cd_Bint

tata22

Cestující
V jedné aktivitě po mně chce MSTS model "cd_Bint". Nikde nic takového nemůžu najít ! Nemůžete mi někdo poradit ?

tata22 napsal:
V jedné aktivitě po mně chce MSTS model "cd_Bint". Nikde nic takového nemůžu najít ! Nemůžete mi někdo poradit ?

Podle označení bych si tipnul,že ti chybi interní pohled z vozu ČD B. Co je to za aktivitu?

Miran napsal:
tata22 napsal:

Podle označení bych si tipnul,že ti chybi interní pohled z vozu ČD B. Co je to za aktivitu?

AHA, díky, už mi to dochází, že to není označení vagonu ale zkratka interiéru. Díky. Z které aktivity to je nevím, protože jsem jich včera nainstaloval více a nepamatuju si to. Mám to doma a tady píšu z práce. Ale myslím, že teď už si s tím nějak poradím.

AHOJ, můžu ještě. Ještě nemůžu najít dva kusy ale to by snad měli být opravdu vagony (omlouvám se, nevyznám se v názvech vozů) :
"cd_HabbilnsE" a "cd_Raj-hasit". Můžete mi někdo pomoci ? Díky.

cd_Habillns.....

mas pravdu toto jsouskutecne vozy a to nakladni. Kdyz je nemuzes najit, tak si napis cestu k tomu souboru co chybi nebo nejde precist, napr. TRAINS/TRAINSET/cd_Aeel/Aeel a tam ten soubor, pokud tam je, mel byt, pokud neni, tak prozatimni reseni: zkopirovat jiny soubor téže řady vozu a prejmenovat tento soubor na chybející, a nebo si nekde sehnat na netu

Pánové, díky za snahu. Já už hledal úplně všude, samozřejmě i na níže uvedených stránkách. Nechápu jen, proč někdo používá ve svých aktivitách vozy, které nejsou k mání. Už dva dni v práci jenom lítám po Internetu abych to dal dohromady. To začínám vždycky u p.Šemory, přejdu k p.Havlovi, stránky dalších autorů, vyhledávače Googel, Atlas, apod., předělávám v ConBuilderu a tak.... Je to pakárna, hlavně ty mrtvý consisty my dávají zabrat... a nejednotný trainset je taky děsnej..
Každopádně všem díky a omlouvám se , že otravuji ale činím tak až když si nevím rady.

tata22 napsal:
Pánové, díky za snahu. Já už hledal úplně všude, samozřejmě i na níže uvedených stránkách. Nechápu jen, proč někdo používá ve svých aktivitách vozy, které nejsou k mání. Už dva dni v práci jenom lítám po Internetu abych to dal dohromady. To začínám vždycky u p.Šemory, přejdu k p.Havlovi, stránky dalších autorů, vyhledávače Googel, Atlas, apod., předělávám v ConBuilderu a tak.... Je to pakárna, hlavně ty mrtvý consisty my dávají zabrat... a nejednotný trainset je taky děsnej..
Každopádně všem díky a omlouvám se , že otravuji ale činím tak až když si nevím rady.
Jo to moc dobře znám,udělal jsem si zálohu Trainsetu,abych nemusel pracně všechny modely dohledávat.Po půl roce jsem nešťastnou náhodou smazal skoro celý Trainset.Tak jsem to přepsal zálohou a po kontrole consistů v ConBuilderu jsem málem omdlel,přes 880 consistů bylo špatně,nepočítám loose consist a úpravu v samotných aktivitách.Tak se za půl roku změnil Trainset! :twisted:

tata22: A také, že softvérové riešenia nič? Vymeniť 1 vagón v loose consiste je prácička na 10 sekúnd. (Vymeniť ich 1000 pravda na 10000 sekúnd, ale aj tak ...)

Existuje do MSTS stejný nebo obdobný model vozu, který je řazen na Jadran Expressu? Nikde jsem ho zatím nenašel. Díky

Jakého vozu? Naučte se pánové psát konkrétněji své dotazy. Tohle není jediný kde není patrno na co se tazatel ptá! Zrovna podobné téma je při dotazu na skin lokomotivy ale není uvedeno na jakou!

Existuje do MSTS stejný nebo obdobný model vozu, který je řazen na Jadran Expressu? Nikde jsem ho zatím nenašel. Díky

Omlouvám se za nepřesnost, nějak mi to vypadlo. Myslel jsem autovozy HŽ, jezdí myslím i na Cassovii.

Teď mi zas vypadlo automatické přihlášení :eek:

Naposled editoval moderátor:
Laekss (Cassovia) sa dá zohnať ako FS DDm z http://trenomania.it , HŽ MDDlm som ešte nevidel, keď tak vyfotiť ja si už niekde typák zoženiem a skúsim niečo vyriešiť.

Naposled editoval moderátor:
JOHNZ napsal:
tata22: A také, že softvérové riešenia nič? Vymeniť 1 vagón v loose consiste je prácička na 10 sekúnd. (Vymeniť ich 1000 pravda na 10000 sekúnd, ale aj tak ...)

To JOHNZ: O.K. S ConBuilderem si už tykám a jdu podle zde uveřejněného návodu a Activity Analysis zkouším přizpůsobit svým potřebám a možnostem. Nicméněv životě jsem přišel na to, že je často lepší se zeptat někoho zkušenějšího než bádat sám. Minimálně kvůli ztrátě času a myslím, že to pomůže i ostatním, protože se mi to stalo u aktivit , které jsem stáhnul z netu a zřejmě řada méně zkušených uživatelů bude mít podobný problém. Každopádně díky za každou radu a pomoc všem.

Johnz: Díky, myslel jsem, že na Cassovii jezdí taky tentýž vůz zapůjčený od HŽ.

Back
Nahoře