Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já tam mám napsáno : CD vuz A ; jde to normál přidat. Co ti to píše?ruzeri napsal:Zdravim,vrátil sem se docela po dlouhé době a mám zase ten stejný problém.Když jsi stáhnu vagón (cd_A) a vložím ho do TRAINSETU,tak ho v ConBuilderu nemohu přidat do soupravy.Mohl byste mi někdo pomoct?Díky moc. :|
Hele chlape, že ty používáš Conbuilder Light? Pokud ano, tak ho zahodˇa používej verzi CB 2.2.9. Ten CB Light má někde nějakej bug, nebo je příliš přísný na syntaxi souboru eng a hlásí chybu i když tam žádná není. Zkoušel jsem to na CD_163_046 a CB 2.2.9 vidí obě verze ale ten CB Light skutečně jenom tu variantu ms.362.123-2 napsal:Tak bohužel, vše jsem zkontroloval a vše je, jak má být, ale stále mi nejdou načíst. Tyto loko, které jsou ve verzi "ms", tak se normálně načtou. Takže stále nevím, kde je zakopaný pes...
Conbuilder se vždy ptá, na cestu k MSTS, k prohlížeči a viz obrázek, zda zvolit k zobrazení chybových hlášení Worldpad...jen mne rozčilují, když kliknu na obrázek pro zvětšení, vyskakující další okna. Hold už jsem dědek a reklamy nemám rád.Matýsek napsal:Předělával jsem počítač a i Conbuilder a nyní mi to při startu ukazuje tuto default tabulku :
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img396.imageshack.us/img396/4581/20080705123420gl0.th.png[/url]
Nejsem si moc jistý ,ale dřív se tam nezobrazovala.
To je věc uživatelského nastavení prohlížeče. Na mne nic nevyskakuje = Opera-USB 9.50 .Zbyněk Šemora napsal:...jen mne rozčilují, když kliknu na obrázek pro zvětšení, vyskakující další okna.
Řešilo a nejednou ! Stačí prolistovat pár stránek zpět. Starší verze CB tím netrpí.Ivan.ps napsal:Zdravím. Neviem presne či sa to už riešilo, ale pri kontrole consistov mi CB vyhadzuje niektoré chýbajúce vozne aj napriek tomu, že ich mám v trainsete. Pritom pri otvorení consistu v CB mám všetky vozne v súprave. Po opätovnom uložení consistu mi už chybu CB nenájde. Chýba mi nejaký update trainsetu? Ďakujem