Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kank napsal:Proč potřebuješ v CB zadávat cestu do Routes? Nepleteš si to s něčím jiným? Co se týče CB, ten můžeš mít kdekoliv a zadá se cesta poze do globální složky se simulátorem.
bob57_cz napsal:Nepochopil. Máš zadat složku "Train Simulator", kde je soubor "train.exe". Nechceš si raději místo toho nainstalovat francouzský Convoi a Džordžovo počeštění ? Umí asi totéž, co CB.363 084 napsal:Aha, takže jestli sem to dobře pochopil tak zadám cestu do složky Global?Já si totiž chci zkontrolovat aktivitu a vždycky mi to napíše, že je nějaký problém.Bohužel přeložit si to moc neumím.Kank napsal:Proč potřebuješ v CB zadávat cestu do Routes? Nepleteš si to s něčím jiným? Co se týče CB, ten můžeš mít kdekoliv a zadá se cesta poze do globální složky se simulátorem.
Asi bude nuné doplnit vozidla dle odkazů. Jinak by update 6 mělo přes 200MB a to opravdu nemám kam dát. Navíc neškodí navštívit stránky autorů skinů i modelůIvan.ps napsal:Zdravím. Po nainštalovaní trainset update 6, mi po spustení CB vyobrazí taký žltý trojuholník a po kliknutí na neho mi vypíše:
An error ocurred while trying to open the editor! Please check if the gives path is correct.
Vie mi niekto povedať prosím, o čo ide? Ďakujem
Zbyněk Šemora napsal:Asi bude nuné doplnit vozidla dle odkazů. Jinak by update 6 mělo přes 200MB a to opravdu nemám kam dát. Navíc neškodí navštívit stránky autorů skinů i modelůIvan.ps napsal:Zdravím. Po nainštalovaní trainset update 6, mi po spustení CB vyobrazí taký žltý trojuholník a po kliknutí na neho mi vypíše:
An error ocurred while trying to open the editor! Please check if the gives path is correct.
Vie mi niekto povedať prosím, o čo ide? Ďakujem![]()
Pro ty, kteří nečtou pokyny, jsem ponechal alespoň engy a wagy, mnohdy totožné, aby uživateli alespoň něco řvalo.![]()
Neo151 napsal:Díky moc za rady, ale od JOHNZE ze stránky jsem si tedy stáhl verzi 2.2.9 ale problém je stále, asi to bude problém v mém PC, v tom případě tedy nevím, jak budu upravovat consisty :shaking:
Stáhni si bezproblémový Convoi, má i češtinu a nepožaduje starší knihovny VB.Neo151 napsal:Díky moc za rady, ale od JOHNZE ze stránky jsem si tedy stáhl verzi 2.2.9 ale problém je stále, asi to bude problém v mém PC, v tom případě tedy nevím, jak budu upravovat consisty