G
Guest
Host
Jak to udělat ? Jaký prohlížeč mám vybrat aby se mi zobrazovaly náhledy vozů a wagonů ? Pokud dám PREVIEW, zůstane bílé okno s tlačítkem "R" vrpavo. Co s tím ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To tlačítko je právě k zobrazování náhledu consistu,který jsi si vybral.Jinak CB umožňuje zobratit náhled vybrané loko či vagonu.Klikneš levým tlačítkem myši na loko či vagon,který chceš zobrazit.Následně klikni taktéž na žluté tlačítko 3D nahoře v nástrojové liště CB.Náhled se přepne do SViewu a tam můžeš s modelem následně pracovat.Pokud se po stisknutí tlačítka 3D nic neděje,nemáš nadefinovanou cestu k 3D prohlížeči.Klepni v liště nástrojů na Options,rozbalí se nabídka a tam vyber Select 3D viewer.Otevře se okénko a tam zadej cestu ke složce ve které máš SView.Pak zmáčkni tlačítko SET,cesta se uloží a můžeš používat 3D prohlížeč v CB.Borek napsal:mno, pokud to chápu, tak ke každému wagonu či loko mohu hodit o brázek, který se s tím potom zobrazí. Ale k čemu je potom tlačítko Preview ? Jinak díky za tip, Shape Viewer je naprosto boží![]()
Třeba tady: http://www.3dtrains.com/downloads/utilities.shtmlRobo napsal:Mohli by ste mi poradiť, kde sa dá stiahnuť Sview ?
Petr Novák napsal:Třeba tady: http://www.3dtrains.com/downloads/utilities.shtmlRobo napsal:Mohli by ste mi poradiť, kde sa dá stiahnuť Sview ?
Mam obavy, ze dokaze jenom zanalyzovat vozy v loose consist, ale pak uz musis editovat v AE......vymenu loose consist umi udelat Activity Analysersallynko napsal:ahojte mam dotaz. Da sa v CB vymenit loose consist ak hej tak vas prosim o pomoc. ako? dakujem
Kebarko napsal:ConBuilder dokaze najst Loose consist a ma aj prostriedky k jeho editacii. Problem je v tom, ze pokial je v MSTS nainstalovana cestina od Ppoolllla, tak v act subore sa miesto retazca "Loose consist" objavi retazec "Chybějící soubor se soupravou " a tento uz CB samozrejme nenajde. Pokial si tento retazec zeditujem do povodneho retazca (teda prepisem Chybějící... za Loose consist - da sa to aj rucne) tak CB bez problemov tieto Loose Consist najde. A potom ich CB vie zeditovat. Ja to takto bezne robim. Je to efektivne a rychle.