Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tá fotka s Kolína s 350 002 v čele je jasný dôkaz že tá mašina do čiech chodí aspoň teraz. Žiadny strojmaster by si nedovolil na vlak EC dať mašinu ktorú bude treba prepriahať na hranici alebo Českej alebo Maďarskej. Šesť rokov som robyl v depe a aj vedúceho posunu práve pre osobnú dopravu a viem že žiadny strojmaster si toto určite nedovolí.Okrem toho porovnajte fotky 350 002 ktorú mám priradenú k môjmu menu a fotku s toho Kolína . Všimnete si jeden rozdielny detail a to pluhy, ktoré sú na fotke s Kolína na spodu žltočierne. Tento náter dostala po ŽOS podvozkov a oprave náteru niekedy na prelome rokov 2003-2004. Takže tá fotka na čele EC vlaku pri Kolíne je pomerne čerstvá a jasným dôkazom toho že aj dvojka už opúšťa územie slovenskej republiky.Mirec napsal:Chlapi tak sa už dohodnite ako to bolo, celkom by ma to zaujímalo.Ale keď jeden hovorí "A" , druhý "B"...![]()
Milan, máš pravdu aj ty, ale teraz neviem s akých dovodov ju nasadzujú zase iba na Košice.dem napsal:Tá fotka s Kolína s 350 002 v čele je jasný dôkaz že tá mašina do čiech chodí aspoň teraz. Žiadny strojmaster by si nedovolil na vlak EC dať mašinu ktorú bude treba prepriahať na hranici alebo Českej alebo Maďarskej. Šesť rokov som robyl v depe a aj vedúceho posunu práve pre osobnú dopravu a viem že žiadny strojmaster si toto určite nedovolí.Okrem toho porovnajte fotky 350 002 ktorú mám priradenú k môjmu menu a fotku s toho Kolína . Všimnete si jeden rozdielny detail a to pluhy, ktoré sú na fotke s Kolína na spodu žltočierne. Tento náter dostala po ŽOS podvozkov a oprave náteru niekedy na prelome rokov 2003-2004. Takže tá fotka na čele EC vlaku pri Kolíne je pomerne čerstvá a jasným dôkazom toho že aj dvojka už opúšťa územie slovenskej republiky.Mirec napsal:Chlapi tak sa už dohodnite ako to bolo, celkom by ma to zaujímalo.Ale keď jeden hovorí "A" , druhý "B"...![]()
Ešte by som chcel dodať , že som ešte robyl v depe keď rušeň 350 002 urobyl TBS ku na rýchlosť 160km/h na úseku Cífer-Trnava.
Miro možno silná turnusová IC skupina zabojovala aby im ju dali späť. Veď ich poznáš nie ??Miroslav Sárkány napsal:Milan, máš pravdu aj ty, ale teraz neviem s akých dovodov ju nasadzujú zase iba na Košice.dem napsal:Tá fotka s Kolína s 350 002 v čele je jasný dôkaz že tá mašina do čiech chodí aspoň teraz. Žiadny strojmaster by si nedovolil na vlak EC dať mašinu ktorú bude treba prepriahať na hranici alebo Českej alebo Maďarskej. Šesť rokov som robyl v depe a aj vedúceho posunu práve pre osobnú dopravu a viem že žiadny strojmaster si toto určite nedovolí.Okrem toho porovnajte fotky 350 002 ktorú mám priradenú k môjmu menu a fotku s toho Kolína . Všimnete si jeden rozdielny detail a to pluhy, ktoré sú na fotke s Kolína na spodu žltočierne. Tento náter dostala po ŽOS podvozkov a oprave náteru niekedy na prelome rokov 2003-2004. Takže tá fotka na čele EC vlaku pri Kolíne je pomerne čerstvá a jasným dôkazom toho že aj dvojka už opúšťa územie slovenskej republiky.Mirec napsal:Chlapi tak sa už dohodnite ako to bolo, celkom by ma to zaujímalo.Ale keď jeden hovorí "A" , druhý "B"...![]()
Ešte by som chcel dodať , že som ešte robyl v depe keď rušeň 350 002 urobyl TBS ku na rýchlosť 160km/h na úseku Cífer-Trnava.
Tak sa mi uľavilo. Našťastie v kancloch žúruje tolko ľudí že o to niekto raz zakopne a dá to doporiadku. Možno to tá dvojka kým žijem zase do Čiech poveze :!: :!:Miroslav Sárkány napsal:Tak som sa dnes nadránom popýtal (toľko znalých ludí v depe naraz som ešte nevidel) a dozvedel som sa, že dvojka vobec nemá platnú TBS na 160 km/h. Možno ju vykonala, ale birokratická pečiatka stále chýba. Nejaký odborník ju tam nasadil a potom sa na to prišlo. V týchto dňoch ďalšie tri gorily nesmú opustiť slovensko. 005 skrz klimatizáciu a dve kvoli tech. problémom vyhovujú iba na 140 km/h, ale neviem ktoré.
bob57_cz napsal:To bob : Nesouhlasím.
Pokud jsem potřeboval ostřejší rozjezd, tak jsem se žádnými šunty v serii nezdržoval a z 27 šel rovnou 34 .
Vyladěné to bylo přibližně na 55-60KM/H a 600-650A (jak která mašina), takže to na přechodu ani necuklo. Přechod se šunty a odšuntováním byl citelný vždy.