Webhosting pro aktivity a tratě

Pravda.
Ale trainsim.eu už je horší.

trainssim.eu je možná, ale ty 2 s!
A co třeba simtrains.eu?

PS: A nechci mít pravdu. Za šéfa se nepovažuji

Naposled editoval moderátor:
Vím že do toho nemám co kecat ale napadlo mě csts.eu Czech & Slovak Train Simulator :roll:

Beatlesák napsal:
Vím že do toho nemám co kecat ale napadlo mě csts.eu Czech & Slovak Train Simulator :roll:
To je moc dlouhé a špatně pamatovatelné,musí to být daleko kratší,přikláním se k návrhu P.Šimrala simtrains.eu.Je tam vše,co potřebujeme -simulátor vlaku a nemusí se to týkat jen msts,ale i jeho nástupců. :wink:

Zdeněk Itterheim napsal:
Zde by někdo musel založit domenu CS.eu a na to pak subdomenu msts.

add..
Proč nee simtrains, ale s prvo-domenou info
Simtrains je dobrý, ale radši bych tam viděl to .eu než .info.

Abch se k tomu také vyjádřil (týká se to přece všech) určitě bych nakonec dal .cz nějaké eu nebo info je podle mě už moc evropské a leckdo z ciziny by mohl být dezorientován. Co bude dále je mi jedno...

Petr Šimral napsal:
Proč ty Zdeňku tak preferuješ .info? My jí sice máme jako hlavní firemní, ale nějak mi je .eu bližší .

Petr

Když jsem začal přemýšlet o vytvořeni solo domeny tak první mi napadla .info, druhá .eu. Já si to spojil s definicí ( informativní ). Jinak netrvám na teto domeně.

Název bych nechal na majiteli budoucí domény.
Ale můj názor je vlastenecký. Jedině CZ.
Když už chci být evropský s EU, obsah stránek by měl být i v němčině a angličtině.
Nejvýstižnější doménu měl pan Starý. http://www.msts.cz. Stručné a jasné. Od toho by se mohlo odvíjet například msts/martin321.cz a každému bude také jasné, co zde najde. Pokud vyjde nový simulátor asi by byla vhodnější jiná doména, aby se to nepletlo s MSTS dohromady.
Ale berte to jen jako příklad. jak je to s jmenovanou doménou současně, nevím. Čím je název kratší a bez pomlček, tím se lépe pamatuje.

No, když se Zbyňku podíváš do adresního řádku prohlížeče zjistíš, že na uvedené doméně běží tohle fórum. Tudíž volná není.... :lol:

Miran napsal:
No, když se Zbyňku podíváš do adresního řádku prohlížeče zjistíš, že na uvedené doméně běží tohle fórum. Tudíž volná není.... :lol:
To jsem před chvílí udělal :lol: A pravda pravda. Ale byl to stejně nejlepší název domény pro náš simulátor.

Miran napsal:
A co udělat toto: doménu msts.cz přestěhovat tam kde by mohlo být fórum a i ten download, tím by se všechno zjednodušilo a zefektivnělo

Chtěl bych upozornit, že úplně náhodou jsem kliknul na své downloady na Ama-cb.cz a jsou funkční. Tak jsem se připojil přes ftp a je možné tento prostor stále využívat. Jen by chtělo zjistit na jak dlouho je tohle předplaceno. Až teprve potom bych dělal další opatření.
Tento prostor je odolný pro hodně downloadů, tak by bylo škoda jej nadále nevyužívat.
Co ostatní, kterým dal Karel přístup? Funguje Vám to také?

Stránky Karla sice fungují, ale jak dlouho.
----------
Nic méně mnou slibovaný prostor je již funkční. Ti co si požádali o prostor a přístup, mohou nakopírovat svá díla a poskytnout ke stažení.

Zdeněk Itterheim napsal:
Stránky Karla sice fungují, ale jak dlouho.
----------
Nic méně mnou slibovaný prostor je již funkční. Ti co si požádali o prostor a přístup, mohou nakopírovat svá díla a poskytnout ke stažení.
Prý se to dá zjistit na jak dlouho je předplaceno. Karel mi sám poradil tohoto poskytovatele, který zaručuje stabilitu i při vysokých traffic. Možná nám aktivním Karel věnoval část dědictví, tak si toho važme.

Back
Nahoře