Já teda musím říct, že jsem dost zklamaný tímhle závodnickým přístupem. Honem rychle makej, odpoj, vykašli se na kvalitu jízdy, brzdi rovnou rychlobrzdou, dovolená rychlost sólo lokomotivy 120km/h, jenom abychom tam byli dřív, než nám aktivita vystaví stop.
Kdo jiný, než fíra by měl být na dráze symbolem zodpovědného přístupu k řešení vzniklých situací? Není možné tu aktivitu postavit tak, aby (alespoň tou rychlostí jednotlivých kroků, když už ne z hlediska organizace a řízení drážního provozu) vypadala jako v reálu? Vždyť koho dneska baví nějaký Trainsim, MSTS je přece mnohem reálnější... Tak proč tu realitu zase překrucovat do nějakých nesmyslů?
Uznávám, že když se mi to nelíbí, můžu si postavit nějakou piánko aktivitu sám... Bohužel holt chodím do práce a nemám na tohle moc času. Proto mě mrzí, že z uveřejněných aktivit je většina právě tohoto typu... Samozřejmě si vážím všech, kteří tomu věnují svůj volný čas, ale tenhle názor chci vyjádřit jasně.
Jo a proč to vlastně píšu: v Chocni po příjezdu současně s poštovním rychlíkem (zkoušel jsem to x-krát) odpojím a popojedu proti stůj, ale ať se při obratu postavím kamkoli, stále objíždím svoji soupravu zleva (souprava je po mojí pravé ruce)...