ČD 220 a 221 - Trať České Budějovice-Praha s odbočkami

VáclavS

Takže vzhledem k přesunu několika příspěvků do samostatného tématu zde zopakuji mou otázku - budou uvedené chybějící objekty nějakým způsobem dostupné někde samostatně pro všechny nebo bude nutné si stahovat kvůli nim ty stovky MB dat zbytečně když už mám tu hromadu objektů z tratě od Zbyňka ve svém PC nainstalovanou? Z předchozí odpovědi mi toto není jasné.

Ppoollll
To jsme si trochu nerozuměli, nebo spíše jsem to blbě napsal. Z mé strany to bylo myšleno jen jako, že VaclavS si může udělat minimální (byť textovou) stránku u mne sám a nemusí tě zatěžovat. V podstatě reakce na tvou větu:
>Jinak pokud by byl z tvé strany zájem o přehlednější zveřejnění tvého díla (mám na mysli třeba i nějaké ty vysvětlující doprovodné texty) s minimální velikostí archivů tak mne kontaktuj. Stačí použít tlačítka pod mým příspěvkem.<
Karel

ok1dnh

Já tvou odpověď pochopil už napoprvé. Chybějící soubor index.html (o kterém píšeš ty) s texty, odkazy a popisem je ale jen část problému. Druhým problémem je velikost souborů a třetím problémem je nekompletnost obsahu. O tom všem byly moje příspěvky.
Mně osobně je jedno kde VáclavS umístí své dílo. Pokud by to ale dal ke mně tak by minimálně 2 z těchto problémů byly ošetřené. Tím ale netvrdím že odpovědnost padá na tebe. Za své dílo ručí především autor.

Hele VaclaveS,
myslím, že od 2.11. (to ti bob57_cz názorně ukázal, co je blbě) uteklo dost vody aby jsi udělal pořádek v souborech. Nevím proč je na webu http://ama-cb.cz/msts/Fikce_Mlada_Vozice-Pacov/ MV-P_1.exe(106MB) a současně MV-P_1.zip(94MB), proč jsou tam díly v .zip TEXTURES(hafo MB), když si lidi mají kopírovat TEXTURES z trati Zbyňka atd. Šetři trochu s místem a nervy žádostivých tvé tratě. Co si tedy mají lidi stahovat ? A jak je to správně s tou aktualizací ?
Nějak jsi rychle přeskočil z tvé fikce na trať směr Plzeň a pozapoměl jsi po sobě uklidit. Skoro zbytečně jsi "zabavil" a nutíš lidi stahovat něco okolo 574MB. Já to případně mohu uklidit také, ale pro změnu tlačítkem [Delete], což by byla škoda.
Karel

Naposled editoval moderátor:
ok1dnh

Odhaduji že se VáclavS na svoje dílo vykašlal stejným způsobem jako malé dítě které dostalo novou hračku a starou odhodilo do kouta. Je to už přes 10 dní co jsem si dal práci a vyjmenoval mu objekty které chybí v údajně kompletní nové instalačce a nic. A to jsem ještě dodatečně zjistil že to není vše, že tam chyběj další soubory nutné pro spuštění této tratě. Takže můj odhad dalšího vývoje - totální propad v čase, ale o mnoho rychlejší než u trati Vysočina, až k úplnému zapomnění.

All

Doporučení pro ostatní jemu podobné horlivé stavitele tratí chtějící své dílo zveřejnit. Ukliďte si po vytvoření instalačního balíku svého díla celé MSTS bokem a proveďte NOVOU instalaci MSTS aby jste měli čistý stůl. Pak si zkuste ten vytvořený instalační balík nahrát do této čisté instalace. Pokud bude trať fungovat v takto jinak čistém MSTS tak je instalace v pořádku. Pokud toto nebude fungovat tak hledejte rozdíly v tom co v té instalačce chybí a doplňte to. Jinak vyvoláte zbytečně mnoho zlé krve mezi ostatními jedinci a navíc znehodnotíte své dílo.

Je uklizeno
To Ppoollll: Já se na nic nevykašlal, jen nemám podle čeho stavět. Zatím nemám fotografie mezi Táborem a Veselím a v samotném Veselí nevím jak vypadá konec kolejí č.300,301,302,304 a odbočení tratě 225. K úseku Budějovice - Veselí nemám podle čeho stavět, proto ta přestávka a stavba jiné tratě. Stavět baz dokumentace je velmi riskantnía jde to do fikce.

VaclavS

Takže kde jsou ty chybějící objekty? Napiš sem link. A nezapomeň do toho přidat i úvodní obrazovku k trati která ti tam chybí taky a bez ní nejde trať spustit.

VáclavS napsal:
Je uklizeno
To Ppoollll: Já se na nic nevykašlal, jen nemám podle čeho stavět. Zatím nemám fotografie mezi Táborem a Veselím a v samotném Veselí nevím jak vypadá konec kolejí č.300,301,302,304 a odbočení tratě 225. K úseku Budějovice - Veselí nemám podle čeho stavět, proto ta přestávka a stavba jiné tratě. Stavět baz dokumentace je velmi riskantnía jde to do fikce.

k těm fotkám, nemůžu fotit, mám zaracha do konce měsíce, takže to jen tak nebude, jo a můžete mně ukamenovat

VáclavS

MV-P_1.ace mám z dřívějška a má velikost přes 14 MB. Postrádané objekty v něm ale nejsou. Nynější stejně pojmenovaný soubor nelze rozbalit. Takže tebou deklarovaná "kompletní" nová instalačka pro ty co mají Zbyňkovu trať není stále kompletní.

A mohu říct že pokud bych se staral o web stejným způsobem jako se staráš ty tak by mne lidi buďto ukamenovali mejlama nebo by ke mně nechodili. V současnosti by to dělalo okolo 100 mejlů denně. Takže doufám že nekompletní/narušený "doplňkový" archiv bude co nejdříve opraven a jestli je to již vše tak by nebylo od věci alespoň sem napsat seznam odkazů obsahujících potřebné soubory pro ty co mají Zbyňkovu trať. Ono není nic jednoduchého se v tom co máš nahráno na dotyčné adrese zorientovat.

VáclavS

Kompletní instalačka i s objektama bude dobrá. A jako alternativu bys pak mohl udělat očesanou verzi o objekty z BK. Pokud si to pak otestuješ na "čistém" MSTS aby ses vyhnul problémům tak to bude jen dobře.

A jestli bude z tvé strany zájem o rozumně odtučněné soubory archivů tak se ozvi na mejla.

OZNAMUJI UKONČENÍ STAVBY PROJEKTU STARÉ A ZAČÁTEK VÝSTAVBY NOVÉ TRATĚ 220 A 221. Důvodem byl kolaps tratě po reinstalaci tratě, kdy mě ani záloha ani starý global nezachránili a trať stále padala. Tímto bych se chtě omluvit hlavně budějovickým za zdržení výstavby, nová trať totiž povede z Benešova na jih, abych tuto trať zachytil před koridorem v její původní podobě Pokud-li někdo vlastníte fotografie stanic od Benešova do Tábora, jestli byste mi je nemohli zaslat na můj e-mail, děkuji.

Co si mám o tom myslet ? Zkrátka lidé jsou nepoučitelní a nedělají průběžné zálohy a to se týká i v případě, je-li computer napaden viry a malvary.

VáclavS napsal:
Zálohu jsem měl a ani ta NEZABRALA! Kdy se naučíte číst :!: .
Václave, není problém .....pošlu Ti Tvoje soubory, které jsi vystavil na web ke stažení.....a nebo to chceš vzdát úplně?
BTW u takhle velkých projektů není neobvyklé držet si i 5 záloh pozpátku a zálohovat i při kritických činostech.....tohle vše ukazuje jenom na špatný systém zálohování při práci.....

Kdybych se takto vymloval já, tak stále jezdíte na Kúty - Brno, jestli by už dávno neskončila v propadlišti dějin. Víš kolik já měl kolapsů? Jenomže já měl stále síly k tomu, abych i po postavení 160km tratí dokázal smazat všechna návěstidla, provedl obnovu databáze a návěstidla osadil. V pokročilém stádiu jsem dokázal vracet se týdny zpět a pokládat ze zálohy vše znovu, viz Praha. Pokud trpělivost nemáš, tak nemá smysl vyzývat ostatní, aby Ti posílali materiály k dalšímu projektu. Je to jen ztráta času pro zůčastněné. Já osobně nestavím nic, kam má noha nevstoupila. Ber tohle jako můj upřimný osobní názor na věc.

Zbyňku Tohle bylo způsobeno moji nezkušeností a blbostí chyba v jedné trati odstartovala řetězovou reakci. Tou chybou bylo špatné umístění mostu a následný pád tratě (170) a já blbec jsem neměl jedinou zálohu. Tak jsem chtěl vygenerovat jiný povrch, načeš jsem zjistil, že to není možné. OK, nová instalace Msts. Po dání této tratě do čistého globalu začala i tato trať padat. Smazal jsem ji a nahodil zálohu. A zase bill.Pokud se mi starou trať podaří rozchodit, ještě dnes se dostanu do Dynína.
Ps: Jaké mosty jsou ve Veselí přes lužnici?

Back
Nahoře