Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyněk Šemora napsal:
... je přednější čas věnovat vyřízování objednávek...

... protoze:
objednavky = Kc, Sk, €, $
aktualizace = prace
jak proste...

Anonymous napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

... protoze:
aktualizace = prace
jak proste...

Tento sprostý anonym nepochopil. Narozdíl od Těchto individuí jsou i slušní a normální lidé, fandové do MSTS, kteří mi posílají peníze předem na účet, eventuelně jinak a také očekávají za své peníze co nejrychlejší vyřízení objednávky.
Slušný distributor se nevymlouvá, že neměl čas poslat zaplacené zboží, protože se musel věnovat opravení tiskové chyby atd.
Ale jinak jsem už dávno zde napsal, že MSTS mne neživí, naopak mne okrádá o jiný mnohem vyšší zisk, než jsou obálky s DVD. Tato mi zdaleka nezaplatí ani nájem. Tak si to kecálku laskavě uvědom a buď rád, že jsem ochoten za těchto podmínek DVD rozesílat.

Anonymous napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

... protoze:
aktualizace = prace
jak proste...

Nezbývá než se přidat taky svou trošku do mlýna......

komu vadí to, že zaplatí za distribuci, nechť si za toto nechá zajít chuť..... není nic prostšího....

Nebo že by záviděli? .... ona je závist strašná svině, neboť když vidí daný závistivec, co kdo dokázal, tak si určitě dovedete představit, co se začne v jeho hlavě odehrávat, jaké myšlenkové pochody jej pak vedou k tomu, že si řekne....když to neumím, tak si alespoň rejpnu.....ale na tohle tady toto forum není.......

A jsem jenom rád, že se na toto dílko nabaluje více a více lidí, kteří si řeknou.....jo to je věc.....a přispějí svou malou částí k tomu, co už je uděláno a popošoupnou to zase kousek kupředu ..... a tito lidé budou mít vždy mou úctu ....

Jinak stále platí to co jsem psal kdysi......a stále to opakoval.....ten, kdo to píše jako anonymní má pro mne stále hodnotu absolutní nuly, jako člověk, který si za
a) nestojí za tím, co napsal ( výjimku tvoří příspěvky, které jsou smysluplné)
b) mějme k takovýmto lidem ( myšleno těm, kteří píší podobné anonymní příspěvky) viz nahoře , snažně prosím, ohled, neboť oni jsou zřejmě duchem prostí a slabí a vůbec neví, co vlastně píší......když už se stydí nebo nechtějí hlásit k tomu, co napsali

BTW možná doporučení.....všichni víme, co se za stavbou takového molochu skrývá práce.....zkusit takovéto anonymní pisálky ignorovat.....a věřím, že lidi, kteří pro MSTS cokoliv užitečného dělají, co pak můžeme využívat i my ostatní, budou mít vždy podporu.....

Nedá sa nič iné, než súhlasiť s predchádzajúcim Martensovým príspevkom.

Zbyňku, prajem ti, aby si tých Kč, Sk, €, $ za svoju trať dostal čo najviac, je to do istej miery meradlo, že si odviedol dobrú prácu a je o tvoju trať záujem. Nenechaj sa znechutiť rôznymi slaboduchými indivíduami.

Žižkovský Josef napsal:
Anonymous napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

... protoze:
aktualizace = prace
jak proste...

Pane Šemora nedejte se znechutit bláboly anonyma.

Nenechám se znechutit, už jsem zažil horší. Já zpětně tušil, že to může takový závistivý příspěvek vyvolat. Včera jsem věnoval distribuci čisté dvě hodiny pracovního času, tím jsem měl skluz a bylo nutné se věnovat vlastní práci. Proto jsem takto reagoval.

Takove prispevky nema ani cenu komentovat .. To je zase nekdo kdo ani netusi kolik stovek az tisic hodin radky lidi se za tim vsim skryva .. Si mysli, ze se louskne prstem a jede se z Breclavi do Prahy po hotove trati .. Ale ze do toho tvurci vkladaji svuj cas a prostredky to ho asi nenapadne ..

jen tak bych se chtěla informovat kdybych pomohla se stavěním nějakých objektu pro tuto trať tak bych byla nějak zahrnuta do dění a práce na mapce
tedy do všech kategorii a místností, ( stavění objektů, kolejiva , příjem nějakého zisku z prodaných DVD, nějaké diskuze atd atd ???
nebo je to jinak ? když tak napište p. Šemoro

Stavitelka napsal:
jen tak bych se chtěla informovat kdybych pomohla se stavěním nějakých objektu pro tuto trať tak bych byla nějak zahrnuta do dění a práce na mapce
tedy do všech kategorii a místností, ( stavění objektů, kolejiva , příjem nějakého zisku z prodaných DVD, nějaké diskuze atd atd ???
Tento dotaz je síce adresovaný p. Šemorovi, ale za seba môžem povedať toto: Ktorýkoľvek modelár, ktorý prispieva svojimi modelmi na túto trať, takisto aj tí, čo obstarávajú dokumentáciu a akokoľvek ináč prispievajú na stavbu trate, robia to dobrovolne, zadarmo, vo svojom voľnom čase. Pan Šemora tie menované Kč, Sk, €, $ dostáva za distribúciu trate, a nie za to, že ju stavia, takisto z príjmu za túto trať nevypláca ľudí, ktorí svojimi príspevkami obohacujú túto trať. Úplata za distribúciu slúži na pokrytie nákladov za nosiče CD/DVD, na balenie, poštové a bankové poplatky, za opotrebenie vypalovacej mechaniky, ale nijako nesúvisí s príjmami na obživu p. Šemoru. Toť môj názor, ktorý je v súlade s medzinárodným dohovorom o úhrade distribúcie sw typu Freeware.

Stavitelka napsal:

Příjem ze zisku prodaných DVD by jste mohla mít, kdybych Vás zaměstnal vypisováním složenek, podacích lístků a obálek, chozením na poštu. Ale o Vaši mzdu by se musela cena DVD navýšit.
Jinak žádný model do MSTS vyúčtovat ani prodat nelze. Na to by musela být licence, jako má např Protrain.

Stavitelka napsal:

Já už takhle pomáhám Zbyňkovi téměř rok. No a musím říct, že tantiemy, které z toho mám, mě bohatě uživí. Už vůbec nechodím do práce, jen sedím doma a aby se neřeklo, tak sem tam vypustím nějaký nový model. :twisted: :twisted: :twisted:

LIDI PROBOHA VZPAMATUJTE SE :!: :!: :!:

1.Sorry, ale vieš koho mi pripomína takýto prístup ... našich miestnych rómskych spoluobčanov (aj to nie všetkých) ... nič nespravia, ale už sa pýtajú, kedy a čo za to ...

2. Chcel som ti niečo povedať, ale v podstate to povedal Tax

3. Ohľadom trate sa tu nevedú žiadne neverejné diskusie (alebo len o nich ja neviem), všetko je buď verejné, alebo súkromný rozhovor 2 ľudí ...

(celé mi to niečo mi to pripomína, ale aj pri tom neviem presne ako veci chodia, tak nebudem vynášať súdy, ktoré by niekoho mohli /právom/ uraziť)

ba ba .. Tax ma naprostou pravdu .. Prispivam, protoze me to bavi, muzu nechat podrobit sve modely kritice ostatnich modelaru a uzivatelu trati a mam dobry pocit z toho, ze jsem prispel troskou k tomu, ze je tato trat zase hezci a lepsi.

Stavitelka

Zbyňďo , Stavitelka se ti nepodbízí jako sekretářka. Připadá mi jako "protřelá" diskutérka pokeců online - místnosti.
Neví jak to tu chodí - tady místnosti nejsou - jen jedna komunita.

Re: Stavitelka

bob57_cz napsal:
Zbyňďo , Stavitelka se ti nepodbízí jako sekretářka. Připadá mi jako "protřelá" diskutérka pokeců online - místnosti.
Neví jak to tu chodí - tady místnosti nejsou - jen jedna komunita.

Stavitelka by si neškrtla ani jako sekretářka, protože se neumí do fora zaregistrovat. Takhle se přece o zaměstnání neuchází.

Pro oslovení v diskusi je základem registrace.
Pak životopis, vzdělání, praxe, znalost jazyků, vlastní auto, inteligence a charakterové vlastnosti, produktivita práce....jinak si raději všechno zařídím sám a pro koncového zákazníka to vyjde levněji.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře