Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Trošku z předpisu: 90. Návěst Rychlost 100 km·h-1 a volno (žluté světlo doplněné pod ním dvěma vodorovnými zelenými pruhy a nad ním zelené světlo) přikazuje strojvedoucímu vlaku jet v obvodu výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu rychlostí nejvýše 100 km·h -1. Není-li obvod výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu, přikazuje tato návěst jet rychlostí nejvýše 100 km·h-1 až k následujícímu hlavnímu návěstidlu. Dále tato návěst předvěstí návěst tvořenou jedním světlem, mimo návěst Stůj nebo PN, na následujícím hlavním návěstidle.

91. Návěst Rychlost 80 km·h-1 a volno (žluté světlo doplněné pod ním vodorovným zeleným pruhem a nad ním zelené světlo) přikazuje strojvedoucímu vlaku jet v obvodu výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu rychlostí nejvýše 80 km·h-1. Není-li obvod výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu, přikazuje tato návěst jet rychlostí nejvýše 80 km·h-1 až k následujícímu hlavnímu návěstidlu. Dále tato návěst předvěstí návěst tvořenou jedním světlem, mimo návěst Stůj nebo PN, na následujícím hlavním návěstidle.

92. Návěst Rychlost 60 km·h-1 a volno (žluté světlo doplněné pod ním vodorovným žlutým pruhem a nad ním zelené světlo) přikazuje strojvedoucímu vlaku jet v obvodu výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu rychlostí nejvýše 60 km·h-1. Není-li obvod výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu, přikazuje tato návěst jet rychlostí nejvýše 60 km·h-1 až k následujícímu hlavnímu návěstidlu. Dále tato návěst předvěstí návěst tvořenou jedním světlem, mimo návěst Stůj nebo PN, na následujícím hlavním návěstidle.

93. Návěst Rychlost 40 km·h-1 a volno (žluté světlo, nad ním zelené světlo) přikazuje strojvedoucímu vlaku jet v obvodu výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu rychlostí nejvýše 40 km·h-1. Není-li obvod výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu, přikazuje tato návěst jet rychlostí nejvýše 40 km·h-1 až k následujícímu hlavnímu návěstidlu. Dále tato návěst předvěstí návěst tvořenou jedním světlem, mimo návěst Stůj nebo PN, na následujícím hlavním návěstidle.

94. Návěst Očekávejte rychlost 100 km·h-1 (rychle přerušované zelené světlo) předvěstí rychlost 100 km·h-1 na následujícím hlavním návěstidle.

95. Návěst Rychlost 100 km·h-1 a očekávejte 100 km·h-1 (žluté světlo doplněné pod ním dvěma vodorovnými zelenými pruhy a nad ním rychle přerušované zelené světlo) přikazuje strojvedoucímu vlaku jet v obvodu výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu rychlostí nejvýše 100 km·h-1. Není-li obvod výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu, přikazuje tato návěst jet rychlostí nejvýše 100 km·h-1 až k následujícímu hlavnímu návěstidlu. Dále tato návěst předvěstí rychlost 100 km·h-1 na následujícím hlavním návěstidle.

96. Návěst Rychlost 80 km·h-1 a očekávejte 100 km·h-1 (žluté světlo doplněné pod ním vodorovným zeleným pruhem a nad ním rychle přerušované zelené světlo) přikazuje strojvedoucímu vlaku jet v obvodu výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu rychlostí nejvýše 80 km·h-1. Není-li obvod výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu, přikazuje tato návěst jet rychlostí nejvýše 80 km·h-1 až k následujícímu hlavnímu návěstidlu. Dále tato návěst předvěstí rychlost 100 km·h-1 na následujícím hlavním návěstidle.

97. Návěst Rychlost 60 km·h-1 a očekávejte 100 km·h-1 (žluté světlo doplněné pod ním vodorovným žlutým pruhem, nad ním rychle přerušované zelené světlo) přikazuje strojvedoucímu vlaku jet v obvodu výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu rychlostí nejvýše 60 km·h-1. Není-li obvod výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu, přikazuje tato návěst jet rychlostí nejvýše 60 km·h-1 až k následujícímu hlavnímu návěstidlu. Dále tato návěst předvěstí rychlost 100 km·h-1 na nejbližším hlavním návěstidle.

98. Návěst Rychlost 40 km·h-1 a očekávejte 100 km·h-1 (žluté světlo nad ním rychle přerušované zelené světlo) přikazuje strojvedoucímu vlaku jet v obvodu výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu rychlostí nejvýše 40 km·h-1. Není-li obvod výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu, přikazuje tato návěst jet rychlostí nejvýše 40 km·h-1 až k následujícímu hlavnímu návěstidlu. Dále tato návěst předvěstí rychlost 100 km·h-1 na následujícím hlavním návěstidle.

99. Návěst Očekávejte rychlost 80 km·h-1 (pomalu přerušované zelené světlo) předvěstí rychlost 80 km·h-1 na následujícím hlavním návěstidle.

Doufám,že to jako důkaz bohatě stačilo,barvoslepý jsi bohužel jen ty a když už něco tvrdíš,tak to chce mít alespoň základní znalosti.Ale konec diskuze na toto téma..

Klídek, nebudeme se přít jestli oranžová je žlutá. Aby to nebylo jako ve filmu "Kalamita", kde Bolek Polívka při testech barvocitu prohlásil, že by tam mohlo být i trochu karmínu.
Šlo jen o to, že někdo vyčítal že mi chybí návěstidlo, které v mé trati odjakživa osazené je.

Plně souhlasím,ale dokáže mě namíchnout,jak furt někdo hledá chyby,kde nejsou a přitom ví úplný kulový..Mimochodem,kdo má náladu,čas a zajímají ho kvůli MSTS předpisy,tak ať se mrkne na:http://predpisy.wz.cz/index1.htm
Třeba se to bude hodit při tvorbě aktivit,aby to bylo pokud to půjde dle reálu..

cas v MSTS

Ahoj - kdyz hraju jakoukoli misi - dojde u me asi tak po dvou zastavenich k rozhozeni casu mezi tim jaky cas MSTS ukazuje (ten bezici) a skutecny cas, ktery si MSTS mysli a take ho zapisuje do tabulky a hlasi podle nej odjezd. Napr. mam odjezd v 18:30, na bezicim case tento cas uz nastane, ale odjezd to nehlasi, nahlasi ho to napr. v 18:31:15 beziciho casu, ale do tabulky se normalne zapise 18:30. To same se deje pri pristim zastaveni - mam byt nekde podle jizdniho radu napr. v 19:00, tak tam dojedu dle beziciho casu v 19:00, ale do tabulky se zapise 18:58:30 proste bezici cas se mi predbiha.. DELA TO JESTE NEKOMU...???? :roll:

Mě se to taky stává, ale mám dojem, že jenom po načtení uložené mise. Když si ji spustím od začátku a jedu bez ukládání a načítání do cíle, tak je vše OK. Nevím čím to je.

ad Kabulus: Tiez som si vsimol rozladenie tychto casov, hlavne pri dlhsich aktivitach. Myslim ale ze s nahravanim ulozenej misie to az tak nesuvisi-pri kratsich aktivitach sa to ani pri ulozeni a nahrani neprejavy. Asi je to len dalsia super vlastnost MSTS. :x

471

U Esusu jsou dva renoncy - nedaji se spojit 2 soupravy do sebe zadnym zpusobem. Kdyz chci vybrat vuz 971, tak to napise "non driveable unit" a consist nejde ulozit. Tudiz nejde udelat dalsi souprava.
A dale se nevypisuje stav ovladace ve vypisu F5 (Jizda, Idle, Zaverna poloha) takze clovek nevi co tam ma nastaveno....

To je zajímavé, já včera jezdil s dvoudílnou 6tivozovou soupravou. Ale consists jsem dostal s aktivitou, tak nevím. Jinak typ spřáhla je BAR. Tak si tam dej šroubovky (Chain) a půjde to spojit s čímkoli.
Ale ešus má svou rubriku této diskuse. Nějak se nám to plete. Dotazy na trať jsou v ešusu a dotazy na ešus jsou v trati. Ale je fakt, že ešus a tato trať jsou spolu provázány.

Pro nedočkavce, asi za 40 minut by měla být nakopírována aktualizace 55, asi 23 MB. Zatím si doplňte vzoreček. Až bude chvilka času vyrobím odkaz.

Huraaa

Zbyněk Šemora napsal:
Pro nedočkavce, asi za 40 minut by měla být nakopírována aktualizace 55, asi 23 MB. Zatím si doplňte vzoreček. Až bude chvilka času vyrobím odkaz.

Hurá, už se nemůžu dočkat.

Anonymous napsal:
U Esusu jsou dva renoncy - nedaji se spojit 2 soupravy do sebe zadnym zpusobem. Kdyz chci vybrat vuz 971, tak to napise "non driveable unit" a consist nejde ulozit. Tudiz nejde udelat dalsi souprava.
A dale se nevypisuje stav ovladace ve vypisu F5 (Jizda, Idle, Zaverna poloha) takze clovek nevi co tam ma nastaveno....

Zbyněk Šemora napsal:
To je zajímavé, já včera jezdil s dvoudílnou 6tivozovou soupravou. Ale consists jsem dostal s aktivitou, tak nevím. Jinak typ spřáhla je BAR. Tak si tam dej šroubovky (Chain) a půjde to spojit s čímkoli.
Ale ešus má svou rubriku této diskuse. Nějak se nám to plete. Dotazy na trať jsou v ešusu a dotazy na ešus jsou v trati. Ale je fakt, že ešus a tato trať jsou spolu provázány.

Odpověď v sekci Modely/Ešus

Po nainštalovaní aktualizácie č.53 sa mi v Českej Třebovej a v Ústí nad Orlicí
stratili všetky perony. Ostala len zelená tráva. Stalo sa to aj inému alebo to
je krutý žart môjho počítača :?: :?: :?: Ked vôjdem do Prahy pri rychlostníku 120Km/h ma posle k Bilovy. Mam nainstalovane vsetky aktualizacie az po 53. Čo s tým :?: :?: :?:

P.S: Správa pre p.Šemoru. Pri zástavke pred st. Hrušovany u Brna v smere od Kútov niečo trčí do kolají, Brno hl.st. cestové návestidlá pri peronoch v smere od Kútov všetky tmavé taktiež posledné návestidlo autobloku za Brnom pred tunelmi tmavé. Až bude čas a chuť bolo by dobré to porobyť.

dem napsal:
je krutý žart môjho počítača :?: :?: :?: Ked vôjdem do Prahy pri rychlostníku 120Km/h ma posle k Bilovy. Mam nainstalovane vsetky aktualizacie az po 53. Čo s tým :?: :?: :?:

P.S: Správa pre p.Šemoru. Pri zástavke pred st. Hrušovany u Brna v smere od Kútov niečo trčí do kolají, Brno hl.st. cestové návestidlá pri peronoch v smere od Kútov všetky tmavé taktiež posledné návestidlo autobloku za Brnom pred tunelmi tmavé. Až bude čas a chuť bolo by dobré to porobyť.

Tohle musí být jedině nějaká vynechaná aktualizace, nebo špatně stáhlá. Zkusil bych přeinstalovat trať a nahrát tam znovu postupně všechny dosavadní aktualizace vydané po datumu tvé verze trati.

Presne tohto som sa bál. Celé to preinstalovat to zas bude zábava.
Tusim si pockám kým bude celá praha hotová a kúpim si DVD a bude pokoj :idea: :D

dem napsal:

Perony se neztratili, jen z Polska přišly tyto jako jeden objekt a bylo to v aktualizaci. Ale mám pocit, že dnes byla aktualizace 55 a doposud to všem fungovalo, takže na 99% je chyba u Vás. V Hrušovanech jsem nic nedělal, ale kouknu na to. Změna globálních objektů může něco rozhodit. Zhaslá návěstidla, s tím v MSTS nelze nic dělat. Je tam stanovený limit. Pomůže nehrát volnou jízdu, ale jenom aktivity. Tam toho svítí podstatně víc.

Zbyněk Šemora napsal:
Perony se neztratili, jen z Polska přišly tyto jako jeden objekt a bylo to v aktualizaci. Ale mám pocit, že dnes byla aktualizace 55 a doposud to všem fungovalo, takže na 99% je chyba u Vás. V Hrušovanech jsem nic nedělal, ale kouknu na to. Změna globálních objektů může něco rozhodit. Zhaslá návěstidla, s tím v MSTS nelze nic dělat. Je tam stanovený limit. Pomůže nehrát volnou jízdu, ale jenom aktivity. Tam toho svítí podstatně víc.
Len včera som sťahoval 53-ku a dnes uz tam je 55-ka? Normálne nestíham.
Asi kolko bude stat to DVD.? :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře