Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
fíííííra napsal:já o ničem takovým zatim nevim. Tak uvidíme.
sallynko napsal:myslím že tento model by tu uvítalo veľa ľudí no ale nechajme sa prekvapiť hádam to raz príde![]()
Hehe, ty si ale vtipkár ... ale máš pravdu. Okrem nás dvoch zatiaľ do sekcie Pod pokličkou nikto nič nedal ... a to len preto, aby nikto večne nebuzeroval prisprostými otázkami typu "kedy to už bude ?". Bude, kedy bude, dočkaj jak hus klasu, alebo si to vymodeluj sám ...JOHNZ napsal:Sallynko: povedzme ze v case [m/(t-g)] na r-tú kde:
m je celkovy cas potrebny na vytvorenie modelu
t je priemerny cas, ktory je tomu autor denne venovat
g je cas, ktory sa denne stravi riesenim problemov s modelom
r je koeficient, kolkokrat sa ho niekto opyta, kedy to uz bude
Fotky, ktoré som si dal nafotiť tretím osobám, mimo mňa a poniektorých skinárov, stály poväčšine za milú rozmilú ( s nejakou tou drobnou výnimkou ) ... Takže ak chceš fotky na model alebo na skiny, musíš si ich zrejme nafotiť sám ... Keď budú nepoužiteľné, aspoň vieš, na koho sa vyhovoriť ...Vrbam napsal:Prijde mi vtipny, ze kazdou chvili nekdo otravuje, kdy uz to bude. A kdyz jsem tady vyhlasil jestli by mi nekdo nenafotil fotky na 736, tak se na me kazdy vyprdnul.