Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Něco podobného jsem měl s jednou hrou,strašně se sekala a nedala se hrát a pořád to hlásilo chybu v DirectX.Nepomohlo vůbec nic,ani přeinstalace GK,DirectX,oné hry.Tak jsem se taky nas***,udělal přeinstalaci Win a hle,hra běží bez problémů.Takže si myslím,že prvotní chyba je někde ve Win,ale kde?nebulus napsal:Keďže doma je momentálne router KO, tak hlásim včerajšie poznatky:
1. Bom prihlásený ako správca.
2. Nahodil som najstarší ovládač z originál CD na GK.
Výsledok- stav nezmenený.....
Tak som sa nas***, preinštaloval WIN a hneď ako prvú vec som nainštaloval MSTS. A keďže MSTS vyžadoval HW akceleráciu, tak som tam dal aj najnovší ovládač na GK a všetko ide OK.
Petr Novák napsal:Něco podobného jsem měl s jednou hrou,strašně se sekala a nedala se hrát a pořád to hlásilo chybu v DirectX.Nepomohlo vůbec nic,ani přeinstalace GK,DirectX,oné hry.Tak jsem se taky nas***,udělal přeinstalaci Win a hle,hra běží bez problémů.Takže si myslím,že prvotní chyba je někde ve Win,ale kde?nebulus napsal:Keďže doma je momentálne router KO, tak hlásim včerajšie poznatky:
1. Bom prihlásený ako správca.
2. Nahodil som najstarší ovládač z originál CD na GK.
Výsledok- stav nezmenený.....
Tak som sa nas***, preinštaloval WIN a hneď ako prvú vec som nainštaloval MSTS. A keďže MSTS vyžadoval HW akceleráciu, tak som tam dal aj najnovší ovládač na GK a všetko ide OK.
Petr Novák napsal:ad Draco - MSTS jede pod sedmičkou,tedy pod DirectX7,takže vyšší verze jaksi neumí zpracovat,zatímco novější hry ano.Situace se změní až po vydání nového simulátoru,který bude na nová rozhraní připraven.Do té doby budeme řešit různé problémy s větším či menším úspěchem a nelze počítat,že by Microsoft vydal další verzi MSTS.
Rocker napsal:Zdravím Vás
Chcem sa len spýtať či tu niekto má XP Home Edition a či funguje pod ním MSTS.Mne teda vôbec nejde spojazdniť...
Áno mám a MSTS chodí bez problémov.![]()
U tebe ! Čti FAQ.Pety napsal:Nevíte proč mě nejde Trasa B Pražského Metra? Já jsem si ju stáhl dal aktualizovat,ještě jsem doplňoval pár věcí.Kde je chyba?