Start MSTS - parametry při spuštění

Ja som skúšal rôzne varianty či už 2048, 3072, 4196, a vždy mi simulator ťahal maximálne 1.8 Giga pamäte. Okrem mem:512 to ťahalo menej.

Nejde o to kolik to tahá v tomto případě. Jde o to, že ty vozy se zobrazují a jede to plynule. Ještě jsem zkoušel vypnout explorer.exe , nemyslím tím internetový prohlížec, ale prohlížeč počítače a zdá se mi to stabilnější. Samozřejmě, že to může být muj subjektivní pocit, ale zkusit to můžete :)

Zbyňku na systém zbyde 1GB, myslím si, že je to až moc :D, zase záleží co je na počítači spuštěné atd. já jsem si to všecko povypínal, nějaké ty blbosti, nepotřebné pro chod PC, nechal jsem tam akorát systémové položky, a při max. výkonu MSTS mi to házelo 60% využití RAM.

bobor napsal:
Ja som skúšal rôzne varianty či už 2048, 3072, 4196, a vždy mi simulator ťahal maximálne 1.8 Giga pamäte. Okrem mem:512 to ťahalo menej.
Zdravím. Parametr -mem:3072 jsem zkusil na Martinovu Liběň směrem od hl.n. Projel jsem bez save a zmizel až most před Kyjema. Bylo to v rychlosti 170 km/h. Luboš.

LUBOS BALUS napsal:
bobor napsal:
Zdravím. Parametr -mem:3072 jsem zkusil na Martinovu Liběň směrem od hl.n. Projel jsem bez save a zmizel až most před Kyjema. Bylo to v rychlosti 170 km/h. Luboš.

Já taktéž a občas mi tam ten most aji zůstane.

Šeba napsal:
LUBOS BALUS napsal:
bobor napsal:

Já taktéž a občas mi tam ten most aji zůstane.
Tak to je super. Alespoň o nějaký save míň.;)

LUBOS BALUS:
Pri pridávaní do fóra stláčaj to veľké tlačítko "ODPOVĚDĚT" úplne na spodku :D. Pochybujem, že to malo byť adresované mne.

tak ja neviem čítam to tu ale ako vidím každému MSTS na mem súbor reaguje inak ... asik treba fakt len skúšať z tým mem:3072 má nekto skúsenosti jazdím stým nekdo ??

CANDY napsal:
tak ja neviem čítam to tu ale ako vidím každému MSTS na mem súbor reaguje inak ... asik treba fakt len skúšať z tým mem:3072 má nekto skúsenosti jazdím stým nekdo ??

Já jezdím na 512 a na 3072 ono je to ve směs stejné, 3072 o něco lepší, zkoušel jsem i 4096 a taky není nejhorší :D.

Dobrý den. Chtěl bych poradit z jednou věcí. Dnes jsem byl nucen obnovit celý systém ze zálohy, tým pádem jsem přepsal celý disk C. A mám teď problém, protože se mi ztratil i editor trati. Nevíte prosím jak by ho šlo spustit mimo nabídku Start aniž bych musel znova instalovat MSTS. Díky.

Stejně ho pravděpodopně budeš muset nainstalovat kvůli hraní aktivit, jestli se pletu tak ať mě někdo opraví. Editor spustíš takto.

http://img691.imageshack.us/i/toolg.png/
Mám takový pocit, že to tady už je někde napsané. ;-)

Naposled editoval moderátor:
Zdravím pánové. Měj bych prostičku. Mohl až mi prosím někdo napsat, jak na být zapsána kombinace parametrů mem a zrychlení času? Já jsem nebo spatlal dohromady a msts dělal, že mám zapsán pouze parametr -mem :512. Můžete někdo poradit? Lukas

Patlal :-D. "D:\Train Simulator\train.exe" -mem:512 -vm:w /anisotropic /nofiltercab /timeacceleration .. tak to mám já, a funguje :-), tak si to nějak přeber. :-)

Zdravím takže prinášam novú zaújmavosť možno pre niekoho nie ale podla mňa je a po hodinách skúšania som prišiel na toto... nahodil som nový W7 x64 Ultimate (bez aktualizácie tie má v sebe boot DVD) nainštaloval som MSTS (Spustiť ako správca)... skopíroval som náhradnú zložky plus všetko k MSTS a nahodil trať 321. nainštaloval som Patch potom Bin(Spustiť ako správca) všetko v pohode... a teraz tá zaújmavosť v
-mem:512 beží v MSTS a W7 x64 OMNOHO HORŠIE AKO mem:3072!!!!
Dovod?
pri jazdení s mem:512 mi hra zatrhávala aj ked som bol na volnej luke( pár stromou a kríkov). Fps 10-25...
Po zmene mem: 512 na mem:3072 je OMNOHO lepší výsledok. zatrhávanie prestalo, krajina šla plynulejšie, traffic bez seku načítalo, bez pádu, FPS 25+.
Takže pokial niekto hrá MSTS s traťou 321 alebo BP alebo s hociktorou krásnou československou traťou na staršom PC odporúčam vyskúšať tento parameter aj ked velkosť ram nieje 4GB. Viem že Zbynek má vo videu že vo W7 nenavyšovať mem na viac ako 512 ale nemá pravdu. Mem ide plynule jedine pri 3072!! Ked dáte 1024 alebo 2048 stále to bude zatrhávať.
Ak niekto vyskúša mohol by mi niekto dať vedieť ako to dopadlo.
Dakujem s pozdravom Candy.

Chybí tam ty první uvozovky.

Např. "C:\Hry\Train Simulator\train.exe" -mem:512 -nofiltercab

Díky. Bylo to tím. Já tušil, že to bude nějaká kravina, ale že až taková. :D

Back
Nahoře