Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Mám jeden dotaz na p Šemoru .

Při posledních dvou aktualizacích bylo hýbáno s kolejemi v úseku PhaMas - Poříčany ?????????
Měl sem vyrobenou jednu aktivitu a teď mi nejede .

Jde nějak tato aktivita opravit ??? Ještě jsem to nedělal , prosím o radu.

Děkuji moc.....

Itterheim napsal:
AndrewM. napsal:
Stavitelxx napsal:
Pane Šemora, nechtěl byste v nejbližší možné době postavit koleje do Olomouce? Já je tam taky dotáhnu a pak by se mohlo jezdit z Žiliny až do Prahy :P

No tak to dotahnete i Vy az do Zabrehu a bude po problemu :-) Ted uz jen pockat, zda-li vyjde slovensky projekt 120/180 a budete ho mit komplet :-) I kdyz ja bych radsi treba komplet Vindobonu (ono stejne uz chybi jen malo, usek z Vidne do Breclavi, 090 je ve stavbe (a podle naznaku p.Semory o videu z Pendolina o tom uvazuje take ?), Decin - Dresden stavi nemecky nadsenec a zbytek je v PT :-))

Máš odkaz na toho nadšence - Decin - Dresden ???

Uz jsem ten odkaz hazel do zajimavych odkazu, tady je http://www.lokfabrik-pirna.com/, ale nevim jak je daleko a jak intenzivne na tom pracuje.

---------------------
Zdeněk Itterheim

Naposled editoval moderátor:
Anonymous napsal:
Mám jeden dotaz na p Šemoru .

Při posledních dvou aktualizacích bylo hýbáno s kolejemi v úseku PhaMas - Poříčany ?????????
Měl sem vyrobenou jednu aktivitu a teď mi nejede .

Jde nějak tato aktivita opravit ??? Ještě jsem to nedělal , prosím o radu.

Děkuji moc.....

Editor Aktivit, otevřít nefunkční Paths a znovu natrasovat.

VáclavS napsal:
V Railsimu se muselo přestupovat na trase Praha- Bohumín čtyřikrát (v Kolíně, V České Třebové, v Olomouci a v Přerově), takhle se bude přestupovat jen jednou.
Mozna se nebude prestupovat vubec ale nechci plasit predcasne.

Pokud používám stejný Global a spol. jako Břeclav - Praha, dala by se s ní nějak spojit jiná trať? (Která somzřejmě navazuje)

KaMat napsal:
Petr napsal:
Pokud používám stejný Global a spol. jako Břeclav - Praha, dala by se s ní nějak spojit jiná trať? (Která somzřejmě navazuje)
Ano dala
Možná, ale s velkými potížemi...proč? Protože terén pro Zbyňkovu trať není generován DEMEXEM, ale nýbrž od nějaké fiktivní úrovně...tudíž v místě spoje obou tratí, pokud se je podaří spojit může vzniknout celkem slušný schod.....a nebo první moravský semmering.....:-)

Leda by nová trať už vznikala s vědomím, že se spojí a stavělo se Zbyňkovou technologií....

Martens napsal:
KaMat napsal:
Petr napsal:
Ano dala
Možná, ale s velkými potížemi...proč? Protože terén pro Zbyňkovu trať není generován DEMEXEM, ale nýbrž od nějaké fiktivní úrovně...tudíž v místě spoje obou tratí, pokud se je podaří spojit může vzniknout celkem slušný schod.....a nebo první moravský semmering.....:-)

Leda by nová trať už vznikala s vědomím, že se spojí a stavělo se Zbyňkovou technologií....
No tech veci se kteryma je problem je vic ale pokud opravdu pokracoval ve Zbynkove trati tak to pujde.

Martens napsal:
KaMat napsal:
Petr napsal:
Ano dala

Spojovat by šlo, pokud nebudou položeny koleje a silnice, protože jestli někdo umí spojit jejich databáze....tohle neřešte, k ničemu to nevede.
Jen si vemte, kolik lidí začalo něco stavět a jak malé procento něco postavilo a ještě menší procento pokračuje ve stavbě dál.
To je, jako bych se já v Pardubicích chtěl spojit s Vlastíkovou tratí. Co by z toho vzniklo, neumím si představit.

Zbyněk Šemora napsal:
To je, jako bych se já v Pardubicích chtěl spojit s Vlastíkovou tratí. Co by z toho vzniklo, neumím si představit.

Tak toto si neviem predstaviť ani ja, keďže Vlastíkove Pardubice sú niekde na hranici Nemecka a Francúzska :eek: 8) :D

buYaka napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Tak toto si neviem predstaviť ani ja, keďže Vlastíkove Pardubice sú niekde na hranici Nemecka a Francúzska :eek: 8) :D

Tak to by tak nevadilo, pomocí utilitek bychom upravili souřadnice i výšku, hurá na Prahu a skončili bychom zpátky v České Třebové.

Vím, že to sem nepatří, ale chtěl bych se zeptat pana Šemory, jak mám znovu postavit anglickou výhybku (kolejivo používám stejné jako Vy, je to objekt A1tDblSlip10d.s). Stavěl jsem stanici, kde jedna je. Porprvé jsem ji postavil bez problémů, ale když jsem na ni asi o hodinu později kliknul, abych se podíval na informace o ní, tak mi to vypsalo chybu databáze a od té doby, co jsem ho smazal nejde na jeho místě postavit nový. Při ukládání to napíše „Chyba při ukládání databáze tratě a přiřazených dat! Onovena záloha!“ Při jiných úpravách jde ukládat normálně. Prosím poraďte mi, co s tím.

Pane Šemoro chci se zeptat zda neuvažujete o prodloužení tratě z Letohradu na Dolni Lipku.Tento usek velmi dobře znám a libi se mi že jsou zde pořád mechanická navěstidla.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře