Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
taky jsem s tim mel trochu problemy, le podarilo se mi je vyresit co se tyce tech textur Cislado100 a podobne daji se stahnout u J. Poláka a byla tam jeste jedna chybicka odkazujici na soubory *.s a *.sd uz ji nevzpomenu na nazev souboru a ten se naleza v Trati Luhačovice.AlesB napsal:ahoj, nainstaloval jsem Tvou trat dle tvého návodu a chybí mi tam jisté .ace soubory.Jedná se o Cislanad100 a Cislado100. Mohl by si mi je prosím poslat mailem ? adresu máš dole na tlačítku.Díky
mam takovej malej dotaz? mohl by si predelat textures1 ? je tam chyba v pakovani, a navic co jsem se koukal treba do shapes a pod. motaj se ti tam i nejaky textury (*.ace). Samozrejme ze nechci krytizovat, jen chci upozornit na drobnostiVáclavS napsal:textury dám na inernet ale musím to rozdělit bude to hodně veliké a přidám tam i Shapes.
VáclavS napsal:Textury ještě nestahujte! Bude zatím 6 balíčků, zbytek dodám později.
Můžete stahovat, až bude mít poslední balíček 58 Mb. Byl bych rychlejší, jenže ftp přesun je pomalý .