ČD 220 a 221 - Trať České Budějovice-Praha s odbočkami

Já osobně doporučuji minimálně jednou denně (po ukončení každé práce) celou složku s tratí zálohovat. Mě to nutí automaticky, protože si na přenosném HD nosím trať do práce. Takže mám vlastně tři zálohy. A zálohy aktualizací na webu jsou také k nezaplacení. Při pokládce kolejí nezapomenout po přejítí do dalšího modrého čtverce práci uložit a nejhorší je bourání. Doporučuji nejprve smazat objekty - save a až teprve potom nová pokládka. U návěstidel je tohle nutností, jinak velký problém.

poison napsal:
Tuším,že přes Lužnici jsou mosty ocelové jeden z nich určitě.
přes Lužnici je jen jeden a ten je asi ocelovej, ten druhej je přes Nežárku a ten je z černě natřenýho betonu s železným zrezly zábradlim , jinak dobrá zpráva rodiče zmírnili trest a příští tejden už můžu razit pro dokumentaci.

Jasně,že je jeden přes Lužnici a druhej přes Nežárku,ale ten přes Lužnici je ocelovej.Vzpomínám si když jsme jeli Lužnici,pod ním se řeka stáčí doprava a hned za ním je kamenná zeď na levým břehu.

Jinak dnes první vlak přijel do Dynína , tak si brzo projedete i nejkrásnější, i když na tvorbu nejtěžší úsek mezi Ševětínem a Nemanicema.
Ps: Kdo bydlí u buějovické trati, může mi prosím odsledovat náklady (časy, počet vozů a typy) jedoucí mezi Veselím a Budějovicemi? Děkuji.

Naposled editoval moderátor:
dnes jsem dokončil trať před výhybnu Nemanice.
dále shánim fotky z Nemanic, Budějic severní zastávky a Budějic hlavního nádraží. Hlavnbě fotky položení kolejí, návěstidel a budov, děkuji.

VáclavS napsal:
dnes jsem dokončil trať před výhybnu Nemanice.
dále shánim fotky z Nemanic, Budějic severní zastávky a Budějic hlavního nádraží. Hlavnbě fotky položení kolejí, návěstidel a budov, děkuji.

Václav S: Doporučuju si z internetu stáhnout plánky stanic. Máš tam položení kolejí i umístění návěstidel. Odkaz: http://www.sweb.cz/danone39/pl.html

VáclavS napsal:
Plánky mám, tak ještě nějaké fotografie a za pár dní bude moci jezdit osobák až do Tábora.
Velmi rád bych Vám pomohl, neboť jsem z Budějc. Napište mi prosím co a jak mám nafotit a já se to pokusím zařídit. :)
Chtěl bych se zeptat. Ona bude trať 220 propojena s nějakou fiktivní?

Václave, promiň, už jsem zase nějak mimo. Byl jsem pár dní pryč a koukám a koukám, že zmizela stará trať Pacov-Vožice a máme tady na netu ke stáhnutí Č.Budějovice-Praha. Nikde jsem nenašel žádný návod, jestli to patří k sobě nebo si to mám dát jako novou trať (zase se mi zdá, že je tam toho nějak málo) nebo co vlastně a co je z původní tratí. Fakt se omlouvám, pokud jsem něco přehlídl ale nešlo by někde dávat nějaké readme nebo vysvětlivky nebo popis jako je tomu u ostatních tratí. Nám méně chápavým by to docela pomohlo. Díky.

Zbyňku Trať pomalu roste a tato trať zatím není určena ke stažení pro veřejnost, ale pouze pro pár lidí kvůli objektům a realismu. Pomalu se bude prodlužovat a brzy bude ke stažení definitivní úsek Budějovice - Veselí. stahovat můžete ale zatím budou aktualizace pouze pro modeláře.

Já jen reagoval, na to co zveřejnil Martens. Viděl jsem jen kus širé trati a jednu stanici. Proto jsem se ptal, jestli je to celá trať, nebo jen úsek. Pokud je to vše.......

Back
Nahoře