Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
tata22 napsal:V jedné aktivitě po mně chce MSTS model "cd_Bint". Nikde nic takového nemůžu najít ! Nemůžete mi někdo poradit ?
Miran napsal:tata22 napsal:V jedné aktivitě po mně chce MSTS model "cd_Bint". Nikde nic takového nemůžu najít ! Nemůžete mi někdo poradit ?
Podle označení bych si tipnul,že ti chybi interní pohled z vozu ČD B. Co je to za aktivitu?
Jo to moc dobře znám,udělal jsem si zálohu Trainsetu,abych nemusel pracně všechny modely dohledávat.Po půl roce jsem nešťastnou náhodou smazal skoro celý Trainset.Tak jsem to přepsal zálohou a po kontrole consistů v ConBuilderu jsem málem omdlel,přes 880 consistů bylo špatně,nepočítám loose consist a úpravu v samotných aktivitách.Tak se za půl roku změnil Trainset!tata22 napsal:Pánové, díky za snahu. Já už hledal úplně všude, samozřejmě i na níže uvedených stránkách. Nechápu jen, proč někdo používá ve svých aktivitách vozy, které nejsou k mání. Už dva dni v práci jenom lítám po Internetu abych to dal dohromady. To začínám vždycky u p.Šemory, přejdu k p.Havlovi, stránky dalších autorů, vyhledávače Googel, Atlas, apod., předělávám v ConBuilderu a tak.... Je to pakárna, hlavně ty mrtvý consisty my dávají zabrat... a nejednotný trainset je taky děsnej..
Každopádně všem díky a omlouvám se , že otravuji ale činím tak až když si nevím rady.
JOHNZ napsal:tata22: A také, že softvérové riešenia nič? Vymeniť 1 vagón v loose consiste je prácička na 10 sekúnd. (Vymeniť ich 1000 pravda na 10000 sekúnd, ale aj tak ...)