, 4196, a vždy mi simulator ťahal maximálne 1.8 Giga pamäte. Okrem mem:512 to ťahalo menej.
LUBOS BALUS napsal:Zdravím. Parametr -mem:3072 jsem zkusil na Martinovu Liběň směrem od hl.n. Projel jsem bez save a zmizel až most před Kyjema. Bylo to v rychlosti 170 km/h. Luboš.bobor napsal:Ja som skúšal rôzne varianty či už 2048, 3072, 4196, a vždy mi simulator ťahal maximálne 1.8 Giga pamäte. Okrem mem:512 to ťahalo menej.
Tak to je super. Alespoň o nějaký save míň.Šeba napsal:LUBOS BALUS napsal:Zdravím. Parametr -mem:3072 jsem zkusil na Martinovu Liběň směrem od hl.n. Projel jsem bez save a zmizel až most před Kyjema. Bylo to v rychlosti 170 km/h. Luboš.bobor napsal:Ja som skúšal rôzne varianty či už 2048, 3072, 4196, a vždy mi simulator ťahal maximálne 1.8 Giga pamäte. Okrem mem:512 to ťahalo menej.
Já taktéž a občas mi tam ten most aji zůstane.
CANDY napsal:tak ja neviem čítam to tu ale ako vidím každému MSTS na mem súbor reaguje inak ... asik treba fakt len skúšať z tým mem:3072 má nekto skúsenosti jazdím stým nekdo ??