Sešitové jízdní řády

RE: SJŘ 310

851 napsal:
Zdravím. Měl by někdo sjř k trati 310? Ozvěte se na icq 352908658 nebo mail Jarek.Bzdil@seznam.cz Dík.
Já nevím, buď seš línej číst, nebo nemáš na nose brejle. Já tu vidím odkaz a pár řádků výše.

Kdo hledá sešiťáky a další pomůcky GVD (plánky stanic, mapy atd.) pro rok 2009/2010 tak jsou k dispozici zde: http://masa.unas.cz/pomucky.htm . Alespoň do té doby, než je soudruzi od Nábřeží Svobody nesmažou.

EDIT: teď jsem se na to díval podrobněji a jsou tam jenom sešiťáky nákladů, osobní chybí. Snad bude odkaz obnoven.

Pavlík napsal:
Kdo hledá sešiťáky a další pomůcky GVD (plánky stanic, mapy atd.) pro rok 2009/2010 tak jsou k dispozici zde: http://masa.unas.cz/pomucky.htm . Alespoň do té doby, než je soudruzi od Nábřeží Svobody nesmažou.

EDIT: teď jsem se na to díval podrobněji a jsou tam jenom sešiťáky nákladů, osobní chybí. Snad bude odkaz obnoven.
Když se nebudou cpát odkazy na různé fóra, tak to nikdo nesmaže, ale vzhledem k tomu že ten odkaz dal autor sám na K-Report, tak to podle mě bude za pár dní pryč. Naštěstí sou i jiné stránky u kterých autor nemá potřebu cpát odkaz všude možně.

Ondra H.: proto je to potřeba co nejdřív si postahovat. Naštěstí je to zabalený v archivech.

Tak už odkaz na sešiťáky osobky funguje. Aktivitáři stahujte, než to zase zmizí.

Přes SZ samozřejmě sešiťák pro určený konkrétní vlak pošlu na příští GVD. Není problém.

Ahoj. Máme 22. prosince a odkaz na pomůcky GVD 2009/2010 je funkční, soudruzi od ČD a SZDC z Nábřeží Svobody na to ještě nepřišli. Je potřeba rychle stahovat, než to ti soudruzi smažou. Akorát archiv nákladní dopravy není celý, chybí tam spousta tratí, ale jinak vše ostatní je OK.

Tak dnes mám svůj velmi šťastný den, do rukou se mi dostal překrásný dárek v podobě jízdního řádu z roku 1975, od jednoho nejmenovaného člena fóra. Gěkuji mu velice. Teď nad tím sedím a rozmýšlím nad aktivitami, no a hlavou mi vrtá jedna značka, ke které jsem nikde nenašel vysvětlivku, proto sem dávám screen kdyby někdo věděl a mohl mi objasnit o co jde. Předem díky Dan.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img37.imageshack.us/img37/5594/j1975.jpg
Tyto značky jsou i u vlaků na trati Opava - Olomouc.

To znamená, že vlak veze přímý vůz nebo vozy, které dále pokračují na jiném vlaku.
A ta dvojka znamená, že jsou ve vlaku řazeny pouze vozy druhé třídy.

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
Tak dnes mám svůj velmi šťastný den, do rukou se mi dostal překrásný dárek v podobě jízdního řádu z roku 1975, od jednoho nejmenovaného člena fóra. Gěkuji mu velice. Teď nad tím sedím a rozmýšlím nad aktivitami, no a hlavou mi vrtá jedna značka, ke které jsem nikde nenašel vysvětlivku, proto sem dávám screen kdyby někdo věděl a mohl mi objasnit o co jde. Předem díky Dan.
http://img37.imageshack.us/img37/5594/j1975.jpg
Tyto značky jsou i u vlaků na trati Opava - Olomouc.

Podle mě by se mělo jednat o motorový vlak.

Zdravím a díky.
No takže to bude spíš Hurvínek (u zmíněné 310, v roce 1975 trať 31, vůz M262), jedná se o trať z Frýdlantu do Ostravice, ale ten 2. vlak vedle bez té značky by tedy mohl být veden parní mašinkou, ale tady aktivitu dělat nebudu, mám už něco mnohem zajimavějšího a zatím neprozradím. :D Teď za chvilku odjíždím do HK, a vracím se až po vánocích, takže vyčistím mysl a hned se do toho pustím.
S pozdravem Dan.

Ahoj Dane, já mám doma také jeden poklad, buď ten samý nebo o rok starší - Cestovný poriadok ČSD 1974 - 1975 (celostátní) a tak, abychom tu nehlásali bludy, si dovolím ocitovat z Všeobecných pokynů popis značky (textová část JŘ je ve slovenštině):
- motorový vlak; číslo udává vozňovú triedu. Preprava cestovných batožín obmedzená. Do motorového vlaku, pre ktorý sú predpísané miestenky, može cestujúci vziať so sebou len málo objemnú ručnú batožinu; nesmie vziať so sebou lyže, sánky a živé zvieratá okrem psov.

Pánové zdravím, tak jsem začal ještě něco z moderní doby, MOs 3500 pro 310, nejde odolat nádherným Ondrovým modelům 851 a Bixů.;) Ale mám problém, nechápu v Jř jedno zastavení vlaku a to jest stanice Vlánský průsmyk. Jř zde:
http://www.zelpage.cz/trasa_vlak07.php?vlak=3500&sprava=cd&rok=07
Vůbec nevím, kde to na oné trati je, ještě když je tam vlak dříve jako o zastávku nad tím.:?: Když jsem koukal na odkaz, tak je to trať na Uherské Hradiště a z toho jsem blbej už docela.:D Jak to tedy s oním vlakem je?
S pozdravem Dan.

Myslím, že se trasa tluče se slovenským Os 3500, který nejspíš do Vlárského průsmyku zajíždí. Takže k českému 3500 určitě Vlárský průsmyk nepatří.

Bystrovany - Olomouc 4 km (díky rovině skoro na dohled) ... Na Vláru trošku z ruky ... je to evidentně nějaký šotek

No to je poněkud jinde...
Jinak ta 809 v závěsu jela jen do Bruntálu, tam se odvěsila a jezdila celý den "Morávku"

Jacek napsal:
Jinak ta 809 v závěsu jela jen do Bruntálu, tam se odvěsila a jezdila celý den "Morávku"
V roce 2007, ze kterého má Dan odkaz, je to poněkud jinak. 809 jela až do Valšova a brousila koleje do Rýmařova.

Kuba napsal:
Jacek napsal:
V roce 2007, ze kterého má Dan odkaz, je to poněkud jinak. 809 jela až do Valšova a brousila koleje do Rýmařova.
Ahoj.
Přesně jak píše Kuba. Ve Valšově se 809 odpojí a po odjezdu Os 3500 jede jako Sv 23590 směr Rýmařov. Trasu už mám hotovou i s vykřižováním, teď jen dosadit vozy do kolejišť.;) Jinak ten Vlánský Průsmyk má dokonce odkaz a když se na něj klikne, tak je tam v Jř. vypsán i onen Os 3500. Proto jsem byl z toho totálně v pr...:D Jinak pro 310 chystám mnoho dalších perliček v podobě nákladních vlaků dle sjř. 1972 ale to nějakou chvilku potrvá.:D
S pozdravem Dan.

Přeji hezký novoroční den.
Chtěl bych poprosit znalce místních poměrů na 310, zda by mi neporadil, jak probíhalo v Krnově spojení dvou souprav R881 dle GVD 2006/7 Jako hráč jedu z Jeseníku a v Krnově se spojuje ona souprava s druhou od Bruntálu a celá souprava pokračuje směrem do Svinova (2. díl aktivity). Jde o pracovní den, viz řazení zde:
http://www.zelpage.cz/razeni06.php?zeme=cr&kategorie=R&dotaz=881
Předem díky. Dan:cool:

Back
Nahoře