IceMcLaren
Pokladník
Dakujem za pomoc to ma nenapadlo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
S tímto jsem se nesetkal, ale napadá mě jedno: Zkus nastavit cestu k programu malováníRocker napsal:
perinakx napsal:Zdravím, niekde som si raz stiahol TGATool ktorý mal už implantovaný AceIt, teraz to neviem nájsť (pravda nechce sa mi hľadať) vie mi niekto dať priamy link????
train.msts napsal:perinakx napsal:Zdravím, niekde som si raz stiahol TGATool ktorý mal už implantovaný AceIt, teraz to neviem nájsť (pravda nechce sa mi hľadať) vie mi niekto dať priamy link????
http://johnz.railpage.net/index.php?mode=download&kat=ostatne&lang= - Software: AceIt!
Beatlesák napsal:Zdravím, potřeboval bych poradit s AceIt. Když chci program spustit vypíše chybu:
,,Run-time error ´429´:
ActiveX component can´t create object.
Prohlížel jsem fórum a zkoušel co bylo psáno, nicméně se mi stále nedaří zapnout AceIt. Nebude problém v tom že mám OS Win2000?
Mám takový dojem, že všechny tyhle programy je potřeba ve Vistách spouštět v kontextu administrátora, ale jistý si nejsem.Kevin napsal:Raz sa to už riešilo, ale nejako to vyšumelo, tak sa chcem spýtať, či by mi nevedel niekto poradiť čo robiť s programom AceIt. Pri spustení napíše "Unable to create Direct3D device." a koniec. Poprípade poradiť nejaký iný program na prevod do .ace okrem makeacewin. Pre info, mám vistu a ATI Radeon Xpress 1200.
Skúsil som to a bez zmeny. Tak isto aj použiť režim kompatibility 95/98/XP a nechytá sa nič.Miran napsal:Mám takový dojem, že všechny tyhle programy je potřeba ve Vistách spouštět v kontextu administrátora, ale jistý si nejsem.