Aktivity pro trať 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku

Mám pokračovat s tvorbou aktivit pro tuto trať???

• Ano.

Hlasů: 20 95.2%
  • Ne.

Hlasů: 0 0.0%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 1 4.8%

• Hlasovalo členů
    21
Tak odstranil jsem dvě chyby v aktivitě a mám dojem, že co nevidět přijdu o nervy. Už ve výchozí stanici mi MSTS exne hned po rozjezdu. :mad:

Naposled editoval moderátor:
Eror hned pri startu

Mam rozdelanou aktivitu kterou jsem chtel dat na net.Mam ji temer hotovou ale po poslednim ulozeni kdyz se v Ziline rozjedu se 151(duhova energie-noc) tak se mi hra sekne a vola Billovi :( Zkousel jsem vymenit loko 151 za 363 a s 363 trojkou mi to v pohode jede.Nenabidnul by se mi prosim nekdo kdo by, kdyz bych mu tuto aktivitu poslal, nasel chybu nebo by mi stacilo kdyby se aspon pokusil tuto chybu najit ;)
Prosim omluvte gramaticke chyby!

Kebarko : Rozhodne to zkusim ale nechapu proc mi to teda s 363 jede a se 151 ne :-/. Asi spis zmenim tu lokomotivu i kdyz to nebude presne podle skutecneho razeni.Jinak diky za radu ;)

Re: Eror hned pri startu

Medo napsal:
Mam rozdelanou aktivitu kterou jsem chtel dat na net.Mam ji temer hotovou ale po poslednim ulozeni kdyz se v Ziline rozjedu se 151(duhova energie-noc) tak se mi hra sekne a vola Billovi :( Zkousel jsem vymenit loko 151 za 363 a s 363 trojkou mi to v pohode jede.Nenabidnul by se mi prosim nekdo kdo by, kdyz bych mu tuto aktivitu poslal, nasel chybu nebo by mi stacilo kdyby se aspon pokusil tuto chybu najit ;)
Prosim omluvte gramaticke chyby!
Tak ta chyba bude urcite mnozstvim trainsetu ktery jsem tam nastrkal.Ale Mise mi trva 2 hodiny takl tam neco jezdit musi :) Tak se ptam jestli ten pad MTS kvuli traisetu je kvuli slabemu PC a jestli by to trebas nejakym lepsim PC jelo v pohode

Medo:
Mě se skoro to samé stalo v Ostravě-Kunčicích se 151, když jsem vyjížděl ze stanice směrem na Hranice, tak tam byl hustý provoz a chvilku po rozjezdu mě to poslalo k Billovi... Naštěstí jsem si to ve stanici uložil, takže jsem uloženou pozici načetl, potom jsem ve stanici počkal asi minutu, až ostatní vlaky kousek odjedou a pak jsem v pohodě pokračoval dál, bez Billa...
Takže u tebe to nejspíš bude taky slabým počítačem. No slabým, já mám P 3.0 Ghz, ale hold i taková mašina někdy nezvládne situaci.... (stalo se mi to poprvé a zatím naposledy)

Chybi vozidla

Zdravim!
Bohuzel zase otravuji ale neda mi to abych nenapsal.Temer pri kazde aktivite co jsi stahnu z http://trat321.webzdarma.cz/ mi MTS nahlasi Chybu pri cteni vozidla.
Kdyz jsem si posledne stahnul R 1540 tak po oprave v ConBuilder mi MTS zase hodil hlasku ze mu chybi vozidlo cd_010/010248.wag. Kdyz mu toto vozidlo vytvorim tak u vetsine aktitivt uz se tyto hlasky neobjevyly.Bohuzel u teto aktivity MTS chybi zase dalsi vozidlo ktere tato aktivita vubec nepotrebuje. Na autora aktivity jsem kontakt nenasel tak pisu zde.
A tak se ptam, ma nekdo podobny nebo dokonce stejny problem u aktivit stazenych k trati 321 ???

No já jsem měl problémy pouze s aktivitami ze stránky http://aktivity321.wz.cz/ od Vlada. Konkrétně taková vl_Zvl_12820. Tak ta mi nešla vůbec uložit (po zmáčknutí F2 byl pád do Windows) a před Ostravou Střed spadl celý simulátor do Windows. Ale problém s vozidly jsem neměl. Jinak mail na autora R 1540 je podraz@atlas.cz

Jo dikes.Uz jsem si tu aktivitu projel ale ja jsem chtel hlavne poukazat na to ze autor aktivity dava odkazy na stahnuti vozidel ktere jsou pouzity ale po me MTS chce vozidla jeste nejake navic.To by mi ani tak nevrtalo hlavou jako to ze MTS po me chce vozidla ktera ta Aktivita vubec nepouziva.Soudim podle toho ze mi ConBuilder zadne chybejici vozidlo nenasel ale MTS jo.Tohle mi vrta hlavou no

Medo napsal:
...ale po me MTS chce vozidla jeste nejake navic.To by mi ani tak nevrtalo hlavou jako to ze MTS po me chce vozidla ktera ta Aktivita vubec nepouziva.Soudim podle toho ze mi ConBuilder zadne chybejici vozidlo nenasel ale MTS jo.Tohle mi vrta hlavou no

Tak používej Trainstore (jestli ho už nepoužíváš) a bude to bez problémů. Vypadá to, že máš na disku některé aktivity, které nejsou zkontrolovány Conbuilderem a když spustíš MSTS bez Trainstore, tak pochopitelně načítá všechny aktivity, nejen tu, kterou chceš hrát.

vl_MOs_13105+12807

Tak po delší pauze způsobené mými zoufalými pokusy přinést pro MSTS něco vskutku pozitivního (repainty) jsem se opět pustil do tvorby aktivity. Nyní to bude dvojaktivita motoráku z Ostravice do Frýdlantu a poté z Frýdku-Místku do Českého Těšína. V současné době mám hotovo vše od Ostravice po Bašku, až bude čas, zřejmě během Vánoc, budu se snažit dokončit celou aktivitu.

Použitá vozidla budou repainty, které jsem zhotovil v rámci této tratě, tudíž po ní vozidla doopravdy jezdí (810.002, 810.089, 810.094, 810.434, 810.444, 810.664, 010.533, 010.256, 010.288 atd.) + modely stávající (842, 754, Bdt, 742, Eas...) Vozidla, která nejsou zatím uveřejněna, by měla být postupně ke stažení na domovské stránce projektu tratě ČD/ŽSR Olomouc - Přerov - Ostrava - Český Těšín - Čadca - Žilina.

Omlouvám se všem, co si již stáhli moji novou aktivitu Os 2954. Musel jsem ještě posunout odjezd motoráku z Dětmarovic, odjížděl moc brzy. Pod stejným odkazem lze stahovat upravenou verzi.

R 425 LABOREC

Já tvořím aktivitu R 425 LABOREC v úseku Olomouc - Žilina, tak kdybyste chtěl někdo tvořit pro tuto trať, tak ať neděláme to samé.

Back
Nahoře