G
Guest
Host
Chcel by som si vymenit zberače. Na rušni 363 037 ČD Sú podarené Shunk zberače. Vie mi niekto poradit ako ich dostať na inú mašinu :?: :?: :?: :?:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ale pasuje ... len treba chcieť a nie stratiť chuť pri prvom neúspechu. Je pravda, že s 3ds max ani s gmax-om nemôže pracovať človek, ktorý má základné problémy s prácou s PC ... chce to prax, prax, prax, prax, a prax. A k tomu poriadnu dávku pevných nervov, vytrvalosť a more času.dem napsal:Takže môžem zabudnúť. Mám síce 3DSMAX 5-ku, ale pracovať sňou vôbec neviem a aj ten návod na msts.cz je mi k ničomu lebo to nepasuje. Už som to skúšal.![]()
To som skúšal tiež výsledok bol síce veľmi zaujímavý ale nie taký ako som chcelJOHNZ napsal:Ono, keby mal niekto mooc mooc času a mooc mooc dobrú číselnú predstavivosť, vedel by tie zberače otočiť aj v .s ale to už zachádzam trocha mooc mooc do extrémov ...
Martin Halás napsal:Aj to bola jedna z pricin, preco som s tym prestal, na tomto fore jednoduche clovek seriozny nedostane odpoved. Vzdy natrafi na nejakych povyseneckych tipkov, co si myslia, ze zedli vsetku mudrost sveta a laici su pre nich nuly. Zabudaju vsak, ze aj oni raz zacinali.
A nechodte na mna s tym, ze som to napisal do nespravneho fora, alebo ze som nehladal. Bo taky bordel jak je tu, to je hotova krasa
Takze presne jak som napisal predtym, dakujem za kompletny letny zdrb, vazne to pomoze aj dalsim nadejnym modelarom, ktori by s tym chceli zacat, ale jaksi ochota zo strany skusenych je nulova.
:!: