G
Guest
Host
Pošlem, hneď ako bude čo poslať.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Však otom som písal.Miroslav Sárkány napsal:Pošlem, hneď ako bude čo poslať.
bob57_cz napsal:Je tam vše jako na rajčákovce - zleva
šíbr s šipkami pro směr , velké tlačítko pro -1 a -- s aretací , +1 a++ velké bez aretace , šunty a přechod S/P , +/- EDB.
bob57_cz napsal:Díky, JOHNZ.JOHNZ napsal:bob57: "ŽM monografie vozidel 2005" podtitul "lokomotivy řady ES499.0/350" http://www.railvolution.net/knihy/index.php
Už tam lezu okukovat.
Tak jsem si to prohlídl a bohužel jsem zklamán. Pěkná publikace, ale za ty peníze by si zasloužila i slušnou korekturu. Zase šité horkou jehlou.
Pokud je ta kniha celá tak špatně zalomená, jak vypadají ukázky, tak budou kupující velmi zklamáni.
Škoda.
bob57_cz napsal:Si přečti pořádně ještě jednou, co jsem napsal.Ani slovo o fotkách či dokonce barevných. Zalomení je o něčem jiném. Prostě čtu článek na straně 6 do konce, otočím list na 7 a ono to nenavazuje, někde se kus ztratil. (Číslo 6 a 7 je pro příklad zde, nebudu znovu otevírat z webu pdf, abych ukázal přesné místo...) Pokud se začtu do článku,knížky, tak to chci mít celé, nestačí mi začátek a konec příběhu bez zápletky... .duuso napsal:bob57_cz napsal:Díky, JOHNZ.JOHNZ napsal:bob57: "ŽM monografie vozidel 2005" podtitul "lokomotivy řady ES499.0/350" http://www.railvolution.net/knihy/index.php
Už tam lezu okukovat.
Tak jsem si to prohlídl a bohužel jsem zklamán. Pěkná publikace, ale za ty peníze by si zasloužila i slušnou korekturu. Zase šité horkou jehlou.
Pokud je ta kniha celá tak špatně zalomená, jak vypadají ukázky, tak budou kupující velmi zklamáni.
Škoda.
Veľa závisí od toho na čo sa ten-ktorý čitateľ zameriava.Ja som si tú knihu kúpil a neľutujem bezmála 700,-sk čo ma stála.Sú tam zaujímavé fakty, o ktorých som vôbec nemal "ani páru".A taktiež hromada nikde nepublikovaných fotiek.Asi by sme boli veľmi nároční keby v tej dobe niekto nafotil farebným foťákom starú kabínu a dal fotku do tejto publikácie.Myslím že treba ostať pri zemi a pozrieť sa to aj z lepšej stránky.
OK, do neděle 6.11.2005 do 20:00, pokud mi nikdo výslovně nenapíše na mail nebo SZ, že nesouhlasí s odstraněním, tak tu diskusi o stránkách odstraním....nemá cenu to dávat ani do hydeparku....bob57_cz napsal:O K , tak to tu necháme celé smazat, až to moderátor uvidí, tak to bude chtít přesunout, můžem to smazat.
Dosť blízko reálu to naštelované máme,ale je to zbytočné momentálne dať k dispozícii. Mám dojem ,že sa to aj tak bude prerábať na úplne novú kabínu.zdenal26 napsal:Mám otázku jestli někdo nemá udělanou animaci stanoviště dle reálu lokomotivy 350 :?:
JJ, minulý týden jsme byli s Mirom Sárkanym fotit v Blave a fotky jsou myslím celkem dost podařené.....dem napsal:Dosť blízko reálu to naštelované máme,ale je to zbytočné momentálne dať k dispozícii. Mám dojem ,že sa to aj tak bude prerábať na úplne novú kabínu.zdenal26 napsal:Mám otázku jestli někdo nemá udělanou animaci stanoviště dle reálu lokomotivy 350 :?:
O tom ani trochu nepochybujem.Foto na cab263 bolo velmi precízne spravené.Martens napsal:JJ, minulý týden jsme byli s Mirom Sárkanym fotit v Blave a fotky jsou myslím celkem dost podařené.....dem napsal:Dosť blízko reálu to naštelované máme,ale je to zbytočné momentálne dať k dispozícii. Mám dojem ,že sa to aj tak bude prerábať na úplne novú kabínu.zdenal26 napsal:Mám otázku jestli někdo nemá udělanou animaci stanoviště dle reálu lokomotivy 350 :?:
Úplne podľa reálu to nebude nikdy, keďže MSTS pozná len percentá. ale budeme sa snažiť, aby sa to tej realite čo najviac priblížilo.zdenal26 napsal:Mám otázku jestli někdo nemá udělanou animaci stanoviště dle reálu lokomotivy 350 :?:
Miroslav Sárkány napsal:Úplne podľa reálu to nebude nikdy, keďže MSTS pozná len percentá. ale budeme sa snažiť, aby sa to tej realite čo najviac priblížilo.zdenal26 napsal:Mám otázku jestli někdo nemá udělanou animaci stanoviště dle reálu lokomotivy 350 :?: