Model 843+043+943

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Pavlík

Pomocník strojvedoucího
Někde jsem četl, že někdo pracuje na tomto modelu. Sice se dá stáhnout u Havla, ale kvalita modelu je špatná. Nemá k tomu někdo nějaké informace?

sallynko napsal:
myslím že tento model by tu uvítalo veľa ľudí no ale nechajme sa prekvapiť hádam to raz príde :cry:

Do mých aktivit Opava-Olomouc by se určitě mooooc hodil 8)

Jacku, z toho si nic nedělám...tam se jenom domlouvají na focení pro 043...nikde není stanoveno, kdy ji udělá, takže ten anonym beru hooodně se rezervou.... :D

Navíc ten anonymní příspěvek s odkazem je zřejmě přímo od jednoho z diskutujících v daném vláknu.......

Jacku asi toho moc nevis, vzhledem k problemu s diskem jsem o vsechny modely prisel takze ten set budu muset udelat znovu.

Sallynko: povedzme ze v case [m/(t-g)] na r-tú kde:

m je celkovy cas potrebny na vytvorenie modelu
t je priemerny cas, ktory je tomu autor denne venovat
g je cas, ktory sa denne stravi riesenim problemov s modelom
r je koeficient, kolkokrat sa ho niekto opyta, kedy to uz bude

Inymi slovami ... nepytajte sa tu sustavne na to, kedy nieco bude vydane ... su to zbytocne otazky, ktore maximalne autora nas**u do takej miery ze k modelovaniu tyzden nesadne a zbytocne si tak sami oddialite vydanie vozidla ... a berte to ako odpoved na otazku, preco autori drzia vsetky vacsie projekty v utajeni ... ja hovorim o vsetkom co robim len preto, lebo viem ze to nic velke neni a nikto ma s tym otravovat nebude ... lebo keby som teraz vyhlasil ze robim albatrosa 498.0 alebo 498.1 popripade EM475.1 (451), tak si cely 1 den v tyzdni vyhradim len na odpovedanie na otazky ako ste na tom s robotou a kedy sa bude dat stiahnut ... Akoze vyhlasujem, ze ich NErobim a ani nemienim urobit, pretoze softver ktory pouzivam na to NESTACI a s 3DS Max sa mi (akokolvek su si podobne) nateraz ucit pracovat nechce. ...

JOHNZ napsal:
Sallynko: povedzme ze v case [m/(t-g)] na r-tú kde:

m je celkovy cas potrebny na vytvorenie modelu
t je priemerny cas, ktory je tomu autor denne venovat
g je cas, ktory sa denne stravi riesenim problemov s modelom
r je koeficient, kolkokrat sa ho niekto opyta, kedy to uz bude
Hehe, ty si ale vtipkár ... ale máš pravdu. Okrem nás dvoch zatiaľ do sekcie Pod pokličkou nikto nič nedal ... a to len preto, aby nikto večne nebuzeroval prisprostými otázkami typu "kedy to už bude ?". Bude, kedy bude, dočkaj jak hus klasu, alebo si to vymodeluj sám ...

Prijde mi vtipny, ze kazdou chvili nekdo otravuje, kdy uz to bude. A kdyz jsem tady vyhlasil jestli by mi nekdo nenafotil fotky na 736, tak se na me kazdy vyprdnul.

Vrbam napsal:
Prijde mi vtipny, ze kazdou chvili nekdo otravuje, kdy uz to bude. A kdyz jsem tady vyhlasil jestli by mi nekdo nenafotil fotky na 736, tak se na me kazdy vyprdnul.
Fotky, ktoré som si dal nafotiť tretím osobám, mimo mňa a poniektorých skinárov, stály poväčšine za milú rozmilú ( s nejakou tou drobnou výnimkou ) ... Takže ak chceš fotky na model alebo na skiny, musíš si ich zrejme nafotiť sám ... Keď budú nepoužiteľné, aspoň vieš, na koho sa vyhovoriť ... :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře