Jaroslav Skůra
Provozní technik
Nový model 114 504-4 již brzy u Filipa Havla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No šak pošli prewiev/screen ... buď sem, alebo do vlákna Pod pokličkouJaroslav Skůra napsal:Nový model 114 504-4 již brzy u Filipa Havla.
? napsal:Where I can download it?
Take care,
Tomek
Robo napsal:Mám hneď prvú pripomienku. Pre niektorých bude možno bezvýznamná, ale budiž. Okná sú nepriehľadné, treba ich "salfakanálovať". Ja už na tom pracujem. Domnievam sa, že tento výborný model nezazrel oko betatesterov.
S tými betatestermi máš zrejme pravdu, ale model nemá zatiaľ vymodelovaný interiér stanovišťa, a preto zatiaľ alfakanál nechaj na pokoji. Je to autorova prvotina, každý sa učíme ( každý nie, sú tu medzi nami ešte kriklúni, ktorí okrem rečí ešte nič v MSTS neukázali ) a pretože zbiera skúsenosti s modelovaním, určite časom toto dorobí. Vďaka tomuto modelu nezostane Dejvova 184-ka vo farbách DNT osamotená.Robo napsal:Mám hneď prvú pripomienku. Pre niektorých bude možno bezvýznamná, ale budiž. Okná sú nepriehľadné, treba ich "salfakanálovať". Ja už na tom pracujem. Domnievam sa, že tento výborný model nezazrel oko betatesterov.
Právě jsem to vyzkoušel,je to v pohodě,musí se něco upravit,budu kontaktovat autora a dám mu své úpravy k odsouhlasení.Robo napsal:Otázka na autora: Je model vycentrovaný tak, aby sa dali prispôsobiť nárazníky podľa Frintovho systému ?
Petr Novák napsal:Právě jsem to vyzkoušel,je to v pohodě,musí se něco upravit,budu kontaktovat autora a dám mu své úpravy k odsouhlasení.Robo napsal:Otázka na autora: Je model vycentrovaný tak, aby sa dali prispôsobiť nárazníky podľa Frintovho systému ?
Stanoviště čelní je provizorní, musím ještě udělat nějaké foto na mašině. Jinak stanoviště 114tky je totožné s 184kou. Viz pohled vpravo.Itterheim napsal:Animované stanoviště taky bude? Toto je myslim ze 184. Jinak super.
---------------------------
Zdeněk Itterheim
JOHNZ napsal:Ja by som mal k modelu jednu pripomienku. Pozrel som sa v SView dovnutra modelu a vsimol somi si tam kopec zbytocnych polygonov, ktore aj tak nikto neuvidi. Ich umazanim by slo stahnut aj 200poly bez akejkolvek ujmy na kvalite ... lebo kazdy polygon treba vykreslit ... pac MsTS bump mapping holt neovlada ...
JOHNZ napsal:Keď si to tam zavalíš kabínou bude sa ti to robiť o dosť horšie ...
JOHNZ napsal:... pac MsTS bump mapping holt neovlada ...