Sešitové jízdní řády

2 Pawlik>Určitě to tvoří lepší dojem a když jedeš tak v poho....ale není to dobré ve stanici kdy to stojí vedle tebe a nemá loko a i když je výkon nastaven na "1" tak je dost evidentní, že ty vagóny jedou....ale jinak je to asi nejlepší řešení s tím servisem.....v mé aktivitě čekají ty vlaky na semaforu, ale ještě před viditelnými vagóny je několik servisů4 tak to tvoří dojem, že stojí ve stanici(no oni tam stojí 8) )

Špatně jsem se vyjádřil, soupravy dojedou jen k návěstidlu ještě před příjezdem vlaku hráče, pak stojí. Načítají se postupně po několika sekundách a postupně si mezi sebou blokují odjezd, takže jsem ani nemusel použít servis2 k blokování návěstidla.

Pawlik napsal:
Špatně jsem se vyjádřil, soupravy dojedou jen k návěstidlu ještě před příjezdem vlaku hráče, pak stojí. Načítají se postupně po několika sekundách a postupně si mezi sebou blokují odjezd, takže jsem ani nemusel použít servis2 k blokování návěstidla.
Ach tak to jo.....já pak ale naopak dám těm soupravám co největší rychlost aby stáli co nejdřív a i co nejdřív odjeli a nezatěžovali PC...ale samozřejmě ne pokud se mají rozjet po příjezdu vlaku, ale odjezdu ze stanice..

Re: oběhy lokomotiv

Bob napsal:
Pavlík napsal:
Oběhy lokomotiv budou na webu do 2 dnů!!!
Já bych tak nejásal, dle dobře informovaného zdroje má Pes38 trochu potíže s tím, aby mu je někdo dodal...... :(

Mirec napsal:
Pavlík, si jednička...
Pavlík jen předává info, které se objeví na K-Reportu.

Pes38 už má oběhy plně k dispozici a záleží jen na tom, jak rychle je zpracuje pro web.

Přesně tak. Mě nechvalte, pouze předávám informace z K-Reportu, které by se tady mohly hodit :wink:

Naposled editoval moderátor:
Prijezdy - odjezdy

Zkoušel jsem ty pr+odj ale nechtějí se mi korektně zobrazit .xml soubory - vypíše se zdrojový kód s tagama apod... v čem se to má otevírat, popř jak nastavit IE, nebo Firefox aby se to zobarzovalo korektně? Předem dík za odpověď

Re: Prijezdy - odjezdy

Kank napsal:
Zkoušel jsem ty pr+odj ale nechtějí se mi korektně zobrazit .xml soubory - vypíše se zdrojový kód s tagama apod... v čem se to má otevírat, popř jak nastavit IE, nebo Firefox aby se to zobarzovalo korektně? Předem dík za odpověď

Cože jsi zkoušel??? Zkus mi to trošku popsat a já na to mrknu.

Stáhnul jsem archiv, otevřu příjezdy a odjezdy.html, v seznamu si zvolím stanici, odklepnu a zobrazí se toto:
<?xml version="1.0" encoding="windows-1250" ?>
- <prij>
<verzia program="L442" data="2.10" />
<stanica cislo="34434100">OSTRAVA-SVINOV</stanica>
<plati od="11.12.2005" do="09.12.2006" zmena="" />
- <vlaky>
- <vlak typ="5">
<Cprij>0.07</Cprij>
<CV>3441</CV>
- <ST>
atd

Je třeba někde stáhnout fonty písma SENA, ale nevím kde...
A stránku příjezdy a odjezdy.htm doporučuju spouštět v Internet Exploreru.

Já to mám rozzipovaný na disku, a stejně to nefachá.... pořád se píše zdroják a zdroják....

pes

bob57_cz napsal:
Kank napsal:
Já to mám rozzipovaný na disku, a stejně to nefachá.... pořád se píše zdroják a zdroják....
Tak na ten htm klepni pravým tlačítkem myši a vyber "otevřít v programu" a vyber IE. Mi to funguje normálně.

Tak to máš dobrý-já to rozchodit nemůžu-furt mi to v IE píše jen zdroják.

Ne, pořád zdroják, zkoušel sem i Firefox a ten napsal:

Tento XML soubor nemá připojeny žádné informace o vzhledu prvků. Strom XML dokumentu je zobrazen níže.

a opět zdroják....
Nemusí se něco doinstalovávat? Např aby šel flash, musí se doinstalovat Macromedia Flash player... tak jestli není něco takového aby šlo xml...
Další příklad, na Starého stránkách - Diskuze RSS nejde taky - opět se jedná o .xml

Kank napsal:
Ne, pořád zdroják, zkoušel sem i Firefox a ten napsal:

Tento XML soubor nemá připojeny žádné informace o vzhledu prvků. Strom XML dokumentu je zobrazen níže.

a opět zdroják....
Nemusí se něco doinstalovávat? Např aby šel flash, musí se doinstalovat Macromedia Flash player... tak jestli není něco takového aby šlo xml...
Další příklad, na Starého stránkách - Diskuze RSS nejde taky - opět se jedná o .xml

Ty další informace jsou podle mě v těch šablonách, co tam jsou (a mají se nainstalovat-jak?) a tady je ta vysvětlující PDFko, ale to jsem taky nepochopil.

Zdravím!

Na mojej stránke http://streka.goo.cz som zverejnil zoznam výtlačkov ZCP, dodatkov a predpisov na výmenu. Sú tam aj podmienky na výmenu medzi ZCP a dodatkami atď. Inak platí kus za kus. Pri najbližšej aktualizácii zverejním upravenú ponuku ZCP, ktorá bude doplnená o niekoľko kusov z čias ČSD aj ŽSR. Záujemcovia ma môžu kontaktovať na mail.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře