Nový model 114.5

Mám hneď prvú pripomienku. Pre niektorých bude možno bezvýznamná, ale budiž. Okná sú nepriehľadné, treba ich "salfakanálovať". Ja už na tom pracujem. Domnievam sa, že tento výborný model nezazrel oko betatesterov.

Robo napsal:
Mám hneď prvú pripomienku. Pre niektorých bude možno bezvýznamná, ale budiž. Okná sú nepriehľadné, treba ich "salfakanálovať". Ja už na tom pracujem. Domnievam sa, že tento výborný model nezazrel oko betatesterov.

Trefná připomínka ale hlavně věcná, je tomu skutečně tak. Jedná se o verzi 1.0, takže počítám s další prací na modelu ať už to jsou okna nebo případně práce na čelním cabview.

Robo napsal:
S tými betatestermi máš zrejme pravdu, ale model nemá zatiaľ vymodelovaný interiér stanovišťa, a preto zatiaľ alfakanál nechaj na pokoji. Je to autorova prvotina, každý sa učíme ( každý nie, sú tu medzi nami ešte kriklúni, ktorí okrem rečí ešte nič v MSTS neukázali ) a pretože zbiera skúsenosti s modelovaním, určite časom toto dorobí. Vďaka tomuto modelu nezostane Dejvova 184-ka vo farbách DNT osamotená.
Ja osobne držím p. Skůrovi palce, nech sa mu v modelovaní darí a dúfam, že sa nenechá odradiť názormi "odborníkov typu Brouk Pytlík"

Budme radi, ze se objevil dalsi nadejny autor a drzme mu palce, at udela co nejvice kvalitnich modelu.
Timto zadam vsechny kritiky, at kritizuji konstruktivne a snazi se spise pomoci, nez nekoho dalsiho otravit/odradit.

Otázka na autora: Je model vycentrovaný tak, aby sa dali prispôsobiť nárazníky podľa Frintovho systému ?

Robo napsal:
Otázka na autora: Je model vycentrovaný tak, aby sa dali prispôsobiť nárazníky podľa Frintovho systému ?
Právě jsem to vyzkoušel,je to v pohodě,musí se něco upravit,budu kontaktovat autora a dám mu své úpravy k odsouhlasení.

Petr Novák napsal:
Robo napsal:
Právě jsem to vyzkoušel,je to v pohodě,musí se něco upravit,budu kontaktovat autora a dám mu své úpravy k odsouhlasení.

Na http://skura.msts.cz je již verze 1.1 s úpravou souborů 114.eng a 114.sd pro nastavení spřáhel dle návodu p.Frinty.

Naposled editoval moderátor:
Update 1.1

Nemohl byste vydat jen aktualizaci samotných souborů. 114 uz jsem si stahl a ted musim stahovat cely archiv znovu. Stačí jenom nove upravene soubory. Diky

Re: .

Itterheim napsal:
Animované stanoviště taky bude? Toto je myslim ze 184. Jinak super.

---------------------------
Zdeněk Itterheim
Stanoviště čelní je provizorní, musím ještě udělat nějaké foto na mašině. Jinak stanoviště 114tky je totožné s 184kou. Viz pohled vpravo.
Animace možná bude.

Ja by som mal k modelu jednu pripomienku. Pozrel som sa v SView dovnutra modelu a vsimol somi si tam kopec zbytocnych polygonov, ktore aj tak nikto neuvidi. Ich umazanim by slo stahnut aj 200poly bez akejkolvek ujmy na kvalite ... lebo kazdy polygon treba vykreslit ... pac MsTS triedenie polygonov holt neovlada ...

JOHNZ napsal:
Ja by som mal k modelu jednu pripomienku. Pozrel som sa v SView dovnutra modelu a vsimol somi si tam kopec zbytocnych polygonov, ktore aj tak nikto neuvidi. Ich umazanim by slo stahnut aj 200poly bez akejkolvek ujmy na kvalite ... lebo kazdy polygon treba vykreslit ... pac MsTS bump mapping holt neovlada ...

Připomínku budu řešit a volné polygony odstraním, nejdříve však příde na řadu kabina s alphakanály, což bude verze 1.2

JOHNZ napsal:
... pac MsTS bump mapping holt neovlada ...

Johnzi nechcem rypat, ale bump mapping je nieco uplne ine a s problemom, ktory si nacrtol, nema nic spolocne :wink:

Jaroslav Skůra napísal:
Ahoj Taxi,
mohl bych tě poprosit, mám do pátku příštího týdne dovolenou a nebudu odpovídat na případné příspěvky. Mohl by jsi tuto informaci případně zaslat do diskuse?!
Moc ti děkuji, já se jedu rekreovat
Jarda

Tak prajem príjemnú dowolenku

Back
Nahoře