Conbuilder

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Petr Novák: Tam sa jedná o to, že z jedného z autorov ConBuildera (nebudem menovať) sa vykľulo riadne vychcané americké hovado (Martens snáď prepáči) ... tieto posledné verzie viacmenej dovrzali (odvolávajúc sa na úplnú peechovinu) a náprava je (bude) až vo verzii "za úplatu" ... :eek:

Naposled editoval moderátor:
JOHNZ napsal:
Petr Novák: Tam sa jedná o to, že z jedného z autorov ConBuildera (nebudem menovať) sa vykľulo riadne vychcané americké hovado (Martens snáď prepáči) ... tieto posledné verzie viacmenej dovrzali (odvolávajúc sa na úplnú peechovinu) a náprava je (bude) až vo verzii "za úplatu" ... :eek:
Dík za info,tak už je to jasné,proč ty poslední verze tak blbnou,asi se vrátím k nějaké starší verzi,nevíš náhodou číslo verze,která je ještě dobrá?Dík. :cry:

Petr Novák napsal:
JOHNZ napsal:
Dík za info,tak už je to jasné,proč ty poslední verze tak blbnou,asi se vrátím k nějaké starší verzi,nevíš náhodou číslo verze,která je ještě dobrá?Dík. :cry:
Ja používam verziu 2.2.9 a no problem.Ak máš záujem, hodím to na ftp, a Johnymu ďakujem za ozrejmenie morálky jedného s autorov ... :wink:

Mirec napsal:
Petr Novák napsal:
JOHNZ napsal:
Ja používam verziu 2.2.9 a no problem.Ak máš záujem, hodím to na ftp, a Johnymu ďakujem za ozrejmenie morálky jedného s autorov ... :wink:
Přesně takhle se chovají ti, kteří nemají konkurenci......tudíž je potřeba ji jim vytvořit :-D

Ked kontrolujem v CB moj Trainset, tak po vyhodeni tabulky s chybami sa mi objaví hláška: An unexpected error ocurred while trying to edit error file! The description for this error is: Invalid procedure call or argument.

A nezobrazi mi to v textovom dokumente chyby Trainsetu. Kde robim chybu?

Doteraz vsetko islo s CB v pohode!!!

Ivan.ps napsal:
Ked kontrolujem v CB moj Trainset, tak po vyhodeni tabulky s chybami sa mi objaví hláška: An unexpected error ocurred while trying to edit error file! The description for this error is: Invalid procedure call or argument.

A nezobrazi mi to v textovom dokumente chyby Trainsetu. Kde robim chybu?

Doteraz vsetko islo s CB v pohode!!!
Predpokladám že máš verziu 2.2.9.Niesom moc anglicky znalí, ale z tej hlášky by sa dalo detukovať že nemôže vytvoriť ten zoznam chýb, nakoľko sa vyskytla nejaká chyba.Nainštaloval si CB správne? Prípadne odinštaloval si predchodziu verziu korektne?

Myslim ze by malo byt vsetko ok. predchadzajucu verziu som odinstaloval normalne, ale zase to robilo. Tak som to cele vymazal, aj s registrou, dokonca som este aj MSTS preinstaloval. Ale nic, stelae to vypisuje toto!!!!!!!!!!

Asi jsi při instalaci přehlédl hlášku,že si máš vybrat textový editor,který bude spolupracovat s CB.Bez toho nemůže CB vytvořit seznam chyb a další činnost (editace souborů).Můžeš použít Wordpad anebo jiný editor,který máš nainstalovaný na disku.Pak by tahle hláška měla zmizet.

Petr Novák napsal:
Asi jsi při instalaci přehlédl hlášku,že si máš vybrat textový editor,který bude spolupracovat s CB.Bez toho nemůže CB vytvořit seznam chyb a další činnost (editace souborů).Můžeš použít Wordpad anebo jiný editor,který máš nainstalovaný na disku.Pak by tahle hláška měla zmizet.
No chyba môže byť aj v tomto.BTW, správne nastavenia ciest MSTS, programov pre spoluprácu s CB pri prvom spustení CB sú súčasťou kokektnej inštalácie!

Tak som sa s tym trosku pohral a uz to ide ako ma. Ale mam este jednu otazocku. CB mi nevie automaticky doplnit do consistov Vozen CD-Aee145. Pritom v consiste ma ten vozen presne taky isty nazov, ako v tej ponuke v CB. A predsa mi to hlasi ze ten vozen nemam v trainsete. POdla coho to vlastne CB porovnava a vyhladava? Podla nazvov???

Pánové, všimli jste si diskuze k novým modelům 854ky od Vrbama? Několikrát se tu řešilo, že nová verze CB je zbytečně přísná, pokud jde o velikosti písmen ... že by velikost písmen až tak důležitá nebyla?

Honzo, myslím, si, že je to jedno - i v MSTS Bin 1.6 si adresáře zakládám růčo u vývojových modelů, nesedí mi s obsahem consistu a jede to...spíš bych to tipoval na to, že někde vypadla mezera (třeba byla na konci slova Kabiny) nebo tak......

A niekde tu je odkaz na staršiu verziu (myslím 2.2.9 - rieši Mirec), použíaj radšej tú, nové verzie sú až moc inteligentné ... až to škodí ...

JOHNZ napsal:
A niekde tu je odkaz na staršiu verziu (myslím 2.2.9 - rieši Mirec), použíaj radšej tú, nové verzie sú až moc inteligentné ... až to škodí ...
Tak, tak ... Až moc inteligentná ... Kukni o stránku späť (tretí príspevok od konca), máš tam link na download.

Back
Nahoře