Aktivita TN_137

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vindobona
  • Datum začátku Datum začátku
V

Vindobona

Host
Funguje Vám někomu tahle aktivita ? Já dojedu do Kolína, zastavím a pak jedu někam, kde trať končí, když ale v Kolíně nezastavím, tak pokračuju normálně na Prahu. Kde dělám chybu ?

Vždyť jsem tam psal, že musíš nechat vlak zabržděný do odjezdu. Nevím, proč to tak je, ale funguje to. Než si to stáhneš, tak si přečti, co je k tomu psáno...

Aktivita TN_137 z www.msts-aktivity.wz.cz

Jel jste někdo tuhle aktivitu ? Jestli jo, tak jaký jste měli nastavení grafiky ?

Jel jsem ji zatim jen do Prahy a nastavení grafiky bylo na skoro max.
Ale bohuzel z Prahy to nemuzu naloadovat. mate ji nekdo ulozenou v Praze, abych to nemusel jet znovu od Kolina? Kdo by mohl, tak mi save poslete na mail.

Save soubor Ti asi nepomůže, protože tam není originál TRAINSET. Aktivita jde projet se všemi detaily mimo stínování, ale záleží na hardware PC. Samozřejmě SAVE, SAVE a zase SAVE

Já jsem to dojel až do Kút, ale save z Prahy nemám, musel jsem si stejně upravit consisty, takže by to asi nehrálo

Neporadil by mi někdo prosím?? mě ty aktivity z mircových stránek bohužel nejdou ani jedna a přitom jsou tak lákavaé, nemohl by se někdo obětovat a pomoct jednomu blbečkovi?? :( :cry:

infected.bass napsal:
Neporadil by mi někdo prosím?? mě ty aktivity z mircových stránek bohužel nejdou ani jedna a přitom jsou tak lákavaé, nemohl by se někdo obětovat a pomoct jednomu blbečkovi?? :( :cry:
s cim potrebujes pomoct potom sti snad bdu moc rict jestli jo nebo ne

Nebylo by opravdu lepší začít používat typizované značení? Aktivity nejsou ani tak o přehlídce těch nejexitičtějších vozidel, ale o nápadu autora, jak hráče strojvedoucího potrápit úkoly.
Jak čtu v jiných rubrikách, začínají problémy s autorskými právy downloadů zahraničních vozidel. Takže nechtějme mít v aktivitách úplně vše. Za další. Pokud má někdo aktivitu přizpůsobenou, tak si myslím není problém poslat emailem někomu, kdo má webový prostor a odkaz vyvěsit zde.

infected.bass napsal:

Infected.bass,

máš problém s nekompatibilnými menami eng/wag súborov?Alebo je problém v niečom inom?Chcelo by to viac popísať daný problém...Ja sa snažím do aktivít používať bežné vozidlá, sem-tam nejaké najnovšie...Proste čo sa kde hodí...Ale druhý užívatelia sa zatiaľ nesťažovali, napr. na najnovšiu EC 72 Smetana som nepočul žiadnu vážnejšiu výhradu.Takže treba len diskutovať... :wink:

Mirec napsal:
infected.bass napsal:

Infected.bass,

máš problém s nekompatibilnými menami eng/wag súborov?Alebo je problém v niečom inom?Chcelo by to viac popísať daný problém...Ja sa snažím do aktivít používať bežné vozidlá, sem-tam nejaké najnovšie...Proste čo sa kde hodí...Ale druhý užívatelia sa zatiaľ nesťažovali, napr. na najnovšiu EC 72 Smetana som nepočul žiadnu vážnejšiu výhradu.Takže treba len diskutovať... :wink:
no mám verzi 61 naistalovanou a pořád mi to háže když tam dám něco z tvých stránek, že tamy chybí nějaké ty eng wag soubory u skoro všeho, jsem ztoho ešťastnej rád bych si to zahrál a nejde mi to

Keď bude oficiálne platný jeden spoločný trainset (JEDNOTNÝ), tak budú aktivity na jedno kliknutie fungovať všetkým.
Doteraz takmer v každej stiahnutej aktivite si musím ručne opraviť niektoré názvoslovie. A to mám stiahnutý trainset od Mireca aj od Šemoru, ale v aktivitách sa vyskytujú od autorov názvy mimo týchto súborov. Treba len veriť, že čoskoro uzrie svetlo sveta jednotný trainset.

Kebarko napsal:
Keď bude oficiálne platný jeden spoločný trainset (JEDNOTNÝ), tak budú aktivity na jedno kliknutie fungovať všetkým.
Doteraz takmer v každej stiahnutej aktivite si musím ručne opraviť niektoré názvoslovie. A to mám stiahnutý trainset od Mireca aj od Šemoru, ale v aktivitách sa vyskytujú od autorov názvy mimo týchto súborov. Treba len veriť, že čoskoro uzrie svetlo sveta jednotný trainset.

No, a jsme u toho... Viz. problémy kolem šlechtičny....

Miran napsal:
Kebarko napsal:

No, a jsme u toho... Viz. problémy kolem šlechtičny....
šlachtična neni problém do chvíle, kým niekto nezačne tvrdohlavo prepisovať názvy k svojmu obrazu ... :lol: :wink:

Naposled editoval moderátor:
infected.bass napsal:
Mirec napsal:
infected.bass napsal:

Infected.bass,

no mám verzi 61 naistalovanou a pořád mi to háže když tam dám něco z tvých stránek, že tamy chybí nějaké ty eng wag soubory u skoro všeho, jsem ztoho ešťastnej rád bych si to zahrál a nejde mi to

A koľko je tam približne chýb???Trainset máš z DVD?A prečo máš nainštalovanú iba aktulizáciu č.61?A tieto problémy robí aj najnovšia aktivita M&P_EC 72 Smetana?

Zbyněk Šemora napsal:
Já bych nediskutoval, ale udělal bych aktivitu tak, aby po kliknutí na apk fungovala všem.

Samozrejme mojím cieľom (a zbožným želaním) je aby aktivity fungovaly po kliknutí na apk.Ale nie každý deň je nedeľa, nie vždy šlape všetko ako má...

Back
Nahoře