Conbuilder

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Podľa mňa si pletie názov súboru.con a zobrazovaný názov v hre MSTS. Ten .con tam má, vidí ho, ale nevie, že je to on, lebo názov súboru sa líši.

Nadviažem na Dráčika a myslím, že to už odznelo aj tu na fóre, najistejšie je v ConBuilderi (aj v AE) dávať popis totožný s názvom .con súboru. Potom sa nemôže stať, že nič nenájde.

Asi už na mě nemáte nervy,ale ještě jedna zajímavá věc.Stáhl jsem si aktivitu a všechny vozidla tedy consisty co jsou v té aktivitě se mi zobrazují ve složce CONSIST.Ale mé vlastní vozidla co si složím se nezobrazí.
Pod ,,hledat" jsem napsal celý název consistu a zkoušel jsem i jen slovo ,,con"

Sice skládám soupravy v editoru,kde je i vidím ale schválně jsem to teď vyzkoušel v CB.Vybral jsem vozidla (dvojklikem) v druhém řádku odspoda File name jsem si soupravu pojmenoval,nahoře v možnostech kliknul na Save a hned jsem ji měl ve složce Consist.Jestli to děláš tak,tak ti to musí fungovat.

Kořa: Máš pravdu, nemáme. Ale nejak si pletieš pojmy a dojmy, najlepšie je dať sem obrázok z toho conbuildera. ...vozidla tedy consisty... vizidlá su vozidlá a consisty sú consisty, teda sú súpravy vozidiel. Vozidlá hladáš v trainsete a ich súpravy v consists.

Kořa napsal:
Asi už na mě nemáte nervy,ale ještě jedna zajímavá věc.Stáhl jsem si aktivitu a všechny vozidla tedy consisty co jsou v té aktivitě se mi zobrazují ve složce CONSIST.Ale mé vlastní vozidla co si složím se nezobrazí.
Pod ,,hledat" jsem napsal celý název consistu a zkoušel jsem i jen slovo ,,con"
Jakou používáš verzi CB a kam ti ukazuje cesta k MSTS nastavená v CB? Tam taky hledej ty consisty!

Tak zde s obrázkama ještě.Mám ConBuilder verzi 2.3.2,otevřu si jej,dvojklikem si složím soupravu,pojmenuju,dám Save.V simulátoru se mi souprava zobrazí,v CB taktéž,ale nenajdu ji ve složce C/Program files/Microsoft Games/Train Simulator/TRAINS/consist
Zde pro ukázku obrázky :
1.obr. složení soupravy v CB,název a Save
2.obr. kliknutí na Load v CB
3.obr. otevření složky C/Program File/Microsoft Games/Train Simulator/Trains/consist
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/40CB_1_tn.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/74CB_2_tn.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/42consist_tn.jpg[/URL]

Tak a ještě obrázek s otevřenou volbou Options -> MSTS Path. Jo a zahoď tuhle verzi a vyhledej verzi 2.2.9. Ty novější myslím byly nějaké pošahané....

Keby tam bol aspoň jeden .con, takto tipujem aj ja na ďalšiu inštaláciu. Skontroluj si cestu v Options/MSTS path, otvor to a daj ten obrázok a nič nepíš.

Dobrý večer.
Měl bych dotaz. Při zvolení možnosti editace LC souprav v Conbuilderu na mě najednou vyskočí tato hláška a po odkliknutí se CB zavře.
Zkoušel jsem onen soubor stáhnout z netu, vložit a stejně to nepomohlo.
Nemá někdo nápad, co s tím, prosím?
Děkuji za radu.
aa916975adf805c67c718598d71731cb.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře