V
Vindobona
Host
Funguje Vám někomu tahle aktivita ? Já dojedu do Kolína, zastavím a pak jedu někam, kde trať končí, když ale v Kolíně nezastavím, tak pokračuju normálně na Prahu. Kde dělám chybu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
s cim potrebujes pomoct potom sti snad bdu moc rict jestli jo nebo neinfected.bass napsal:Neporadil by mi někdo prosím?? mě ty aktivity z mircových stránek bohužel nejdou ani jedna a přitom jsou tak lákavaé, nemohl by se někdo obětovat a pomoct jednomu blbečkovi??![]()
![]()
infected.bass napsal:Neporadil by mi někdo prosím?? mě ty aktivity z mircových stránek bohužel nejdou ani jedna a přitom jsou tak lákavaé, nemohl by se někdo obětovat a pomoct jednomu blbečkovi??![]()
![]()
no mám verzi 61 naistalovanou a pořád mi to háže když tam dám něco z tvých stránek, že tamy chybí nějaké ty eng wag soubory u skoro všeho, jsem ztoho ešťastnej rád bych si to zahrál a nejde mi toMirec napsal:infected.bass napsal:Neporadil by mi někdo prosím?? mě ty aktivity z mircových stránek bohužel nejdou ani jedna a přitom jsou tak lákavaé, nemohl by se někdo obětovat a pomoct jednomu blbečkovi??![]()
![]()
Infected.bass,
máš problém s nekompatibilnými menami eng/wag súborov?Alebo je problém v niečom inom?Chcelo by to viac popísať daný problém...Ja sa snažím do aktivít používať bežné vozidlá, sem-tam nejaké najnovšie...Proste čo sa kde hodí...Ale druhý užívatelia sa zatiaľ nesťažovali, napr. na najnovšiu EC 72 Smetana som nepočul žiadnu vážnejšiu výhradu.Takže treba len diskutovať...![]()
Kebarko napsal:Keď bude oficiálne platný jeden spoločný trainset (JEDNOTNÝ), tak budú aktivity na jedno kliknutie fungovať všetkým.
Doteraz takmer v každej stiahnutej aktivite si musím ručne opraviť niektoré názvoslovie. A to mám stiahnutý trainset od Mireca aj od Šemoru, ale v aktivitách sa vyskytujú od autorov názvy mimo týchto súborov. Treba len veriť, že čoskoro uzrie svetlo sveta jednotný trainset.
šlachtična neni problém do chvíle, kým niekto nezačne tvrdohlavo prepisovať názvy k svojmu obrazu ...Miran napsal:Kebarko napsal:Keď bude oficiálne platný jeden spoločný trainset (JEDNOTNÝ), tak budú aktivity na jedno kliknutie fungovať všetkým.
Doteraz takmer v každej stiahnutej aktivite si musím ručne opraviť niektoré názvoslovie. A to mám stiahnutý trainset od Mireca aj od Šemoru, ale v aktivitách sa vyskytujú od autorov názvy mimo týchto súborov. Treba len veriť, že čoskoro uzrie svetlo sveta jednotný trainset.
No, a jsme u toho... Viz. problémy kolem šlechtičny....
infected.bass napsal:no mám verzi 61 naistalovanou a pořád mi to háže když tam dám něco z tvých stránek, že tamy chybí nějaké ty eng wag soubory u skoro všeho, jsem ztoho ešťastnej rád bych si to zahrál a nejde mi toMirec napsal:infected.bass napsal:Neporadil by mi někdo prosím?? mě ty aktivity z mircových stránek bohužel nejdou ani jedna a přitom jsou tak lákavaé, nemohl by se někdo obětovat a pomoct jednomu blbečkovi??![]()
![]()
Infected.bass,
máš problém s nekompatibilnými menami eng/wag súborov?Alebo je problém v niečom inom?Chcelo by to viac popísať daný problém...Ja sa snažím do aktivít používať bežné vozidlá, sem-tam nejaké najnovšie...Proste čo sa kde hodí...Ale druhý užívatelia sa zatiaľ nesťažovali, napr. na najnovšiu EC 72 Smetana som nepočul žiadnu vážnejšiu výhradu.Takže treba len diskutovať...![]()
Zbyněk Šemora napsal:Já bych nediskutoval, ale udělal bych aktivitu tak, aby po kliknutí na apk fungovala všem.