VáclavS
Průvodčí
Bohužel ne všechny cedule máš Zbyňku ve své trati. Potřeboval bych vyrobit názvy Holkov, Holkov město, Příběnice, Rudoltice pod průsmykem, Borovy, Švihov a Točník. A díky za ten Forest.dat. na adrese http://www.ama-cb.cz/msts/Cesky Semering jsou nové screeny z již zrekonstruované stanice Holkov za plného provozu.
Moderátor:
Sorry, že jsem Ti do toho musel vstoupit a opraviť chybu v odkazech....je to způsobeno tím, že máš v url mezeru mezi slovy Cesky a semering......
BTW moje doporučení.....pro adresáře a soubory v url vždy
1. nepoužívejte mezery
2. veeelmi opatrně velká a malá písmena (raději jenom malá)
bo ten system interneti dokaže svinsky dobře rozlišovať mala a velka pismena a pak je to sranda dohledavať, gde je chyba.....no a pokud se už něubraniš temu, abys tam napsal mezeru, tož pak do odkazu použij %20......ale lip udělaš, gdyž do nazvu suboru nebo adresařa vraziš misto mezery podtržitko....
Moderátor:
Sorry, že jsem Ti do toho musel vstoupit a opraviť chybu v odkazech....je to způsobeno tím, že máš v url mezeru mezi slovy Cesky a semering......
BTW moje doporučení.....pro adresáře a soubory v url vždy
1. nepoužívejte mezery
2. veeelmi opatrně velká a malá písmena (raději jenom malá)
bo ten system interneti dokaže svinsky dobře rozlišovať mala a velka pismena a pak je to sranda dohledavať, gde je chyba.....no a pokud se už něubraniš temu, abys tam napsal mezeru, tož pak do odkazu použij %20......ale lip udělaš, gdyž do nazvu suboru nebo adresařa vraziš misto mezery podtržitko....