Končila mi šichta

Tak jsem to jel znovu ze Save. Hru jsem si uložil asi 100m před autoblokem, kde by měla být červená (klávesa TAB) a za oddílem by měla stát zmíněná souprava. A ona nikde. Nevím, je to nějaká záhada. Aktivita je sice hratelná, ale není to ono. Nestalo se to ještě někomu. Nerozumím tomu.

zbytečné závodění

Já teda musím říct, že jsem dost zklamaný tímhle závodnickým přístupem. Honem rychle makej, odpoj, vykašli se na kvalitu jízdy, brzdi rovnou rychlobrzdou, dovolená rychlost sólo lokomotivy 120km/h, jenom abychom tam byli dřív, než nám aktivita vystaví stop.
Kdo jiný, než fíra by měl být na dráze symbolem zodpovědného přístupu k řešení vzniklých situací? Není možné tu aktivitu postavit tak, aby (alespoň tou rychlostí jednotlivých kroků, když už ne z hlediska organizace a řízení drážního provozu) vypadala jako v reálu? Vždyť koho dneska baví nějaký Trainsim, MSTS je přece mnohem reálnější... Tak proč tu realitu zase překrucovat do nějakých nesmyslů?
Uznávám, že když se mi to nelíbí, můžu si postavit nějakou piánko aktivitu sám... Bohužel holt chodím do práce a nemám na tohle moc času. Proto mě mrzí, že z uveřejněných aktivit je většina právě tohoto typu... Samozřejmě si vážím všech, kteří tomu věnují svůj volný čas, ale tenhle názor chci vyjádřit jasně.

Jo a proč to vlastně píšu: v Chocni po příjezdu současně s poštovním rychlíkem (zkoušel jsem to x-krát) odpojím a popojedu proti stůj, ale ať se při obratu postavím kamkoli, stále objíždím svoji soupravu zleva (souprava je po mojí pravé ruce)...

Re: zbytečné závodění

dusanh napsal:
Já teda musím říct, že jsem dost zklamaný tímhle závodnickým přístupem. Honem rychle makej, odpoj, vykašli se na kvalitu jízdy, brzdi rovnou rychlobrzdou, dovolená rychlost sólo lokomotivy 120km/h, jenom abychom tam byli dřív, než nám aktivita vystaví stop.
Kdo jiný, než fíra by měl být na dráze symbolem zodpovědného přístupu k řešení vzniklých situací? Není možné tu aktivitu postavit tak, aby (alespoň tou rychlostí jednotlivých kroků, když už ne z hlediska organizace a řízení drážního provozu) vypadala jako v reálu? Vždyť koho dneska baví nějaký Trainsim, MSTS je přece mnohem reálnější... Tak proč tu realitu zase překrucovat do nějakých nesmyslů?
Uznávám, že když se mi to nelíbí, můžu si postavit nějakou piánko aktivitu sám... Bohužel holt chodím do práce a nemám na tohle moc času. Proto mě mrzí, že z uveřejněných aktivit je většina právě tohoto typu... Samozřejmě si vážím všech, kteří tomu věnují svůj volný čas, ale tenhle názor chci vyjádřit jasně.

Jo a proč to vlastně píšu: v Chocni po příjezdu současně s poštovním rychlíkem (zkoušel jsem to x-krát) odpojím a popojedu proti stůj, ale ať se při obratu postavím kamkoli, stále objíždím svoji soupravu zleva (souprava je po mojí pravé ruce)...

Za seba môžem povedať že ani mňa už nebaví robiť aktivity typu - "Honem rychle makej, odpoj ...", a preto ich ani nerobím ... Vždy urobím aktivitu aby bola dostatočná časová rezerva aj pre pomalších hráčov.Čo sa týka ukončenia aktivity - rozhodol som sa že aktivity nebudem ukončovať keď pôjde hráč pomalšie (prípad najnovšej aktivity), ale iba vtedy ak odíde pred odchodom, prípadne súhlasom výpravcu.Ono ani v skutočnosti rušňovodiča nikto nenaháňa, jemu je jedno či vlak mešká 5,10,15 atď minút, aj keď som zažil situáciu keď fíra meškanie takmer dohnal lebo keď má 120 ide 120 a pod.Takže je to vlaste otom ako sa komu chce.A ešte k situáciam ktoré nastávajú - ono je to všetko o tom ako je aktivita vyladená a otestovaná.Moje aktivity bežne prechádzam aj 10-12 krát, takže riziko že niečo nebude fungovať je minimálne.

Ono se tu o tom už toho také napsalo ale stále se vyskytují aktivity kde pokud nejedu na doraz tak konec,bylo to i s rychlostí kdy překoročení o jeden km mě to poslalo na ÚP,ale toto přeci v reále není ani nebylo,hrajeme si a snažíme se o realitu ale pak bác a je to v koncích.

Re: zbytečné závodění

Zbyněk Šemora napsal:
dusanh napsal:
Bohužel holt chodím do práce a nemám na tohle moc času. ...
Tak tohle je krásná věta.
A co asi děláme my všichni ostatní???

Totéž co já, jenom věnujete MSTS větší část svého volného času, než já... Taky jsem přece napsal, že si vážím všech, kteří dělají něco pro ostatní.

Back
Nahoře