Ivan.ps
Hradlař
Zbyněk Šemora napsal:Kolejivo BP se už několik let neměnilo a už se ani měnit nedá. Všechny pozice jsou obsazeny.
Veď ja ho ani nechcem meniť, iba mi nejakým spôsobom zmyzli niektoré súbory a potrebujem ich dostať späť do MSTS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Kolejivo BP se už několik let neměnilo a už se ani měnit nedá. Všechny pozice jsou obsazeny.
pitt napsal:neviete kde sa dajú stiahnuť do trate tunely, ktoré sú pekne oblúkové a nie vysoké hranaté ako v pôvodnom train simulatore? Tie uzke jednokolajne vysoke su humus.
Ke každému angličanu se vkládají ještě nějaké rovné koleje, teď to z hlavy nevím jaké, protože angličany vcelku nepoužívám (jsou s nimi jenom problémy). Zkus ho poskládat ze čtyř šestistupňových výhybek a jedné křižovatky.alcapone napsal:Ahoj
Mohu vědět kde je problém s křížem A1tDblSlip6d, že ukazuje modré čáry v editoru a ani přes něj nejde natrasovat trasu a natož přes tento kříž přejet. Je za to náhrada. Málej kříž umím, ale s čeho složit tenhle kříž. Poraďte prosím. Mám to na dvou místech v Týništi. Kousek od sebe.
Děkuji.
[alfa] = ( 360 . [l] ) / ( 2 . [pí] . [r] )Tomas Lee napsal:Mohu se zeptat někjakého matematika ohledně kolejí? Mám už z toho hlavu mimo. Vím poloměr oblouku (380 m), délku koleje (481 m) a potřeboval bych úhel, je to možný?
Rem napsal:Čau, mám dotaz ohledne kolejiva "S" je to zřejmě noční klejivo s rozchodem na 1435mm...
Rem napsal:Hodil by se mi do tratí ještě jeden podklad tratí...