Řada 350 ZSSK

Miroslav Sárkány napsal:
Pošlem, hneď ako bude čo poslať.
Však otom som písal.:roll: Že ešte neni čo!!!!! Takže zase to staré známe čo som už napísal........čakať. :wink:

Ty Bobe

Vzhledem k minimálnímu vybavení pultu se tážu: Neměly tyhle stroje už tenkrát hlasové ovládání? No, když chtěl fíra přidat, tak zařval "Hyjé, potvory líný!" no a když chtěl ubrat, tak zařval "Prrrrr!" ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hezky vyfocene stanoviste je na x fotkach v Monografii o 350 co vysla od ŽM. Ovsem scanner je problem...

no to mali tiez co ukazovat ... ale zalomene je to vo finale maju dobre, knihu mam doma aj som to pozeral a je to tam OK...

bob57_cz napsal:
Je tam vše jako na rajčákovce - zleva
šíbr s šipkami pro směr , velké tlačítko pro -1 a -- s aretací , +1 a++ velké bez aretace , šunty a přechod S/P , +/- EDB.

Ale jo, já tam ta tlačítka vidím, ale nedalo mi to ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No ale do MSTS by asi tohle provedení nebyl problém vyrobit z běžného rajčákového pultu. Photoshop dokáže zázraky ....

bob57_cz napsal:
JOHNZ napsal:
bob57: "ŽM monografie vozidel 2005" podtitul "lokomotivy řady ES499.0/350" http://www.railvolution.net/knihy/index.php
Díky, JOHNZ.
Už tam lezu okukovat.

Tak jsem si to prohlídl a bohužel jsem zklamán. Pěkná publikace, ale za ty peníze by si zasloužila i slušnou korekturu. Zase šité horkou jehlou.
Pokud je ta kniha celá tak špatně zalomená, jak vypadají ukázky, tak budou kupující velmi zklamáni.
Škoda.

Veľa závisí od toho na čo sa ten-ktorý čitateľ zameriava.Ja som si tú knihu kúpil a neľutujem bezmála 700,-sk čo ma stála.Sú tam zaujímavé fakty, o ktorých som vôbec nemal "ani páru".A taktiež hromada nikde nepublikovaných fotiek.Asi by sme boli veľmi nároční keby v tej dobe niekto nafotil farebným foťákom starú kabínu a dal fotku do tejto publikácie.Myslím že treba ostať pri zemi a pozrieť sa to aj z lepšej stránky.

Naposled editoval moderátor:
Ja tu knihu dostal darem, tim padem ma pro me jeste vetsi hodnotu. Kniha je podle me povedena, horkou jehlou sita fakt neni, protoze jeji vydani bylo nekolikrat posunuto. Bohuzel v nekterych vecech bych mel pripominky... hlavne u te rozsekane ES499.010 v Bratislave je jen oficialni verze "priciny".

Můžu potvrdit, že se koupě knihy vyplatí, je super. V .pdf jsou jenom ukázky, takže to tam není celé, v knize je vše OK.

bob57_cz napsal:
duuso napsal:
bob57_cz napsal:
JOHNZ napsal:
bob57: "ŽM monografie vozidel 2005" podtitul "lokomotivy řady ES499.0/350" http://www.railvolution.net/knihy/index.php
Díky, JOHNZ.
Už tam lezu okukovat.

Tak jsem si to prohlídl a bohužel jsem zklamán. Pěkná publikace, ale za ty peníze by si zasloužila i slušnou korekturu. Zase šité horkou jehlou.
Pokud je ta kniha celá tak špatně zalomená, jak vypadají ukázky, tak budou kupující velmi zklamáni.
Škoda.

Veľa závisí od toho na čo sa ten-ktorý čitateľ zameriava.Ja som si tú knihu kúpil a neľutujem bezmála 700,-sk čo ma stála.Sú tam zaujímavé fakty, o ktorých som vôbec nemal "ani páru".A taktiež hromada nikde nepublikovaných fotiek.Asi by sme boli veľmi nároční keby v tej dobe niekto nafotil farebným foťákom starú kabínu a dal fotku do tejto publikácie.Myslím že treba ostať pri zemi a pozrieť sa to aj z lepšej stránky.
Si přečti pořádně ještě jednou, co jsem napsal.Ani slovo o fotkách či dokonce barevných. Zalomení je o něčem jiném. Prostě čtu článek na straně 6 do konce, otočím list na 7 a ono to nenavazuje, někde se kus ztratil. (Číslo 6 a 7 je pro příklad zde, nebudu znovu otevírat z webu pdf, abych ukázal přesné místo...) Pokud se začtu do článku,knížky, tak to chci mít celé, nestačí mi začátek a konec příběhu bez zápletky... .

Ad Bob57_cz: Možno máš pravdu, ja to beriem, ale dodávam toľko že som knihu prečítal celú od a po z dvakrát a nič mi v nej nechýbalo,strany aj texty sedeli a nadväzovali na seba,možno se vloudila chyba.

Naposled editoval moderátor:
Je to totiž o tom, že v *.pdf je to číslované od 1 do 7...., ale
ve skutečnosti je třeba strana 7 v pdf v knize strana 20 (příklad)
Ten náhled je prostě jenom výcuc z prvních asi 30ti stránek, který je z nepochopitelných důvodů číslován jakoby to na mělo na sebe navazovat

bob57_cz napsal:
O K , tak to tu necháme celé smazat, až to moderátor uvidí, tak to bude chtít přesunout, můžem to smazat.
OK, do neděle 6.11.2005 do 20:00, pokud mi nikdo výslovně nenapíše na mail nebo SZ, že nesouhlasí s odstraněním, tak tu diskusi o stránkách odstraním....nemá cenu to dávat ani do hydeparku....

zdenal26 napsal:
Mám otázku jestli někdo nemá udělanou animaci stanoviště dle reálu lokomotivy 350 :?:
Dosť blízko reálu to naštelované máme,ale je to zbytočné momentálne dať k dispozícii. Mám dojem ,že sa to aj tak bude prerábať na úplne novú kabínu.

dem napsal:
zdenal26 napsal:
Mám otázku jestli někdo nemá udělanou animaci stanoviště dle reálu lokomotivy 350 :?:
Dosť blízko reálu to naštelované máme,ale je to zbytočné momentálne dať k dispozícii. Mám dojem ,že sa to aj tak bude prerábať na úplne novú kabínu.
JJ, minulý týden jsme byli s Mirom Sárkanym fotit v Blave a fotky jsou myslím celkem dost podařené.....

Martens napsal:
dem napsal:
zdenal26 napsal:
JJ, minulý týden jsme byli s Mirom Sárkanym fotit v Blave a fotky jsou myslím celkem dost podařené.....
O tom ani trochu nepochybujem.Foto na cab263 bolo velmi precízne spravené. :D

zdenal26 napsal:
Úplne podľa reálu to nebude nikdy, keďže MSTS pozná len percentá. ale budeme sa snažiť, aby sa to tej realite čo najviac priblížilo.

Miroslav Sárkány napsal:
zdenal26 napsal:
Úplne podľa reálu to nebude nikdy, keďže MSTS pozná len percentá. ale budeme sa snažiť, aby sa to tej realite čo najviac priblížilo.

Už se mlsmě olizuju... Kluci, ať se daří....

Ktivita CSD 350

Zdravím, když jsem včera objevil a přečetl tuto diskuzi, dotaljsem chuť vytvořit aktivitu z dob ČSD s touto loko. Potřeboval bych ale k tomu alespoň řazení vlaku hráče. Vlastním knižní jízdní řády 74/75 a 83/84. Kdyby někdo z pamětníků mohl poskytnout GVD, nebo sešiťák... nemusí to být zrovna k těmto jízdním řádům, hlavně z 80. let. Pokud bude nějaký materiál, rád něco vytvořím.

Back
Nahoře