Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kujus jsem ještě nekontroloval, ale nakonec jsem sloučil ještě dva velké bloky, protože se mi tam překrývaly vertexy, tak aby to neproblikávalo, tak jsem nahrál oba bloky do gmax a když to po přesunech bodů sedělo, tak jsem je také spojil. Jen pivot jsem dal o blok vedle, aby byl víc uprostřed. Tedy komplet zhlaví jako jeden blok. Kdepak, to nádraží Dresden dává pěkně zabrat, když je celé na zdech. A to mám jen hodně nahrubo, žádné detaily.když jsem spojil dva objekty

Tak to je zajímavý nápad a vypadá to dobře.jsem vyzkoušel nadstavit 2D zábradlí s 3D trubkami jen na obvodu, aby to z lokomotivy nevypadalo jako jen kulisa
Testoval jsem to ve hře a pohledy skrz sklo jsou už OK. Filtruje to jen v editoru. Jinak pro openrails je označení "terrenní objekt" bezpředmětné. Tam to nefunguje. Proto jsem musel například na ONJ na kanál dát koleje s neviditelnými pražci.Když za to sklo něco osadíte
Když se podíváš na souběžné zábradlí, tak je to správně. Spíš je smrsklá ta vlevomě víc praštila do očí ta roztáhlá textura zábradlí vpravo

Přesnou díru uděláš tak, že si vytvoříš kvádr o stejné velikosti jako má být díra. Ten umístíš tam, kde chceš díru udělat tak, aby původní objekt protýkal. Pak označíš objekt do kterého chceš díru udělat. V záložce Create se přepneš ze "Standart primitives" do "Compoud objects", a stiskneš tlačítko "Boolean". Zmáčkneš "Pick Operand B" a označíš nový objekt. Toť vše....Do 3d schodiště bych se musel naučit dělat přesnou díru například do peronů nebo podkladů pod koleje.