Sešitové jízdní řády

Pěkný novoroční den přeji
to si dobře pamatuju, protože od Bruntálu jsem tím vlakem občas přijel z noční a když se mi nechtělo utíkat na autobus, jel jsem dál na Cvilín.
MOs 3551 přijel od Bruntálu na 2. kolej. Po vystoupení lidí potáhl k odjezdovému za krajní výměnu na opavském zhlaví a tam čekal na příjezd R 881 z Jeseníku. Po jeho vjezdu na 3. kolej (nebo 1., to už nevím) na něj najel a obě soupravy se spojily.
Někdy to nevyšlo a MOs čekal na příjezd spěšňáku před odjezdovým návěstidlem a přestavil se až po jeho vjezdu. Takhle jsem to udělal u nové mise, která ještě není na stránkách.

Jacek napsal:
Pěkný novoroční den přeji
to si dobře pamatuju, protože od Bruntálu jsem tím vlakem občas přijel z noční a když se mi nechtělo utíkat na autobus, jel jsem dál na Cvilín.
MOs 3551 přijel od Bruntálu na 2. kolej. Po vystoupení lidí potáhl k odjezdovému za krajní výměnu na opavském zhlaví a tam čekal na příjezd R 881 z Jeseníku. Po jeho vjezdu na 3. kolej (nebo 1., to už nevím) na něj najel a obě soupravy se spojily.
Někdy to nevyšlo a MOs čekal na příjezd spěšňáku před odjezdovým návěstidlem a přestavil se až po jeho vjezdu. Takhle jsem to udělal u nové mise, která ještě není na stránkách.

Tak koukám, že děláme jednu a tu samou aktivitu.:D:D No nevadí, ale tak to budu muset udělat i já, poněvač Traffic se umí připojit, ale dělá to rotiku a hlavně, by se musel objevit na své trase, až bych byl já u nást. :-)
S pozdravem Dan.

Přeji hezká den.
Uvažuji nad další aktivitou pro 310, na screenu při nečítání tratě je souprava složená z 742 + 020, taky jsem tuto soupravu vuděl kdysi odjíždět z Opavy směr Krnov, ale v sjř. jsem zaboha toto řazení 742+osobák nenašel, neví tedy někdo jak to s řazením oné soupravy je a odkud kam jezdí, popř. jezdívala?
Předem díky. Dan.

Ahoj Dane,
742 na MOs je skoro pravidelný jev, když klekne nějaký motor, viz moje mise "MOs 3503 náhrada" Některé 742 mají i zásuvky pro dobíjení a ovládání dveří vozů 043, 943, 010. Nejzajímavější je ale náhrada některého 843, který se pak spojuje s některým spěšňákem z/do Jeseníku. Pak je 742 uprostřed vlaku

Jacek napsal:
Ahoj Dane,
742 na MOs je skoro pravidelný jev, když klekne nějaký motor, viz moje mise "MOs 3503 náhrada" Některé 742 mají i zásuvky pro dobíjení a ovládání dveří vozů 043, 943, 010. Nejzajímavější je ale náhrada některého 843, který se pak spojuje s některým spěšňákem z/do Jeseníku. Pak je 742 uprostřed vlaku
Nedělej mě chutě. Jen co je jako první 943 nebo 843. Ne v aktivitě by se zůstalo na 742 ať je sranda.

ondra135 napsal:
Chci se zeptat na jaké stránce seženu pomůcky gvd 2009/2010. Na aktualní stránka je nefunkční.

2009
http://iwan.eu07.pl/jw/john_woods2009/

a 2010
http://iwan.eu07.pl/jw/john_woods2010/

Kevin napsal:
Chcem sa opýtať: Má niekto ZCP pre trate Bratislava - Púchov - Kraľovany - Košice (ŽSR 125,106,105)? Ja mám pre úsek Bratislava - Púchov z decembra 2005
Klikni sem - http://www.pvz.sk/zcp.xls

Tom Kanka napsal:
Kevin napsal:
Chcem sa opýtať: Má niekto ZCP pre trate Bratislava - Púchov - Kraľovany - Košice (ŽSR 125,106,105)? Ja mám pre úsek Bratislava - Púchov z decembra 2005

Mám 105 a 106, jenže z roku 1989. To je Ti asi k ničemu, co?
Ahoj, máš aj iné ZCP? Nechcel by si ich vymeniť, prípadne predať? Keby niečo, napíš sukromnu spravu.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, sháním sešiťáky, popřípadě i nákresný jízdní řády z gvd 2006/2007 pro připravovanou aktivitu...
jde mi konkrétně o ŽSR 126... Nemáte je někdo na poslání pls? u woodyho nejsou Sad

Zdravím, našla by se hodná duše, které se doma na disku válí SJŘ 505 nákladní z roku 2018 a poslala by mi jej prosím? Dřív jsem tyto SJŘ sosal z této stránky, ale download je nefunkční. Moc děkuji :)

Zdravím, zaslal by mi někdo, prosím, SJŘ vlaku NEx 60150 z Českého Těšína do Zábřehu na Moravě? Nejlépe aktuální GVD, ale klidně může být i starší. Děkuji :)

Back
Nahoře