ČD 220 a 221 - Trať České Budějovice-Praha s odbočkami

Bohužel ne všechny cedule máš Zbyňku ve své trati. Potřeboval bych vyrobit názvy Holkov, Holkov město, Příběnice, Rudoltice pod průsmykem, Borovy, Švihov a Točník. A díky za ten Forest.dat. na adrese http://www.ama-cb.cz/msts/Cesky Semering jsou nové screeny z již zrekonstruované stanice Holkov za plného provozu.

Moderátor:
Sorry, že jsem Ti do toho musel vstoupit a opraviť chybu v odkazech....je to způsobeno tím, že máš v url mezeru mezi slovy Cesky a semering......
BTW moje doporučení.....pro adresáře a soubory v url vždy
1. nepoužívejte mezery
2. veeelmi opatrně velká a malá písmena (raději jenom malá)

bo ten system interneti dokaže svinsky dobře rozlišovať mala a velka pismena a pak je to sranda dohledavať, gde je chyba.....no a pokud se už něubraniš temu, abys tam napsal mezeru, tož pak do odkazu použij %20......ale lip udělaš, gdyž do nazvu suboru nebo adresařa vraziš misto mezery podtržitko....

VáclavS napsal:
Bohužel ne všechny cedule máš Zbyňku ve své trati. Potřeboval bych vyrobit názvy Holkov, Holkov město, Příběnice, Rudoltice pod průsmykem, Borovy, Švihov a Točník.
Nechcem ti kazit radost z tvorby, ale valne zmeny tam nie su. Vezmi si k srdcu prispevok Zbynka Semoru a riad sa radsej nim ... ked mas nieco prezentovat a vypustit z ruky, nech to stoji za to a nech vynalozena namaha ma zmysel. Tabulky s nazvami stanic si jenoducho naklonuj a preskinuj.

Zrovna zápasím s kolejemi v Holkově. Musel jsem úplně zrušit depo, protože byl ve stanici naprostý nedostatek nákladních kolejí. screeny z Holkova smažu, protože neodpovídají současnému stavu. A ty cedule si vyrobím.

Projekt český semmering končí. Začínám stavět jinou trať, také fiktivní. Terén již mám a za nějaký čas se objeví první screeny.

VáclavS napsal:
Projekt český semmering končí. Začínám stavět jinou trať, také fiktivní. Terén již mám a za nějaký čas se objeví první screeny.

co k tomu dodat......mám toto téma smazat?

Ta chyba v nazvu adresare s mezerami je moje chyba, omlouvam se.
VaclavS: Adresar Cesky Semering je prejmenovan na Fikce_Mlada_Vozice-Pacov.
Karel

Vašku ber taky ohled na lidi s pomalejším připojením. Každý nemá kabel. Snad stačí, že máš screeny u Karla, tak proč to cpeš ještě do fora. Nebo alespoň obrázky zmenši. Jinak Ti držím palce. Dík.

Omlouvám se za velikoct screenů(Mám Rychlost připojení 1024kb/s),Odkaz na screeny bude, až toho postavím více.

VaclavS: pokud chces udelat screen aktualniho okna, tak k tomu slouzi zkratka ALT + PRINT SCREEN. Ta plocha a pracovni okna editoru jsou tam naprosto ale naprosto zbytecne

Během mé odmlky práce pokročily a vznikla stanice Staniměřice (viz screeny). Zajímavostí je pacovské zhlaví, které se mi podařilo dostat do oblouku, screeny budou po dostavění celé stanice.

Screeny staženy. Pro atomový výbuch trať znava vystavována a lépe.
Prosím má někdo dokumentaci o rozmístění koélejí a budov v Pacově? Sháním dokumentaci, děkuji.

Můžete stahovat betaversi tratě. Zkopírujte si všechny adresáře. Jako poslední si stáněte aktualizaci (krajina u Těchobuze).

dotaz

VáclavS napsal:
Můžete stahovat betaversi tratě. Zkopírujte si všechny adresáře. Jako poslední si stáněte aktualizaci (krajina u Těchobuze).
mam dotaz nedalo by se neco udelam s tim adresarem textur ono prece jenom je to u BP 600 MB a to prece jen neni mala zalezitost

Back
Nahoře