Trať ČD 236 Čáslav-Třemošnice

Honza napsal:
Petr123: MSTS po základní instalaci fungovalo? Základní tratě Ti fungují?
Train Simulátor jsem si nainstaloval stáhnul jsem si tu trať ČD 236 Čáslav-Třemošnice a od instalace mi Train Simulátor nejde spustit. Hned mi to hodí tu chybu.

Naposled editoval moderátor:
prolam napsal:
Máš vše nastaveno podle desatera, GLOBAL kompletní atd.?
Nic nenastavím! Protože mi Train Simulátor nejde spustit hází mi to tu chybu.:( Ale Train Simulátor jsem měl nastaven správně i global jsem měl stejný a stejně mi to zkrachuje.

Petr123 napsal:
Train Simulátor jsem si nainstaloval stáhnul jsem si tu trať ČD 236 Čáslav-Třemošnice a od instalace mi Train Simulátor nejde spustit. Hned mi to hodí tu chybu.
Pořád jsem se nedozvěděl odpověď na svoji otázku, zda Ti MSTS před instalací tratě normálně fungoval ...
Pokud ano, napadá mne jedině špatný postup při instalaci Globalu přibaleného k trati. To totiž není kompletní Global, ale je jím třeba doplnit základní Global, tedy pokud nemáš trať BP a její Global.
A samozřejmě předpokládám, že respektuješ poznámku v návodu k "soužití" tratí pod BP a XT.

Zdravím
Mohl bych se zeptat a poprosit o vysvětlení této hlášky?

Chyba - číslo položky. 1
Zde NENÍ řiditelná trasa V PROVOZU pro tuto trať!
MSTS nezobrazí tuto trať ve výběru tratí a aktivit.
Trať:: 'Caslav - Tremosnice'
Složka: 'Routes\Caslav - Tremosnice

Díky

Tak jsem to nakonec rozchodil :-) prostě vše ve složce textures BP, jsem nakopíroval do složky Textures v té trati Třemošnice-Čáslav a fachčilo to.

Hezký den!
Aby se trať zobrazila ve výběru tratí ve hře, je nutné, aby složka routes obsahovala alespoň jeden soubor Paths. To je místo vstupu do tratě. Lze tento získat s jakoukoliv aktivitou pro tu danou trať. Když pak celou aktivitu nechci, vyčistím složky Activities, Services a Traffic od dané aktivity a Paths zůstane jako vstup do tratě pro volnou jízdu. To platí všeobecně. Zvláště pro zahraniční tratě, kdy je cizí jazyk překážkou a vlastní aktivita pak s pokyny hlášek je nejetelná, pokud nevím, co kde dělat. Pak zbývá postavit vlastní soupravu a prohlédnout trať ve volné jízdě a zde je právě potřeba Paths, jako vstup do tratě. Zkušení uživatelé mě jistě budou mít za blbce, ale je příležitost to zde napsat pro nové členy, méně zběhlé v postupech zprovoznění tratí bez přiložených (alespoň jednoduchých) aktivit. F.

Back
Nahoře