Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
PuDr. Matějko napsal:Václave, sorry, asi jsem usnul na vavřínech, ale tvoji trať ještě nemám v PC, právě jdu nyní stahovat. Jen se chci zeptat, jestli ta tvoje trať vyžaduje Xtrack nejnovější verzi 3,16, a jestli tu tvoji trať mohu mít ve stejné složce jako trať 321 ( mám dvě instalačky MSTS, v jednom adresáři Program Files\Microsoft Games\Train Simulator -> tam je v Routes trať Zbyňka a pak Microsoft Games\XRoutes Simulator -> tam mám zase tratě vyžadující Xtracks, jako fiktivní trať Bystřice -Hustopeče nebo trať 321) anebo je stejně koncipovaná jako trať Zbyňka Šemory, tedy, že nesmí být v adresáři Routes jiná trať, která vyžaduje Xtracks ?
Jinak nejsem moc velký nadšenec fiktivních tratí. Já mám radši realné tratě, ale je zase fakt, že fiktivní tratě se staví rychlejším tempem, protože to vše závisí na fantazii stavitele tratě. U reálných tratí je to trošku komplikovanější.
IMHO pojem standardní trať je trošku špatně vyjádřeno - používá se tsection.dat, který je kompatibilní s defaultními tratěmi, které nemají X-tracks, ale s globalem X-tracks se tedy rádi nemají, takže je potřeba tyto "nepřátelské globaly a tratě přesouvat mimo default adresář Routes, jinak MSTS nespustíš.....VáclavS napsal:To PuDr.Matějko: Trať nevyžaduje X-tracks, je to standartní trať jako Zbyňkova trať.
Jinak bude mít reálné pokračování do Veselího a dál Budějic.
PuDr. Matějko napsal:Václave, projel jsem tedy tvoji trať Mladá Vožice - Pácov a musím říci, že je to skvělá trať až na to, že si připadám jako na Sibiři, po výjezdu z nádraží, skoro holá planina, žádné objekty nic, tak nevím, kdy přibudou objekty, ale mám FPS60.
Instalace této tratě a zprovoznění v MSTS proběhlo trošku náročnějí, špatně jsem pochopil, myslel jsem si, že stáhnu jenom samotnou trať a ostatní se bude načítat ze složky Global, kde mám i trať Zbyňka. Jenže mi nikdo neřekl, že i do samotné tratě Routes\ musí být nainstalován Shapes, Textures a Sound, to mi chybělo a pak se není čemu, divit, proč mi MSTS zatuhnul, když jsem to chtěl zapnout.
Jinak až na ty chybějící objekty, skvělá trať. Všiml jsem si, že v některých částí jsou chyby. Koleje ponořené do trávy, tedy nejsou vidět pražce, jenom kolejnice, dále jenom tráva, tedy zelená textura a co je hořší u Pácova jsem projížděl vyhybkou, která tam vůbec nebyla a jel jsem po neviditelné koleji, divil jsem se, že jsem nevykolejil. Vlak už byl skoro na trávě a pořád sem jel.
Tak nevím, asi nějaká chyba nebo co !