ČD 220 a 221 - Trať České Budějovice-Praha s odbočkami

Omlouvám se za nedostatek informací. Zipy se musí zkopírovat do Zvláštního adresáře v ROUTES (třeba MV-P apod.). Tam si pak zkopírujete i objekty.

S Textures je problém v jejich velikostí. Kdybych je měl dát na web, nejenže bych to přetahoval na net zhruba 12 hodin :) . ale ještě by se to špatně stahovalo. Takhle je to jednodušší a nezabírá to prostor.

ahoj, nainstaloval jsem Tvou trat dle tvého návodu a chybí mi tam jisté .ace soubory. :roll: Jedná se o Cislanad100 a Cislado100. Mohl by si mi je prosím poslat mailem ? adresu máš dole na tlačítku.Díky

AlesB napsal:
ahoj, nainstaloval jsem Tvou trat dle tvého návodu a chybí mi tam jisté .ace soubory. :roll: Jedná se o Cislanad100 a Cislado100. Mohl by si mi je prosím poslat mailem ? adresu máš dole na tlačítku.Díky
taky jsem s tim mel trochu problemy, le podarilo se mi je vyresit co se tyce tech textur Cislado100 a podobne daji se stahnout u J. Poláka a byla tam jeste jedna chybicka odkazujici na soubory *.s a *.sd uz ji nevzpomenu na nazev souboru a ten se naleza v Trati Luhačovice.
jinak co se tyce aktivyt tak ty se mi sekaj tak to budu muset asi nahradit jinejma soupravam. Jinak trat nevypada zas tak spatne, preju spustu dalsich uzpechu ve staveni

VáclavS napsal:
textury dám na inernet ale musím to rozdělit bude to hodně veliké a přidám tam i Shapes.
mam takovej malej dotaz? mohl by si predelat textures1 ? je tam chyba v pakovani, a navic co jsem se koukal treba do shapes a pod. motaj se ti tam i nejaky textury (*.ace). Samozrejme ze nechci krytizovat, jen chci upozornit na drobnosti

Textury ještě nestahujte! Bude zatím 6 balíčků, zbytek dodám později.
Můžete stahovat, až bude mít poslední balíček 58 Mb. Byl bych rychlejší, jenže ftp přesun je pomalý .

Naposled editoval moderátor:
VáclavS napsal:
Textury ještě nestahujte! Bude zatím 6 balíčků, zbytek dodám později.
Můžete stahovat, až bude mít poslední balíček 58 Mb. Byl bych rychlejší, jenže ftp přesun je pomalý .

PRosím Tě, přihoď tam alespoň link na download.....

Naposled editoval moderátor:
Základní info o mé trati: Je to 24 km doluhá z větší části zdvoukolejněná trať dvousystémová s dělícím místem ve stanici Zhořec (tato stanice bude v nejbližší aktualizaci značně zvětšena). Dále se chystá výstavba přídavných větví do Tábora (a dál) a Na Benešov jako druhá větev 4.koridoru.

Bude doplňková aktualizace se sloupy Tv v celé trati.
Dnes jsem chtěl vyměnit kolejivo ve Vožici, ale po spuštění tratě tam bylo místo objektů (píp). Zksiil jsem vyměnit soubory čtverce a zase (píp). Teprve přepsáním i okolí čtverce se to zase objevovalo jak má.

Prosím všechny o co nejlepší dokumentaci Žst Tábor. Už jsem pouze 9 km na sever od Tábora chci Tábor vytvořit co nejreálněji. Díky

Aktuální informace: Tábor postaven, koleje do Plané.
Prosím kdo má plány stanic Roudná, Soběslav nebo Veselí, jestli by mi je nemohl poslat na mail.
Také bych chtěl oslovit modeláře, jestli by někdo nebyl ochotný a nevymodeloval by staniční budovy v traťovém úseku Tábor - Veselí, přispěl by tím k větší realističnosti tratě.
Za všechny případné nabídky jsem vděčný

plány sem poslal, ale jen Roudnou a Soběslav, jinak pro ty, kdo by chtěli modelovat, můžu nafotit jednotlivé objekty, stačí jen říct

Back
Nahoře